Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Οι κακοήθεις μεταμοσχεύσεις

Σε άρθρο με τίτλο "Η μάστιγα των μεταμοσχεύσεων" διαβάσαμε, μεταξύ άλλων, και τα εξής

"Είναι εντυπωσιακό, ότι η χαϊδεμένη πολιτική ελίτ -πρώην μισθοφόροι- του Κοσσυφοπεδίου, δεν θεώρησε ποτέ αναγκαίο να εξηγήσει για ποιο λόγο δεν υπάρχει νόμος στο Κοσσυφοπέδιο, που να ρυθμίζει τα των μεταμοσχεύσεων"

Και λέμε, τόσο βλάκες είναι. Δεν έχουν καταλάβει ακόμη, ότι μπορούν με νόμο να κατοχυρώσουν την Εικασία, όπως άλλοι αλλού, αλλά και οι δικές μας μαϊμούδες στιλ Λοβέρδου εδώ.

Σήμερα, τώρα, έχουμε το νόμο της εικαζόμενης συναίνεσης, αύριο θα έχουμε το νόμο του εικαζόμενου οικουμενισμού (ετοιμάζουν Σύνοδο) και από κοντά της εικαζόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Όποιος είναι αντίθετος να υπογράψει το γρηγορότερο Υπεύθυνη Δήλωση άρνησης. Μετά, να πάρει τα βουνά, όπου θα συναντήσει εκεί την "ελευθερία του προσώπου" και τη σχέση του με το θεό.

Αξιοπερίεργο είναι ότι δεν βρέθηκε ουδείς εκ των ανωτάτων Λειτουργών της Θέμιδος να θέσει στους συναδέλφους του το απλούστατο ερώτημα : Πού, πότε και από ποιον, θεσμοθετήθηκε δια νόμου και επιβλήθηκε η εικασία; Υπήρξε ποτέ νόμος που να επιβάλει την εικασία και ο πολίτης να είναι υποχρεωμένος να δηλώσει τη διαφωνία του; Πού ξανακούστηκε τέτοιο πράγμα; Πρόοδος λέγεται αυτό ή μήπως είναι κακοήθης πρόοδος;

Αλλά και κάτι άλλο. Πώς είναι δυνατόν την εικασία των ανηλίκων, ή ατόμων μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας, να επιτρέπεται να την εκφράσουν άλλοι;

Αυτά είναι πρωτάκουστα και πρωτοφανή. Τον αγώνα αυτό οι νομομαθείς οφείλουν να δώσουν. Το ίδιο, από Ιατρικής πλευράς, οφείλουμε να κάνουμε κι εμείς οι γιατροί. Ως προς δε τους ασχολούμενους με τα θεολογικά, τα ακαδημαϊκά και τα θρησκευτικά, είναι μάλλον περιττό να περιμένουμε κάτι. Ισχύει εδώ το "εὑρέθην τοῖς ἐμὲ μὴ ζητοῦσιν, ἐμφανὴς ἐγενόμην τοῖς ἐμὲ μὴ ἐπερωτῶσι". Από το 1980 έχουν περάσει 30 τόσα χρόνια και η Ιεραρχία της Εκκλησίας, μετά από μια Ημερίδα περί "Εκκλησίας και Αριστεράς", ύστερα από άλλη παρόμοια με θέμα "Ναζισμός και Χριστιανοί", αποφάσισε επιτέλους να ασχοληθεί "διά τινος παραρτήματος" με τον Εγκεφαλικό Θάνατο... .

Θα μου πείτε, τι θέλω τώρα και τα γράφω αυτά; Δεν θα έχετε άδικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: