Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Να γίνουμε όλοι Τέκτονες της κατεδάφισης


Τώρα, οπού οι ομοφυλόφιλοι απελευθερώθηκαν από τα δεσμά του (άλλοτε) κρυφού πάθους τους, χάριν της ελευθερίας και παρεμπιπτόντως της αλήθειας, να δούμε αν θα έχουν την ίδια χαρά και τόλμη οι μασόνοι, οι θεοσοφιστές, οι καμπαλιστές και ένα σωρό άλλοι μύστες των αποκρύφων, ώστε να δηλώνουν κι αυτοί περιχαρείς το πνευματικό πεδίο δράσης τους.
Να μας λένε, δηλαδή, εκτός της μασονικής τους ταυτότητας - η ελευθερία είναι το κυρίαρχο "μότο" των αυτοαποκαλούμενων και ελευθεροτεκτόνων - μερικά ακόμη από τα μυστικά τους. Όπως, για παράδειγμα, το θεοσοφικό, καμπαλιστικό, σιωνιστικό και ό,τι άλλο απόκρυφο πάθος της ψυχής τους για την ελευθερία, παρεμπιπτόντως δε, και για την αλήθεια.

Τόσα χρόνια μας ζαλίζουν με τις μουσικές τους (Μίμης Πλέσας), τις θεατρικές κριτικές τους (Κ. Γεωργουσόπουλος), τις φιλοσοφίες τους (εδώ παραμένουν ακόμη ανώνυμοι) και τις θεολογικές παραδιατριβές τους (: τύπου, να δίνεις αυτό που είσαι και όχι αυτό που έχεις, του μητροπολίτη Μεσογαίας κ. Νικολάου). Όχι για κανένα άλλο λόγο, βρε αδελφέ, αλλά για να γίνουμε και εμείς φιλάνθρωποι, κοινωνικά αλληλέγγυοι, αρρωγοί, δωρητές και ευ ποιούντες το καθήκον μας προς την χειμαζόμενη πατρίδα και όλο τον κόσμο. Διότι, όπως μας είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσας, "η αναθεώρηση των πιστεύω μας είναι, σήμερα πια, ανάγκη". Ο δε άλλος, ο κ. Γεωργουσόπουλος, μας ευχήθηκε τα σύμβολα του τεκτονισμού να γίνουν σύμβολα της ανθρωπότητας, για να επικρατήσει η παγκόσμια ειρήνη. Μπράβο του και «μπράβο» στη Νεοορθοδοξία του.

Και μια λεπτομέρεια άγνωστη σε πολλούς. Όταν πέθανε ο Λέων Τολστόι, η μασονική Στοά της Ρωσίας ζήτησε την αγιοποίησή του εκ μέρους του οικείου Πατριαρχείου. Η ρωσική Εκκλησία δεν ενέδωσε λόγω της μασονικής ιδιότητας του αποθανόντος. Ο Λέων Τολστόι ήταν ένθερμος υποστηρικτής της Μασονίας και Μασόνος.

Ο γιαλός είναι στραβός, ή μήπως (ὑμᾶς αὐτούς) στραβά αρμενίζουμε ;

Περισσότερα βλέπε   https://youtu.be/e0_k6sbcSak (1)

Ένθετο 06/05/2020
Τώρα τό βίντεο Γιουτούμπ έγινε κρυφό, «είναι απόρρητο», γράφει, όταν ανοίγει ο δεσμός. Δέν μάς τά λένε, πάλι, καλά οι ελευθεροτέκτονες. Αναθεωρούν ή όχι τά "πιστεύω" τους ;

(1) Εντελώς κατά σύμπτωση, βάζοντας στήν μηχανή αναζήτησης Google τήν ένδειξη «Εκδήλωση τού Τεκτονικού Ιδρύματος Αθηνών», τό ξαναβρήκα.

https://www.youtube.com/watch?v=6YfawwM-KAg

Δεν υπάρχουν σχόλια: