Η φωτογραφία από το ιστολόγιο ΑΒΕΡΩΦ |
Η παγκόσμια κυρίαρχη ελίτ είναι η μια Σιωνιστική Παγκόσμια Τράπεζα, επί του παρόντος ατελής. Ο αρθρογράφος (Francesco Lamendola) αποφεύγει να την κατονομάσει. Χρειάζεται κάτι να γίνει ακόμη, μια νέα Γιάλτα ας πούμε, όπου οι κεφαλές δεν θα είναι μόνο οι τρεις προηγούμενες : Ρούσβελτ, Στάλιν, Τσόρτσιλ. Έχουν μπει και άλλοι "παίκτες" στη μοιρασιά. Θα την πάθουν, όπως την πάθαμε εμείς μετά τη συμφωνία μεταξύ των δυο κεφαλών. Στάλιν και Τσόρτσιλ συμφώνησαν και μας έβαλαν να σφαχτούμε. Ο πρώτος (Στάλιν) έβαλε πλάτες, αν και συμφωνημένη η μοιρασιά της Ευρώπης, και ο δεύτερος του έδωσε ό,τι ζητούσε. Ζητούσε πολλά.
Όταν τα κυρίαρχα και ανεξάρτητα κράτη, παύουν να έχουν δικό τους νόμισμα και είναι υποχρεωμένα να ζουν με δανεικά - σημ. οι ανάγκες δανεισμού εύκολα κατασκευάζονται - τότε οι πολίτες αυτών των κρατών δεν έχουν κανένα δικό τους περιουσιακό στοιχείο, το οποίο απόκτησαν με την εργασία τους, τον κόπο τους, τη ζωή τους. Τα χρήματα που κέρδιζαν εργαζόμενοι ήταν δανεικά και ο δανειστής, εφόσον ο πολίτης δεν έχει πληροφορηθεί ότι αμείβεται με δανεικό χρήμα, όταν αποφασίσει να πάρει πίσω τα χρωστούμενα - σημ. εκείνος ξέρει πότε θα το αποφασίσει - του τα παίρνει όλα. Έτσι, οι πολίτες γίνονται σκλάβοι και υποχείρια στις ορέξεις του δανειστή. Δηλαδή, της μιας Παγκόσμιας Σιωνιστικής Τράπεζας.
Η "καλοσυνάδα" του αρθρογράφου, έχει βεβαίως και το ιδεολογικό, θεολογικό και φιλοσοφικό, υπόβαθρο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ τις μεταμοσχεύσεις. Ξεκίνησαν με την σαφή διάκριση δωρεά σώματος, από ζώντες, και δωρεά πτώματος, από νεκρούς. Στη συνέχεια αυτά τα δυο συμπτύχθηκαν, όταν οι επιστήμονες (με την "καλοσυνάδα" τους) ανακάλυψαν πως υπάρχουν και ζωντανά πτώματα ! Επιστρατεύθηκαν πλείστα όσα επιχειρήματα από τη μεριά των στοχαστών αλλά και των θεολόγων, σε επίπεδο μάλιστα ιεραρχών, προς εμπέδωση και αποδοχή της φιλοσοφικοθεολογικής βλακείας, ή μάλλον κακοποιΐας. Θυματοποιήθηκαν οι άρρωστοι, θύμα δεν ήταν εκείνος που ψυχορραγούσε.
Θεάρεστη πράξη ευλογημένη από την εκκλησία, μάς είπαν, είναι οι μεταμοσχεύσεις. Δεν δίστασαν μάλιστα οι δικοί μας να το γράψουν : «Ας μη λησμονούμε ότι η λατρευτική ζωή της Εκκλησίας μας στηρίζεται σε μια μεταμόσχευση Θείου σώματος και σε μια μετάγγιση Θείου αίματος εις πάντας αρμούς, εις νεφρούς, εις καρδίαν» (Εγκύκλιος ΔΙΣ 2819, 7/7/2005).
Μετά από αυτά σειρά έχει τώρα η θυματοποίηση των κυνηγημένων λαθρομεταναστών, χωρίς ποτέ να μάθουμε ποιοι τους έσπρωξαν να γίνουν μετανάστες. Η "καλοσυνάδα" στηρίχθηκε στα φύσει αισθήματα ευσπλαχνίας των ανθρώπων με χριστιανικές καταβολές. Ας θυμόμαστε ότι κάποτε ένας είχε πει : Καλύτερα να κάνουμε έναν λαϊκό ήρωα, παρά να χαθεί το έθνος μας. Σήμερα αυτό άλλαξε. Καλύτερα να θυματοποιήσουμε εκατοντάδες, χιλιάδες ή ακόμη κανένα εκατομμύριο ανθρώπους, παρά να αποτύχει ο στόχος μας : Η οικοδόμησης της δικής μας Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας, της νέας Σιών των "καλοσυνάτων".
Οι Σιωνιστές είναι αδίστακτοι, η ψήφος τους ενισχύει, η "καλοσυνάδα" τους δικαιώνει, θεσμός παγκόσμιος η Τράπεζα. Αυτή που γέμισε την υφήλιο με το "in God we trust" γραμμένο πάνω σε ένα πράσινο χαρτάκι.
Για μένα η παρακάτω εικόνα της Αγίας Τριάδος είναι
ΑπάντησηΔιαγραφήη μόνη Ορθόδοξη,διότι δεν έχει το Άγιον Πνεύμα ψηλότερα,
αλλά στο ίδιο ύψος με τον Πατέρα και τον Υιόν :
http://www.sporeas.gr/wp-content/uploads/2012/06/%CE%91%CE%93%CE%99%CE%91-%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%91%CE%94%CE%91.jpg
Φαίη said
ΑπάντησηΔιαγραφή12 Μαΐου, 2015 στις 9:45 μμ
«Ο γερμανός ψυχολόγος Hans Jürgen Eysenck πίστευε στην σημασία της γενετικής κληρονομικότητας όσον αφορά τον δείκτη ευφυΐας• πίστευε, με άλλα λόγια, ότι δεν γεννιόμαστε όλοι ίσοι.»
Μάλλον δεν γεννιόμαστε όλοι ίδιοι ήθελε να πει ..
κυπριανός χριστοδουλίδης said
12 Μαΐου, 2015 στις 11:52 μμ
Είναι ψυχολόγος και όχι Ψυχίατρος, άρα, κατά κάποιο τρόπο, δικαιολογημένο αυτό που είπε. Αν ήταν Ψυχίατρος θα φρόντιζε να τυλίξει τα λεγόμενα περί την σημασία της γενετικής κληρονομικότητας, όσον αφορά στο δείκτη της ευφυΐας. Το πνεύμα, αν θέλεις η πνευματικότητα των Γερμανών ή γενικότερα των Δυτικών, πάσχει βαρέως. Δεν βγάζεις άκρη. Όσο για μας, θέλω να πω όσοι δεν έχουμε πέσει στην παγίδα της Αριστοτελικής διαλεκτικής σύνθεσης, οι νόμοι της πνευματικά γενετικής κληρονομικής ευφυΐας δεν είναι ντετερμινιστικοί. Ανατρέπονται, αρκεί να υπάρχει μαθησιακή προαίρεση όχι μόνο προς γνώση, αλλά και προς επίγνωση του ειδέναι. Ζητούμενο είναι η καθαρότητα του νου, για άλλους καρδία (καρδίαν καθαράν κτίσον … και τα εξής). Αλλά τι να κάνεις, όταν άθεοι δάσκαλοι βγάζουν άθεους μαθητές και άθεοι πανεπιστημιακοί βγάζουν άθεους επιστήμονες, για να μη γράφω κάτι χειρότερο για κάποιους άλλους.
Φαίη said
ΑπάντησηΔιαγραφή13 Μαΐου, 2015 στις 7:03 πμ
Μου είναι δύσκολο να φανταστώ οποιαδήποτε ανθρώπινη ιδιότητα (είτε ψυχολόγου, είτε ψυχιάτρου, είτε οτιδήποτε άλλο) που θα μπορούσε να δικαιολογήσει μία τέτοια φράση.
Δε νομίζω ότι εμείς οι άνθρωποι έχουμε το δικαίωμα να πούμε αυτός είναι ίσος και αυτός δεν είναι ίσος. Ίσος με τι;; Η λέξη διαφορετικότητα μου φαίνεται πιο σωστή.
Όταν μιλάμε για δημιουργήματα του Θεού (άνθρωποι) που δεν έχουμε ακόμα καταλάβει (τα πως και τα γιατί), μου φαίνεται αλαζονικό και άστοχο να προσπαθούμε να τα ταξινομίσουμε κατά αυτόν τον τρόπο. Μπορούμε να τα περιγράψουμε αλλά ποια η ανάγκη να τα βαθμολογήσουμε κιόλας; Μέσα στο Σχέδιο του Θεού, τα «μικρά» και τα «μεγάλα», τα «λίγα» και τα «πληθωρικά», όπως μας φαίνονται εμάς, μπορεί να έχουν πολύ διαφορετική αξία απ΄ότι νομίζουμε εμείς.
Μπορούμε να μιλήσουμε για ‘ίση βαθμολογία’, για ‘ίσο μισθό’, για ‘ίση εκπροσώπηση’, για ‘ίσα δικαιώματα’ και γενικώς να βάλουμε το ‘ίσα’ σε συστήματα που εμείς οι άνθρωποι δημιουργούμε μέσα στις κοινωνίες μας και πάλι κάποιο λάθος θα κάνουμε, πόσο μάλλον για πράγματα που δεν καταλαβαίνουμε. Γενικώς, οι ‘ισότητες’ και οι ‘ανισότητες’ αυτού του είδους μου προκαλούν αλλεργία.
Η παγκοσμιοποιημένη αγορά απαιτεί και παγκοσμιοποιημένες ιδέες. Θέλει φτηνούς εργάτες μέσα σε μπαχαλοκοινωνίες. Θέλει εύκολη διαχείριση. Αυτό είν’ όλο. Οι παπαγαλιστές αυτής της ‘καλοσυνάδας’ είναι ηλίθιοι διότι αγνοούν αυτό το γεγονός. Δεν είναι όμως μόνο ηλίθιοι, είναι και υποκριτές. ‘Φοράνε’ την καλοσυνάδα με όρους και προϋποθέσεις και πάντα μακριά από τα πόδια των ενόχων που έχουν δημιουργήσει αυτό το μπάχαλο. Μιλάμε για μία ‘καλοσυνάδα’ που πρέπει να εκφραστεί με συγκεκριμένους τρόπους, όπως, όπου και όταν τους ορίζουν οι πνευματικοί ιδιοκτήτες και εμπνευστές της. Ποιοί είναι αυτοί; Αυτοί ντε, που υποκινούν τους πολέμους στις μουσουλμανικές χώρες και μετά απαιτούν από τους υπόλοιπους λαούς να δείξουν ‘καλοσυνάδα’ στα θύματα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να γίνει η ολική ανατροπή και η επιβολή του ολοκληρωτισμού που επιθυμούν.
κυπριανός χριστοδουλίδης said
13 Μαΐου, 2015 στις 1:52 μμ
Συμφωνώ με αυτό που γράφεις Φαίη : Γενικώς, οι ‘ισότητες’ και οι ‘ανισότητες’ αυτού του είδους μου προκαλούν αλλεργία. Το ίδιο ισχύει και για μένα. Θα ήταν εντελώς διαφορετικό, αν γράφαμε ομοτιμία, αλλά δεν το γράφουμε. Οι εντολείς το απαγορεύουν. Ίσως, διότι η γενετικά κληρονομημένη ευφυΐα τους δεν έχει φτάσει ακόμη ως εκεί.
Είπα ότι πρόκειται περί ψυχολόγου – ο Hans Jürgen Eysenck – συμπληρώνοντας ότι, αν ήταν Ψυχίατρος θα φρόντιζε να γράψει διαφορετικά αυτό το περί γενετικής κληρονομικότητας και του δείκτη ευφυΐας. Οι Γερμανοί, γενικότερα οι Δυτικοί, επειδή στερούνται ευφυΐας είναι μεθοδικοί. Αναπληρώνουν την αδυναμία τους με αναλυτικό τρόπο κι έτσι μας προκύπτουν αυτοί μεν να είναι ευφυείς κι εμείς, γενετικά και κληρονομικά, υστερούντες.
Πέρα από το ότι Ψυχολογία σημαίνει αυτό που κάθε ψυχολόγος έχει στο μυαλό του – είναι βλέπεις και η «-λογια» κατάληξη – ο Ψυχίατρος μελετά δομές και δομή της προσωπικότητας προκειμένου να δώσει λύση ή λύσεις σε ψυχοπαθολογικά νοσήματα. Αν λοιπόν οι ευφυείς είναι γενετικά και κληρονομικά προκαθορισμένοι, τότε θα μας ήταν εύκολο να εντρυφήσουμε και να μελετήσουμε τις ελεγχόμενες γενετικές (χρωματοσωμικές, άρα και κληρονομικές) διαφορές, που φτιάχνουν τους ευφυείς των Δυτικών Πολιτειών και τους βλάκες των Ανατολικών επαρχιών. Βλέπεις όμως σε ποιο σημείο έχουμε καταντήσει – το γράφει ο Francesco Lamendola – και δεν θέλω να προχωρήσω άλλο στην ερμηνευτική προσέγγιση του φαινομένου.
Οφείλω, πάντως, να γράψω τούτο. Ο χαμηλός δείκτης ευφυΐας όσο κι αν βοηθείται αναπληρωματικά με την μέθοδο της αναλυτικής επεξεργασίας, δεν παύει να είναι ένα μετρίως ανεκτό IQ. Άνθρωποι της μεθοδικής-αναλυτικής ευφυΐας, καθίσταται λίαν επικίνδυνοι, όταν έχει παραδοθεί στα χέρια τους η πορεία μας, γενικότερα δε, η πορεία όλης της οικουμένης.
Φυσικά, αυτά που γράφω μην περιμένεις να τα ακούσεις από κανέναν διάσημο, ας πούμε όπως ο Ίρβινγκ Γιάλομ. Δεν είναι άλλωστε σπουδαία πράγματα.