Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Τά σκουπίδια δέν έχουν ψυχή

Συμβαίνουν καί εκτός Κοινότητας φέησμπουκ. Εδώ γράφουμε "τοιχογραφία" σέ fakebook.

Σχόλια καί διαγραφή από μένα σέ (πρώην) φίλο. Τόν συνάντησα, όταν τυχαία βρήκα κάτι καλό, που έγραψε. Απ' εδώ καί πέρα Προσοχή. ... .

- Kounou Mallo Εγώ μπήκα στο fb να βρω γυναίκα αλλά τελικά βρήκα τον μπελά μου. Αλλά μπορείτε να το γράψετε κι ανάποδα. Μπήκα να βρω τον μπελά μου αλλά τελικά βρήκα γυναίκα. 

Ηθικό δίδαγμα, άν και ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί το δίδαγμα πρέπει να έχει ηθική... Όταν ψάχνετε για μπελάδες θα βρίσκετε γυναίκα. Όταν ψάχνετε για γυναίκα θα βρίσκετε τον μπελά σας. Είναι αυτή η παράδοξη σχέση μεταξύ μπελά και γυναίκας. Γυναίκας και μπελά. Αχώριστα αυτά τα δύο. Αν είναι και όμορφη;

@μησε τα μετά. 

Την σχέση των πραγμάτων να βλέπετε παιδιά. Όλα τα πράγματα κάτι σούρνουν από πίσω τους. 

- Kyprianos Christodoulides, Πρώτα νά βρείς τήν σχέση τής ψυχή μέ τό σώμα σου καί ύστερα ψάχνεις γιά άλλες σχέσεις. Η θεωρία ζωής προηγείται.

- Kounou Mallo Δεν υπάρχει ψυχή. Αυτά είναι αστεία πράγματα που γράφεις και σε λάθος ποστ. Να αλλάξεις λέξη. Αντί για ψυχή βάλε την λέξη ενέργεια και μετά ξαναμιλαμε.

Μάλλον για την ακρίβεια δεν θα υποτιμήσεις ξανά κάποιον που δεν τον ξέρεις υποδεικνύοντας του τι να ψάξει γιατί πλέον δεν χαρίζομαι σε κανέναν.Νταξει παλικάρι;

- Kyprianos Christodoulides. Ντάξ. Σέ αποχαιρετώ, άν ήξερα τούς δικούς σου όρους τής κοινότητας, αλά φέησμπουκ, δέν θά σέ ενοχλούσα, εσένα καί τούς φίλους σου. Μπορείς νά διαγράψεις τά δικά μου σχόλια. Μπλοκάρισμα καί τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: