Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Αποθέμενοι την αλήθειαν το ψεύδος λαλείτε, ότι εσμέν αλλήλων μέλη

Ασθενής σε κατάσταση φυτού επικοινωνεί μέσω τομογράφου
Ο 39χρονος Σκοτ Ρούτλεϊ κλήθηκε να σκεφτεί τις απαντήσεις ενώ ο εγκέφαλός του παρακολουθούνταν στον τομογράφο
Ένας πολλά υποσχόμενος μητροπολίτης με άριστες σπουδές στη νεωστί εφευρεθείσα βιοτεχνολογία - είναι και η αμερικανική NASA μέσα στο παιγχνίδι - έγραψε ένα βιβλίο (σημ. ήταν η διδακτορική διατριβή του στο νεοσύστατο κλάδο της βιοηθικής) με τίτλο "Αλλήλων μέλη". Σκοπός του συγγραφέα και του πονήματός του, η ενημέρωση των πιστών για το θεοφιλές έργο των Μεταμοσχεύσεων. Πρόκειται για τον μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο.

Όμως, ο ψευδόμενος και διαστρέφων τις Γραφές "νομοδιδάσκαλος", παρέλειψε το σημαντικότερο. Να μας πει πότε είμαστε, ή γινόμαστε, "αλλήλων μέλη".

Διαβάστε λοιπόν κι αυτό που απέκρυψε ο διάσημος ποιμένας και φωστήρας της επιστήμης, την οποία ελέγχουν απόλυτα οι σιωνιστές. Ιδού λοιπόν :

"Διὸ ἀποθέμενοι τὸ ψεῦδος λαλεῖτε ἀλήθειαν ἕκαστος μετὰ τοῦ πλησίον αὐτοῦ · ὅτι ἐσμὲν ἀλλήλων μέλη"

Ο μητροπολίτης υποτίθεται ότι απέθεσε το ψεύδος και (μονο)πωλεί με το σύγγραμμά του την αλήθειαν. Σε κανένα άλλο δεν παραχωρεί το απλό δικαίωμα της επιστημονικής ενημέρωσης. Ούτε ποτέ ζήτησε να μάθει τι λέγει η πλευρά των, έστω, ψευδόμενων ιατρών. Προφανώς, διότι το σιωνιστικό ιερατείο απορρίπτει οποιονδήποτε έχει διαφορετική γνώμη. Πόσο μάλλον όταν συνεπικουρούν προς αυτήν όχι μόνο τα επιστημονικώς υπάρχοντα, αλλά και πάσα θεόπνευστος Γραφή. Όπως θα δούμε παρακάτω ο μητροπολίτης αντιστρέφει το αγιογραφικό εδάφιο της Προς Εφεσίους Επιστολής του Απ. Παύλου

Ιδού λοιπόν το ψεύδος του εγκεφαλικού θανάτου.
Η είδηση (*) μας πληροφορεί ότι ένας ασθενής, που υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό τραυματισμό μετά από τροχαίο, είναι σε θέση, αν και ευρισκόμενος σε φυτική κατάσταση, να αντιλαμβάνεται και να επικοινωνεί μέσω μαγνητικού τομογράφου. Έχουν ήδη περάσει 12 χρόνια από τον τραυματισμό του. Ο ασθενής αυτός έζησε ευτυχώς, άλλος όμως μπορεί να είχε πάρει την οδό της θεοφιλούς, κατά τον μητροπολίτη, διασποράς των οργάνων του "ζώντας" πλέον εντός εισαγωγικών.

Επειδή όμως μπορεί να υπάρξουν συνάδελφοι γιατροί που θα θελήσουν να με διορθώσουν, διότι συγχέω τη φυτική κατάσταση με τον εγκεφαλικό θάνατο, διευκρινίζω τα ακόλουθα.

Η πληροφορία από την ιστοσελίδα in.gr γράφει :

"Ο κύριος Ρούτλεϊ υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον εγκέφαλο σε ένα αυτοκινητικό ατύχημα πριν από 12 χρόνια. Όλες οι εξετάσεις που του έγιναν από τότε δεν έδειξαν σημάδια ικανότητας επικοινωνίας."

Δεν γίνεται μνεία αν είχε χαρακτηρισθεί εγκεφαλικά νεκρός. Ωστόσο, αυτό διαφαίνεται από το : "Όλες οι εξετάσεις που του έγιναν ΑΠΟ ΤΟΤΕ δεν έδειξαν σημάδια ικανότητας επικοινωνίας". Δηλαδή και τότε, κατά τον τραυματισμό, και τώρα, σημάδια ικανότητας επικοινωνίας δεν είχε και δεν έχει. Αλλά ΤΟΤΕ συνυπήρχε και ο "σοβαρός τραυματισμός στον εγκέφαλο", οπότε αν αυτό συνδυαστεί με το "δεν έδειξαν οι εξετάσεις (από τότε) σημάδια ικανότητας επικοινωνίας", δεν δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε ότι η διάγνωση του εγκεφαλικού θανάτου θα είχε τεθεί.

Αυτά, ύστερα από βαθύτερη επιστημονική ανάγνωση της διαδικτυακής είδησης - και πάντως όχι αντικειμενική εξέταση του παθόντος - την οποία θα μπορούσε να επικυρώσει μόνο το περιβάλον του ασθενούς, εφόσον είχε ζητηθεί η δωρεά οργάνων του.

(*) http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231221825

Δεν υπάρχουν σχόλια: