Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Το Live Streaming από την Οργάνωση Χ.Ο.Ν (Χορωδία Ορχήστρα Νέων).


https://www.facebook.com/localstagelive/videos/1014381598615866/
Επειδή είμαι συνηθισμένος στην απώλεια σχολίων

- Kyprianos Christodoulides «Ανθρωπιά» ναι, αλλά τί είδους και τίνος την «ανθρωπιά» διαφημίζουν αυτά τα παιδάκια με το σύνθημά τους ;

- Χορωδία Ορχήστρα Νέων - ΧΟΝ
Χορωδία Ορχήστρα Νέων - ΧΟΝ Καλησπέρα σας και καλη χρονια! Θα ομολογήσουμε οτι δεν κατανοούμε πληρως το ερώτημα σας. Τα παιδια δεν "διαφήμισαν" τίποτα και κανέναν. Τραγούδησαν με ψυχή και ταλέντο ενα τραγούδι με "σύνθημα" κάποια απο τα πιστευω τους .

- Kyprianos Christodoulides
Kyprianos Christodoulides Το νόημα της «ανθρωπιάς» ζήτησα να μάθω, επειδή, κατά την ταπεινή γνώμη μου, υπάρχει "η ανθρωπιά του ανθρώπου", αλλά και η ανθρωπιά του Θεανθρώπου* του εν σαρκί φανερωθέντος Θεού, του Υιού και Λόγου του Θεού. Καλή Χρονιά με νουν Χριστού. Και κάτι τελευταίο* είθισται οι εκδηλώσεις, όπως αυτή, να έχουν και ένα ευανάγνωστο σύνθημα, περι του οποίου η όλη εκδήλωση γίνεται. Βεβαίως, εδώ ήταν «τραγούδια με (την) ψυχή και (το) ταλέντο των πιστεύω τους», όπως γράψατε, και τούτο, κατά την ταπεινή πάλι γνώμη μου, συγκεφαλαιώνεται στο " ΑΝΘΡΩΠΙΑ ". Αν κάνω λάθος με διορθώνετε και πάραυτα θα ανακαλέσω .

- Θεώνη Μούλτου
Θεώνη Μούλτου ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ/ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΟΛΗ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΞΗ ΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΤΛ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΕ ΤΙ ΣΚΑΛΩΣΑΤΕ (ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΜΕ ΤΙ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ ΚΤΛ)

- Kyprianos Christodoulides
Kyprianos Christodoulides Δεν «σκάλωσα», απλά μια ερώτηση έκανα : τίνος και τί είδους "ανθρωπιάς" είναι οι εκφραστές της αναρτημένης λέξης - για να μη γράφω διαφήμισης - καθώς και οι διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης. Αν η απάντηση δόθηκε με αυτό που γράψατε : ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΟΛΗ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ, θα γνωρίζετε ασφαλώς το « 27 Εἰρήνην ἀφίημι ὑμῖν, εἰρήνην τὴν ἐμὴν δίδωμι ὑμῖν· οὐ καθὼς ὁ κόσμος δίδωσιν, ἐγὼ δίδωμι ὑμῖν.». Κατά προέκταση του ανωτέρω, μπορούμε να γράψουμε και «αγάπην την εμήν αφίημι υμίν ...» και τα εξής. Αν κάνω λάθος διορθώστε με .

Αν υπάρξουν και άλλα σχόλια θα δημοσιευθούν. Τώρα, ως προς το ιστορικό της Χ.Ο.Ν. διαβάζουμε στο «Χρονικό της Τοπικής Ιστορίας της Εκκλησίας του Πειραιά» : « Γι' αὐτό εἶναι ἱστορικά ἀναγκαῖο, ἀλλά και ἕνεκα δικαιοσύνης νά ἀναφερθοῦν μερικά ὀνόματα ἀπ' αὐτά τά συλλογικά, πνευματικά φυτώρια πού μέ σπουδαίους καί φωτισμένους ποιμένες, καθώς καί εὐλογημένους λαϊκούς θεολόγους καί μή, κράτησαν ὁλόκληρες δεκαετίες καί κρατοῦν καί σήμερα τίς ἐκκλησιαστικές Θερμοπύλες, διατηρώντας ἀναμμένη τή δάδα τῆς Ὀρθοδοξίας καί τῆς Ρωμιοσύνης στίς καρδιές τοῦ λαοῦ, ὅπως εἶναι: .... ἡ «Χριστιανική Ὀργάνωση Νέων» (Χ.Ο.Ν. 1933), ἡ «Χριστιανική Ἕνωση Νεανίδων» (Χ.Ε.Ν. 1970), καί ἄλλες πολλές ἀδελφότητες, ἐνοριακές ὀργανώσεις καί συνάξεις τῶν ὁποίων οὐκ ἔστιν ἀριθμός! ». Αν η «Χορωδία Οργάνωση Νέων» είναι άλλη από τη ΧΟΝ ας μας το πει η Μητρόπολη Πειραιώς ή ο υπεύθυνος της "χορωδία οργάνωση νέων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: