Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ο φιλειρηνιστής δολοφόνος


Δηλώνει περιχαρής, ο φιλειρηνιστής ραβίνος Μορντεχάϊ Φριζή, επειδή οι Εβραίοι εξολόθρευσαν (δολοφόνησαν) τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό. Ήταν αντισημίτης, δηλαδή φανατικός, μας λέει. Ο ίδιος δεν είναι, κάνει όμως ό,τι του λέει ο θεός (της ειρήνης) που πιστεύει. Και αυτός ο θεός του λέει : Σκότωσε τους φασίστες. Παρένθεση, όλοι οι αντισημίτες είναι φασίστες.

Η εντολή εκτελείται και ο θεός, του ραβίνου κ. Φριζή, δοξάζεται. Δοξάζεται και η ειρήνη, και η δημοκρατία, και η ελευθερία, από τους φανατικούς με τις ολέθριες ιδέες που ενσπείρουν. Δοξάστε τον.

Όποιος σκοτώνει ή δολοφονεί έναν αντισημίτη είναι κατά τεκμήριο αθώος. Μας γλυτώνει από φονιάδες, σαν τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, σύμφωνα με τις διδαχές του ραβίνου κ. Φριζή. Δοξάστε τον.

Αλλά τα ίδια έχουμε και με τους αντιεξουσιαστές, αναρχοαυτόνομους κλπ. "Θάνατος στους φασίστες" γράφουν τα συνθήματα των αντιfa. Τώρα, δεν ξέρουμε αν και σ΄ αυτούς ο ίδιος θεός τους λέει να γράφουν αυτά τα πράγματα. Οι αντιfa όμως δεν έχουν, μάλλον, θεό. Θεός τους είναι όποιος τους δίνει λεφτά και μπογιές για να γράφουν στους τοίχους, ή μάλλον να κολλάνε τα μυαλά τους στα ντουβάρια. Δοξάστε τους.

Μήπως γνωρίζει ο ραβίνος κ. Φριζή τον, ή τους, χρηματοδότη (χρηματοδότες);


Δεν υπάρχουν σχόλια: