Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Ρωσσία καί Δύση

 Ξένη Δημοσίευσης

Ξεπάγιασαν οι Ελληνες; Ο Πούτιν φταίει

Τι έλεγαν τα κυβερνητικά στελέχη, όταν εδώ και πολύ καιρό άρχισαν να φτάνουν οι τσουχτεροί λογαριασμοί ρεύματος στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις; Στείλτε τον λογαριασμό στον Πούτιν.


Τι έχει προκύψει, περίτρανα και με ατράνταχτες αποδείξεις, πλέον; Οτι για την εκτόξευση των τιμών της ενέργειας ευθύνεται πρωτίστως των ενεργειακό έκτρωμα («Χρηματιστήριο ενέργειας») που κατασκεύασε η Κομισιόν πολύ πριν την αντιπαράθεση στην Ουκρανία. Ηδη, μέσον του 2021, οι τιμές άρχισαν να απογειώνονται προς όφελος των μεγάλων εταιρειών ενέργειας. Πολιτική που ακολούθησε πιστά και ευχαρίστως η ελληνική κυβέρνηση προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων στην Ελλάδα.


Προσθέστε τώρα σε όλα αυτά το σαμποτάζ στους υποθαλάσσιους αγωγούς ρωσικού φυσικού αερίου (που το έκαναν οι εξωγήινοι, αλλά όχι οι ΝΑΤΟϊκοί), βάλτε και τις υποτακτικές πολιτικές των Βρυξελλών για να «απεξαρτηθεί»η Ευρώπη από το φτηνό (!) ρωσικό αέριο, προς όφελος του πανάκριβου αμερικάνικου, και έτσι θα ξέρετε γιατί πληρώνετε τα μαλλιοκέφαλά σας για ρεύμα.


Και όλα αυτά σε μια Ελλάδα που, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων, οι περισσότερες πολυκατοικίες δεν έχουν εδώ και χρόνια κεντρική θέρμανση, με αποτέλεσμα ο κόσμος να παγώνει, επειδή δεν τολμάει να «κάψει» ρεύμα. Η, δε, κυβέρνηση, αποκλειστικά και μόνο για εκλογικές σκοπιμότητες, δίνει «ελεημοσύνη» στα νοικοκυριά δια των επιδοτήσεων. Οι οποίες, πάντως, προέρχονται από την άγρια φορολόγηση των πολιτών. Ουσιαστικά, δηλαδή, επιδοτεί την ακρίβεια και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Θα συνεχίσουν, άραγε, να τις δίδουν και μετά τις εκλογές; 'Η θα μας ξαναπούν... στείλτε τον λογαριασμό στον Πούτιν;


Σχόλιο στήν Αναδημοσίευση

Η Δυαρχία πολέμων καί θανάτου, σέ αγαστή ΝΑΤΟϊκή συνεργασία - λόγω δανείων - μαζί της, πληροφορεί μαζικά τήν σπείρα τών Δυτικών συμμάχων, γιά τόν επικείμενο θάνατο Πούτιν (*).

Εμείς, οι αμέτοχοι τής σπείρας, απαντάμε :

"Όπως όλοι οι άνθρωποι θά πεθάνουμε, μία μέρα θά πεθάνει καί ο Ρώσος Πρόεδρος Β. Πούτιν. Οπωσδήποτε, όμως, δέν θά πάψουμε νά προσευχόμαστε υπέρ τής Ρωσσίας καί τών αγωνιζομένων, εν αληθεία καί δικαιοσύνη, κατά τών εχθρών της.

Οι στόχοι καί ο σκοπός τών εχθρών τής Ρωσσίας, μάς είναι γνωστός. Τό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) δέν κρύβει τί μάς ετοιμάζει. Μέ κάθε τρόπο, θά συνδράμουμε στήν ανατροπή τού παγκοσμίου εγκλήματος κατά τών ανθρώπων.

(*) https://www.protothema.gr/world/article/1336333/vladimir-poutin-oi-mustikes-upiresies-tis-vretanias-proexofloun-to-telos-tou-tha-erthei-xafnika-tha-einai-viaio/

Δεν υπάρχουν σχόλια: