Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Σχόλια σχετικά με τον τραυματισμό και τον θάνατο του ηθοποιού Τομ Πρωτόπαπας


Ένας σχολιαστής, που ανακάλυψε σε ιστοσελίδα (*) τα σχόλια τα σχετικά με τον τραυματισμό του ηθοποιού - το "ηθοποιού" κατά κυριολεξία - Τομ Πρωτόπαπας, έκρινε σκόπιμο να επανέλθη, όταν πλέον ο Τομ απεβίωσε. Τα σχόλιά του απευθύνονταν στον γράφοντα και για το λόγο αυτό κάνω αυτή τη δημοσίευση εδώ, μπορείτε όμως να τα διαβάσετε και στο σύνδεσμο που παραπέμπει ο αστερίσκος (*) και η φωτογραφία.

- Οριστε ΠΕΘΑΝΕ και 6 ανθρωποι δεν θα βρουν εγκαιρα μοσχευμα χαρη στους ανεγκεφαλους γονεις τους ενα εχω να πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ 

ΚΧ :  ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ"

Μάλλον έχεις μπερδέψει το μυαλό με το "κουρκούτι", όταν αποκαλείς ανεγκέφαλους τους γονείς του Τομ Πρωτόπαπας. Γράφεις : "Οριστε, ΠΕΘΑΝΕ και 6 ανθρωποι δεν βρήκαν εγκαιρα μοσχευμα". Οι γονείς του, γράφω τώρα εγώ, δεν αποφάσισαν να τον πεθάνουν (οι γιατροί) έγκαιρα κι έτσι, έξη άνθρωποι δεν βρήκαν μόσχευμα, για να σωθούν έγκαιρα!

Φαίνεται, λοιπόν, ότι εκείνοι που πήγαιναν στο παρελθόν να τους φάνε τα λιοντάρια στο κατάμεστο Κολοσσαίο της αρχαίας Ρώμης, επειδή πίστευαν στον εγερθέντα εκ των νεκρών Ιησού, είχαν "κουρκούτι" μέσα στο κεφάλι τους και όχι μυαλό. Εσύ, που νομίζεις ότι έχεις μυαλό και όχι "κουρκούτι", προτιμάς κάτι άλλο. Λες, σ΄αυτόν που είναι σταυρωμένος δίπλα σου, αφού είσαι ο Χριστός κατέβα από το σταυρό και σώσε εμάς και τον εαυτό σου. Οπότε, ο διπλανός σου κάνει αυτό που του λες. Κατεβαίνει και σε κατεβάζει. Τι γίνεται όμως με τον άλλο, εκείνον που είπε το "μνήσθητί μου Κύριε όταν έλθης εν τη βασιλεία σου"; Αυτόν τον αφήνετε κρεμασμένο, και μετά, αφού περάσει λίγη ώρα, τόση όση χρειάζεται, δίνετε την εντολή : Τώρα, αμέσως τώρα κατεβάστε τον και πάρτε τον για το χειρουργείο. Τον παίρνουν, του βγάζουν τα σπλάχνα όσο είναι ζωντανός, ή "νεκρός" εγκεφαλικά, και κάνουν καλά έξη άλλους καταδικασμένους, βέβαια, σε αργό θάνατο. Τον παρατείνουν (τον αργό θάνατο) και πασιχαρείς, εσείς, μας αναγγέλλεται τα "καλά νέα" : Ιδού η ανάσταση, ιδού το θαύμα!

Αλλά ο θάνατος, ο οριστικός, ο αμετάκλητος και παντοτινός δεν θα αργήσει. Θα περιμένει το μυαλό όλων μας να γίνει "κουρκούτι". Όσο όμως υπάρχουν άνθρωποι, όπως οι γονείς του Τομ Πρωτόπαπας, θα συναντά ανυπέρβλητα εμπόδια. Δεν είναι πολλά, ένα είναι : Η πίστη που άμεσα φανερώνεται και αντικειμενικά δίνει υπόσταση στην ελπίδα με το απλό "Χριστός Ανέστη". Αυτή τη φωνή, τη φωνή των χιλιάδων μαρτύρων ακούν, όσοι έχουν μυαλό στο κεφάλι και όχι "κουρκούτι". Τα θηρία μπορεί να τους έφαγαν, εμείς όμως τους έχουμε ολοζώντανους δίπλα μας. Η μνήμη τους είναι αιώνια, όμοια ας είναι και του Τομ Πρωτόπαπας.

-  Ρε ανθρωπε κοιτα και το παραπανω μήνυμα 12 χρονων ειμαι (σ.σ. και μεταμοσχευμένος) δεν καταλαβαινω ολες αυτες τις αερολογιες περι κολλοσσαιου και ιησου πες το λιγο πιο απλα αν μπορεις 

ΚΧ :  Αφού είσαι 12 χρονών, καιρός να αρχίσεις να μελετάς. Τα δύσκολα κόποις κτώνται, ή μήπως δεν το καταλαβαίνεις κι αυτό;

Έγκλημα είναι να πάρεις τα όργανα από έναν ζωντανό, που όμως σου λένε ότι είναι νεκρός. Αν ήταν νεκρός τα όργανα δεν θα σου έκαναν καλό, ο οργανισμός σου θα τα απέβαλε. Είναι όμως ζωντανός ο δωρητής, όπως είσαι κι εσύ. Άρα, σκέψου τι λογής "δώρο" είναι αυτό της ζωής και πόσο "ανεγκέφαλοι", όπως τους χαρακτηρίζεις, είναι οι γονείς του Τομ Πρωτόπαπας. Κατάλαβες άνθρωπε των 12 ετών;

- Οταν οι γιατροι τους το προτειναν αυτος δεν ηταν ουτε ζωντανος ουτε νεκρος ηταν σε ΚΩΜΑ που πλησιαζει περισσοτερο τον νεκρο και για να τους το πουν αυτο δεν ειχε ιδιαιτερες πιθανοτητες. Απλα τσαντιζομαι που κοσμος πεθαινει τσαμπα στις λιστες ενω καποιοι αρνουνται να αποχωριστουν τους δικους τους που ειναι ενα βημα πριν απ´τον θανατο. Οταν σου λενε απ´το πιο εξελιγμενο ινστιτουτο του κοσμου δεν προκειται να ξυπνησει τι περιμενεις ρε ανθρωπε μου και δε σωζεις τουλαχιστον 6 ανθρωπους?

ΚΧ :  Μας λες, δηλαδή, ότι οι γιατροί μας σώζουν φροντίζοντας να πεθάνουν στο χειρουργείο εκείνον που δεν μπορούν να γιατρέψουν. Αν βασίζουμε τη σωτηρία μας σε τέτοιες αντιλήψεις, τότε, αφού η οικονομία δεν επαρκεί για να μας σώσει από την πείνα, είναι προτιμότερο να λιγοστεύουμε. Τι θέλουμε τους πλεονάζοντες; Έτσι κι αλλιώς είναι καταδικασμένοι να πεθάνουν από ασιτία. Τα πιο εξελιγμένα ινστιτούτα του κόσμου της οικονομίας αυτό λένε.

-  Γιατι ολη την ωρα κυριε κυπριανε αλλαζετε θεμα και δεν βλεπετε την ουσια?

ΚΧ : Εγώ δεν βλέπω την ουσία ή εσύ; Που θέλεις να πεθαίνουν οι γιατροί έναν ασθενή στο χειρουργείο για να σωθούν έξη άλλοι άρρωστοι και δεν βλέπεις Εκείνον, που σταυρώθηκε για να σωθούν όλοι οι άνθρωποι; Βεβαίως, εδώ αρχίζει και τελειώνει η σωτηρία, όχι όμως με το επιστημονικό ψεύδος του εγκεφαλικού θανάτου. Από ζωντανό άνθρωπο, και άρρωστο, πέρνουν τα όργανα, όχι από πεθαμένο. Από νεφρικό "θάνατο" πάσχουν οι νεφροπαθείς, οι ηπατοπαθείς, οι πνευμονοπαθείς και οπωσδήποτε οι καρδιοπαθείς. Οι τελευταίοι ενδεχομένως και χωρίς να νοσούν. Δεν τους ονομάζουμε όμως νεφρικά, πνευμονικά, ηπατικά κλπ. νεκρούς.

Να το παλι αλλαζετε θεμα. Που κολλαει ο ιησους με ολο αυτο? Το θεμα ειναι ενω τελικα ο τομ πεθανε 6 ανθρωποι μπορουσαν να παρουν ζωη απ´αυτον αλλα τελικα δεν πηραν 

ΚΧ : 
"- Να το παλι αλλαζετε θεμα που κολλαει ο ιησους με ολο αυτο?"
 Να πας να ρωτήσεις αυτούς που μας κυβερνούν, τι ήθελαν και έφτιαξαν τον ΕΟΜ βάζοντας μέσα και ένα μητροπολίτη. Γιατί ζήτησαν από την εκκλησία να ευλογήσει τις μεταμοσχεύσεις και η εκκλησία έδινε εντολή στους μητροπολίτες να εκδίδουν εγκυκλίους προτρέποντας τους πιστούς να γίνουν όλοι δωρητές οργάνων. Αυτούς να ρωτήσεις.

"- Το θεμα ειναι ενω τελικα ο τομ πεθανε 6 ανθρωποι μπορουσαν να παρουν ζωη απ´αυτον"

KX :
Αν είναι επιτρεπτό να πεθαίνουν οι γιατροί έναν άρρωστο που ψυχορραγεί, για να ζήσουν άλλοι έξη, τότε όλοι οι ετοιμοθάνατοι να μπαίνουν στις εντατικές πριν πεθάνουν. Το καλύτερο όμως είναι να το κάνουμε όπως η Κίνα, όπου όλοι οι εγκληματίες οι καταδικασμένοι σε θάνατο "τρώνε" μια σφαίρα στον αυχένα και ύστερα, μεσοπεθαμένοι ως είναι, να πηγαίνουν κατευθείαν στο χειρουργείο. Γιατί αυτό δεν το προτείνουν οι νέοι σωτήρες της Ιατρικής και οι φωστήρες της Νομικής επιστήμης; Εφόσον οι φονιάδες αφαιρούν ζωές και καταδικάζονται, σωστό είναι με το δικό τους "θάνατο" τον εγκεφαλικό, να δίνουν πίσω τις ζωές που αφαίρεσαν. Τι το καλύτερο; Μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις και οφθαλμόν αντί οφθαλμού. Αυτό δεν γράφουν τα βιβλία των εμπνευστών των μεταμοσχεύσεων; Τους άλλους, όπως ο Τομ Πρωτόπαπας, να τους αφήσουν ήσυχους και να είναι βέβαιοι ότι δεν θα τους ενοχλήσουμε. Όποιος θέλει να ζήσει με τα όργανα ενός εγκληματία δικαίωμά του.

(*)  http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6377.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: