Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Οι παγκόσμιοι ελεγκτές τών Ηνωμένων Παγκοσμίων Πολιτειών καί πολιτών


https://entoytwnika1.blogspot.com/2019/09/h.html?fbclid=IwAR3PWGcTSR2P_f8hzlCukAgTIMnLSsx0RtSzMN2ktSGnvIfTDggUj52hbUc

Προφανώς, οι παγκόσμιοι πολίτες τής σχεδιαζόμενης νέας Αυτοκρατορίας ( : τών Ηνωμένων Παγκοσμίων Πολιτειών στύλ ΗΠΑ) οφείλουν νά είναι αναγνωρίσιμοι καί ελέγξιμοι. Δηλαδή, νά είναι συνεπείς ως πρός τήν τήρηση ενός νέου - καί εκσυγχρονισμένου - Μωσαϊκού Νόμου. Ο εκσυγχρονισμός θά περιέχει ψήγματα ιουδαιοχριστιανικά, τού τύπου "ένας θεός γιά όλους", αγνώστου ταυτότητας, αλλά καί θεότητας. Απλά πράγματα, δέν έχει σημασία άν στή θέση τού " ένας θεός ... κλπ.", θέλει καποιος νά γράψει "μία θεότητα ... κλπ.". Ο προσδιορισμός τής μιάς θεότητας είναι θρησκευτικά μή ορθός, είναι ρατσιστικός, είναι διχαστικός ! Δέν αφήνει τούς ανθρώπους νά ενωθούν !!

Εντάξει. Δικαιωματικά, όμως, οφείλουμε νά γνωρίζουμε ποιοί καί ποιός θά ελέγχει τούς ελεγκτές μας καί ακόμη, ποιά θά είναι τά αδιάβλητα κριτήρια τής αναγνωρισιμότητας, εκείνων που θέλουν νά μάς αναγνωρίζουν όλους ; Μήπως η δημοκρατική (!) καί ελεύθερη (!!) ψήφος ;

1 σχόλιο:

Ν/Α είπε...

Ουδείς θα γνωρίζει τους ελεγκτές τους καθώς δεν θα είναι άνθρωποι, αλλά το ίδιο το σύστημα, το οποίο έχει αναβαθμιστεί σε ρόλους κυβέρνησης του Σύμπαντος.
Γι αυτό πολλές φορές στις διοικητικές υπηρεσίες όταν κολλάει το σύστημα η όταν δεν αναγνωρίζει κάποια εντολή, οι χειριστές σηκώνουν τα χέρια χωρίς να μπορούν να προχωρήσουν. Έτσι ο άνθρωπος γίνεται υπάλληλος του αγνώστου συστήματος και αργότερα δεν πληρεί όλες τις προϋποθέσεις του συστήματος, το σύστημα θα τον αποβάλλει, δεν θα τον αναγνωρίζει.
Εδω είναι η Σοφία των πραγμάτων, το σφράγισμα δηλαδή η τελεία ενωση με το σύστημα, από όπου μόνο οι δικοί του θα μπορούν να αγοράζουν να έχουν σύνταξη, ασφάλιση, και όλα τα κοσμικά δικαιώματα.