Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Απάντηση σε ένα σχόλιο


Θα το βρείτε εδώ : https://orthodox-voice.blogspot.gr/2016/09/blog-post_7.html

Προς τον πολυώνυμο κ. Μοσχοβίτη Ευστάθιο - αστάθιο και την παρέα του, τα ακόλουθα :

Γράφει,
«Δεν αγιάζει ο χρόνος τον άνθρωπο ούτε ο άνθρωπος τον χρόνο αλλά αγιάζει τον άνθρωπο μόνο η Σταυροαναστάσιμη Αγάπη του Θεού εάν με την Ελεύθερη Βούλησή μας και την Χάρη του Θεού μιμηθούμε τον Χριστό και τον Βίο των Αγίων μας με διαρκή μετάνοια και αληθινή ορθόδοξη πίστη»»

Μάθετε λοιπόν ότι,
διαρκή μετάνοια και πίστη μπορεί να έχετε, αλλά ούτε αληθινή είναι ούτε ορθόδοξη. Είναι παπική και ψεύτική, είναι οικουμενιστική, σιωνιστική και μασονική, Με άλλα λόγια, είναι ουνιτική, γιατί δεχτήκατε να σας φορέσουν τον κάλπικο και νοθευμένο χρόνο του Πάπα.

Λέτε ότι δεν αγιάζει ο χρόνος τον άνθρωπο ούτε ο άνθρωπος το χρόνο και συνεχίζεται να αραδιάζεται τις ανοησίες, που σας έβαλε μέσα στο κεφάλι η σιωνιστική ραδιουργία.
Τόσο ηλίθιους σας έκανε. Διότι πού ζείτε ; Μέσα στο χρόνο δεν ζείτε ; Μέσα στο χρόνο δεν πιστεύετε ; Μέσα στο χρόνο δεν πηγαίνετε στις εκκλησιές να προσευχηθείτε ; Είσαστε εκτός χρόνου ; Έίσαστε μήπως και εκτός τόπου ; Διότι όλα όσα κάνετε, μέσα στο χρόνο γίνονται και μέσα σε ένα τόπο ; Μήπως βγάλατε φτερά ; Μήπως γίνατε άυλοι ; Μήπως γίνατε άγγελοι ;

Όχι, δεν γίνατε τίποτα από όλα αυτά. Γίνατε όμως ασυνείδητοι πιστοί, γιατί αυτό θέλει το θεοσοφικό, μυστικιστικό και αποκρυφιστικό, βλάσφημο ιερατείο των σιωνιστών. Το δε χειρότερο, σας έκαναν μισαλλόδοξους ταλιμπάν και κακόδοξους νεοορθόδοξους  - έτοιμους καρατόμους των αδελφών σας. Θα το κάνατε με μεγάλη ευχαρίστηση, επειδή δεν είσαστε δούλοι Χριστού. Δούλοι διαβόλου γίνατε. Διότι γράφει : «22 νυνὶ δὲ ἐλευθερωθέντες ἀπὸ τῆς ἁμαρτίας δουλωθέντες δὲ τῷ Θεῷ ἔχετε τὸν καρπὸν ὑμῶν εἰς ἁγιασμόν». Είσαστε ακόμη σκλάβοι της αμαρτίας, σάπιο καρπό σας έδωσαν, ψεύτικο αγιασμό πήρατε. Ο χρόνος που σας φόρεσε ο Πάπας και τον δεχθήκατε ευχαρίστως - αντίχριστο τον είπαν πρώτοι οι προτεστάντες, μιμούμενοι ανεπίγνωστα και τρόπον τινά, την όνο του Βαλαάμ - σας τυφλώνει, χάνεται η ακοή σας, το λογικό σας εκφαυλίζεται.

Και ναι, «ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΟ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ;» (sic) που θέλετε να σας απαντήσω, είναι των πατέρων, είναι της Εκκλησίας, είναι του Δόγματος, εφόσον τιμούμε τους πατέρες και σεβόμαστε την Εκκλησία. Η θεία Ενανθρώπηση αγιάζει και τον χρόνο και τον κόσμο, μέσα στον οποίο (χρόνο και κόσμο) έζησαν εκείνοι, ζει η Εκκλησία, ζούμε κι εμείς. Εσείς όμως οι ασεβέστατοι ευσεβείς, προτιμήσατε τον Πάπα και τον χρόνο που σας έφτιαξε - σας έφτιαξε και τον κόσμο - προκειμένου να επαίρεται ότι αυτός είναι η «μια Αγία» κλπ. Εκκλησία. Παρένθεση, κάθε προτεστάντης είναι, κατά ιδίαν κεφαλήν και γνώμη, η «μια αγία» κλπ εκκλησία.

Με αυτά λοιπόν και αυτόν, συνεχίστε να λέτε τα δικά σας παρέα με τους υβριστές - ακαινοτόμητους παλαιοημερολογίτες. Ίδιοι είσαστε, μόνο που εκείνοι διαφέρουν από εσάς ως προς τις μεθόδους εξωτερικής καθαρότητας. Ο π. Ευθύμιος Τρικαμηνάς δεν κοινωνεί όσους μνημονεύουν τους οικουμενιστές, αλλά δεν κοινωνεί και τους παλαιοημερολογίτες, επειδή είναι χρονολάτρες. Αυτός δεν είναι, αν και ενδεδυμένος τον χρόνο που του πρόσφερε ο Πάπας. Ο Κύριος να τον ελεήσει.

4 σχόλια:

Bellou είπε...

Δεν θα ήμουν ενάντιη σε μια κατάργηση του Κουτσοφλέβαρου.
Ν' αποκτήσει ο Φεβρουάριος 30 μέρες !
Παρεπόμενα δε,30 μέρες και ο Ιανουαάριος.
Ο δε Μάρτιος 30 μέρες στα κοινά και 31 στα δίσεκτα έτη.
[Η δε μνήμη των Αγίων της 31ης Μαρτίου να μεταφερθεί στην 30ή Μαρτίου,στα κοινά έτη.
Η μνήμη των της 31ης Ιανουαρίου να μεταφερθεί στην 30ή Φεβρουαρίου].

Bellou είπε...

ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ
ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΦΛΕΒΑΡΟΥ,ΔΙΟΤΙ
Η ΙΔΕΑ ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ
ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ,ΚΑΙ ΔΗ ΓΝΗΣΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ
(ΕΔΩ,ΒΛΕΠΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ) !!!
Ο Πάπας για να κάνει κάτι πρέπει να
το έχει σκεφτεί και αποφασίσει πρώτα
ο ίδιος,και όχι πριν απ' αυτόν κάποιοι
άλλοι εκτός παπικής εκκλησίας.
Α,και οι δε φιλενωτικοί οικουμενιστές
"Ορθόδοξοι" για να δεχτούν μια αλλαγή
πρέπει να τους την υποδείξει ο Πάπας
της Ρώμης...
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ
ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΦΛΕΒΑΡΟΥ (ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ)
ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.

Bellou είπε...

Στη συνέχεια να πω ότι είμαι ενάντιη
και στο να διατηρείται ο Κουτσοφλέβαρος,
που αποτελεί ρωμαϊκό ημερολογιακό αφύσικο
βίτσιο.

Bellou είπε...



Ο Κουτσοφλέβαρος είναι ένα ρωμαϊκό ημερολογιακό αφύσικο βίτσιο.
Το ότι εφαρμόστηκε τόσους αιώνες δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να
καταργηθεί.Άλλωστε,ο Δημιουργός,ο Θεός δεν ευλογεί την εμμονή σε
κουτσομήνες.