Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Με αφορμή την Ημέρα του Μετανάστη


Με αφορμή την "ημέρα του μετανάστη", ο κύριος υπουργός της Προστασίας του Πολίτη ανάρτησε ένα ιστολόγιο εκθέτοντας τους λόγους που τον παρακίνησαν. Και είναι πολλοί οι λόγοι αυτοί, μεταξύ δε άλλων, προκειμένου "να πληροφορηθείτε για τα πεπραγμένα των πρώτων 80 ημερών μας στην κυβέρνηση, να μας κρίνετε και να επικοινωνήσετε μαζί μας" , όπως γράφει χαρακτηριστικά. Πέραν όμως αυτού μας καλεί  " καθημερινά να διαχειριστούμε (τις) ανθρωπιστικές κρίσεις, με εκατοντάδες απελπισμένους συνανθρώπους μας που αναζητούν πέρασμα στην Ευρώπη, θύματα πρακτικών εκμετάλλευσης και εξευτελισμού. Όμως ήρθε η ώρα να τραβήξουμε μια διακριτή γραμμή με το χθες και να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για να σταθούμε απέναντι στο πρόβλημα με ένα νέο πνεύμα ανθρωπισμού, ευθύνης και συνεργασίας εντός και εκτός συνόρων."

 Ο κύριος υπουργός της προστασίας του πολίτη και του πνεύματος του ανθρωπισμού, έχει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε άτομα με "ειδικές ικανότητες", άτομα δηλαδή στερημένα νοημοσύνης και κρίσης, τα οποία είθισται να αναλαμβάνουν ειδικοί εκπαιδευτές και να τα αποδίδουν στο κοινωνικό σύνολο ως χρήσιμα και αξιοποιήσιμα, λόγω των ικανοτήτων που διαθέτουν. 

Φυσικά, τα άτομα αυτά δεν θα μπορέσουν ποτέ να καταλάβουν ότι το μεταναστευτικό κύμα, λαθραίο επί το πλείστον που πλήττει την χώρα μας, είναι επιδοτούμενο από τους μεγιστάνες  Άραβες (και άλλους) των πετρελαιοπαραγωγικών χωρών.
- Δεν θα μπορέσουν ποτέ να καταλάβουν ότι τα άτομα αυτά, ισλαμικής κατά κανόνα προέλευσης, δεν θα τολμούσαν στη χώρα τους να προβαίνουν σε ληστείες και φόνους ατιμωρητί. Εκεί, στις χώρες τους,  τα χέρια κόβονται και οι κεφαλές αποτέμνονται. Στον παραδεισιακό δικό μας χώρο δεν κινδυνεύουν από ακρωτηριασμούς, λιθοβολισμούς κλπ. Τους προστατεύει το πνεύμα του ανθρωπισμού και κάποτε, θα τα κάψουν όλα "για χαβαλέ". Το κάναμε μια φορά, γιατί να μη το ξανακάνουμε; Μήπως πλήρωσε κανείς  από αυτούς "τη νύφη";
- Δεν θα μπορέσουν ποτέ να καταλάβουν, ότι πλησιάζει η ώρα όπου οι γηγενείς - εγχώριοι λαθρομετανάστες πλέον -  θα αποποιηθούν τον εμπαιγμό των λεγόμενων δημοκρατικών διαδικασιών. Όταν κάθε φορά, με την ψήφο, αναδεικνύονται όλο και περισσότερο πονηροί και ανάξιοι κυβερνήτες, τι άλλο τους μένει να κάνουν;
Κλέφτες αδίστακτοι διαχειρίζονται τα κοινά, που καλούν τον ανίσχυρο πολίτη να καταβάλλει το νέο "καπνικό φόρο". Όπως τότε επί Βυζαντίου, όπου οι φοροεισπράκτορες περιφέρονταν στους δρόμους και σε όποιο σπίτι έβλεπαν καπνό, έμπαιναν μέσα και άρπαζαν ότι έβρισκαν, αν ο δυστυχής ένοικος δεν είχε να πληρώσει. Αν άναβε φωτιά για να ζεσταθεί ήταν καταδικασμένος. Έπρεπε ή να πληρώσει ή να πεθάνει από την παγωνιά. Σήμερα, όποιος κυκλοφορεί με ένα σαράβαλο 10ετίας ή 20ετίας, πρέπει να πληρώσει τον αντίστοιχο "καπνικό φόρο" ή φόρο καθαρού περιβάλλοντος, σε μια πόλη που όζει από τα σκουπίδια. Δεν θα αργήσει λοιπόν ο εγχώριος λαθρομετανάστης να αρνηθεί το δικαίωμα της ψήφου. Γι΄ αυτό φροντίζει ο κύριος υπουργός της προστασίας του πολίτη και του πνεύματος του ανθρωπισμού. Θα έχει ετοιμάσει τους νέους ελληνοποιηθέντες αλλοεθνείς δημοκράτες. Αυτός ο λαός θα τον ψηφίζει.
- Δεν θα μπορέσουν ποτέ να καταλάβουν, ότι όλοι αυτοί οι επιστήμονες και μη, που καταγγέλλουν τις κοροϊδίες με τα θερμοκήπια, τις τρύπες όζοντος κλπ, είναι οι ενοχλητικές φωνές που πνίγονται για να μην ενοχλούν. Οι φωνές που πρέπει να ακούμε, είναι οι πληρωμένες φωνές, των πληρωμένων εργαστηριακών πειραμάτων και μετρήσεων, από κάποιους διάσημους ερευνητές του scientific star system. Αυτές τις ακούσαμε όταν το αποσυρθέν υπερηχητικό αεροπλάνο Concord έκανε το παρθενικό του ταξίδι και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Τζων Κένεντι. Πλήθος κόσμου με τεράστια πανώ πληροφορούσε τους Νεοϋρκέζους ότι αυτό το αεροπλάνο κατέστρεφε το όζον των περιχώρων της Νέας Υόρκης και ζητούσαν να προσγειώνεται αλλού. Μετά, αίφνης, αυτές οι φωνές δεν ξανακούστηκαν.
- Δεν θα μπορέσουν ποτέ να καταλάβουν, ότι για κάθε κεφάλι λαθρομετανάστη ρέουν πακτωλοί χρήματος στις χώρες όπου αυτοί εγκαθίστανται. Αυτό είναι το "πνεύμα ανθρωπισμού" που καλείται να προστατεύσει ο υπουργός της ... προστασίας μας και με αυτό εκπαιδεύει τα άτομα με τις «ειδικές ικανότητες».
- Τέλος,  δεν θα μπορέσουν να καταλάβουν τις φωνές από επιστήμονες και μη, που καταγγέλλουν ως  απάτη  και πλαστογραφία  ανθρωπισμού την επιχείρηση του μεταναστευτικού ρεύματος. Οι διακινούμενοι δυστυχείς άνθρωποι, που έναντι αμοιβής διακινδυνεύουν τη ζωή τους, θα μπορούσαν να έμεναν στον τόπο τους, αν τα πετροδολλάρια της φυγής άνοιγαν στις πατρίδες τους εργοστάσια.
Θα μπορούσαν και άλλα πολλά να καταγραφούν, αλλά δεν χρειάζεται. Να πούμε μόνο ότι οι Έλληνες δεν υπήρξαμε ποτέ ρατσιστές και αφιλόξενοι. Αλλά δεν υπήρξαμε και τόσο βλάκες, ώστε να μην καταλαβαίνουμε την ανικανότητα μερικών, δήθεν ικανών, που βάλθηκαν να μας κάνουν όλους "άτομα με ειδικές ικανότητες".  Την προστασία τους δεν τη θέλουμε.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mπορούμε να κάνουμε κάτι για να αντισταθούμε στη διάλυση της πατρίδας μας; Η υπογεννητικότητα από τη μία (http://gr.altermedia.info/?p=6438) και η λαθρομετανάστευση (http://gr.altermedia.info/?p=6426) από την άλλη αποσυνθέτουν τη πατρίδα μας εκ των έσω!! Και όλοι αυτοί σε μία Ελλάδα στην οποία κάθε χρόνο γίνονται 100.000 γεννήσεις και 300.000 εκτρώσεις! Εκείνο που με απογοητεύει όμως περισσότερο είναι ότι ήδη η αυτοσυνειδησία του Έλληνα έχει χαθεί από τους Έλληνες και κυρίως από τις Ελληνίδες...
Κάποτε ήμασταν Έλληνες και είχαμε ως πρότυπα τον Ήρωα, τον Φιλόσοφο και τον Άγιο και ήμασταν πλούσιοι σε φιλότιμο, αυτοσεβασμό και υπερηφάνεια ως αντάξιοι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων, συνεχιστές της δοξασμένης Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και απόγονοι των Ηρώων του 1821. Τέτοιοι ήταν οι πρόγονοί μας που προασπίστηκαν τα σύνορά μας από την επίθεση των δυνάμεων του Άξονα και παρόλο που στο τέλος καμφθήκαμε ήμασταν οι ήρωες της οικουμένης!
Ως Νεοέλληνες που πιστέψαμε ότι είμαστε, φουσκώνουμε από υπερηφάνεια για τον καταναλωτισμό και την καλοπέρασή μας.
Επιδιώκουμε να κάνουμε την οικογένεια που είναι το κύτταρο της κοινωνίας να μοιάζει με τις διεστραμμένες οικογένειες που προβάλλονται στα ΜΜΕ. Περιφρονούμε ιστορία, γλώσσα, ήθη και έθιμα και γενικότερα τον πολιτισμό μας για να υιοθετήσουμε το μοντέλο "της ωραίας ζωής".
Και όταν λέμε "ωραία ζωή" ή να "περνάμε καλά" εννοούμε: Τη σύγχρονη διασκέδαση, με τα μπαρ, τα club, Το άκουσμα της μουσικής, και ειδικότερα της ροκ μουσικής με όλες τις παραφυάδες της για τη δημιουργία της εντύπωσης πλουραλισμού και ποικιλομορφίας, Τα ποικίλα θεάματα, με θέμα βία, τρόμο, σεξ, αποκρυφισμό,παιδικά παιχνίδια της βίας, της «επιστημονικής φαντασίας», του σεξ και του αποκρυφισμού, τον εγκλωβισμός στον καταναλωτισμό (λέμε και shopping therapy), τα είδη της ενδυμασίας και του καλλωπισμού που προσανατολίζονται προς το Unisex και την ανάδειξη του γυμνού σώματος. Για να είναι σήμερα κάποιος νέος IN (που η νέα γενιά είναι το μέλλον του τόπου μας) και να μην αποτελεί παραφωνία η οποία πρέπει να αποφεύγεται, απαιτείται:
Να κοιμάται τη μέρα και να γλεντά τη νύχτα και σε συγκεκριμένα club όσο γίνεται του χειρίστου είδους, να πίνει, να καπνίζει και να παίρνει ναρκωτικά για καλύτερες νυχτερινές διασκεδαστικές επιδόσεις, να ακούει ακατάπαυστα μουσική, και κυρίως τα πολύ γνωστά και συγκεκριμένα είδη που τα ακούμε διαρκώς από και από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ως τη μουσική των τελευταίων τριών δεκαετιών, να έχει συγκεκριμένη διατροφή την οποία να απολαμβάνει σε συγκεκριμένα ΙΝ στέκια, να ντύνεται με συγκεκριμένο τρόπο και γενικά να έχει συγκεκριμένη εμφάνιση ,να ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο με άκρατο φανατισμό στην οποία προσφέρει χρόνο και αφοσίωση, να κάνει τατουάζ ή body piercing, να έχει ολοκληρωμένες σχέσεις με το άλλο φύλο στις οποίες επειδή είμαστε ελεύθεροι – όπως έχει μάθει να ισχυρίζεται- τα πάντα επιτρέπονται, αλλά δυστυχώς αυτά τα πάντα εμποδίζουν τη καλλιέργεια της αληθινής αγάπης. Πώς να προλάβουμε να ενδιαφερθούμε για τον άλλο όταν το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι πώς να περάσουμε εμείς καλά? Να είναι απολύτως απορροφημένος από την ηλεκτρονική εικόνα, είτε αυτή είναι τηλεόραση και κινηματογράφος, είτε computer, internet και video games, είτε ακόμη και κινητό τηλέφωνο, με συγκέντρωση στα πολύ πλέον συγκεκριμένα θέματα τους, δηλαδή τη βία, το τρόμο, το σεξ και τη μαγεία.

Ανώνυμος είπε...

Τι απορρίπτεται από το μοντέλο της ωραίας ζωής;
Μα φυσικά, η καλλιέργεια της αρετής, η οποιαδήποτε σκέψη για την αιωνιότητα, και προς Θεού μη μιλήσουμε και πούμε κάτι για τον Χριστό! Ή όποια αναφορά στον Θεό, είναι γενική, ακαθόριστη και αναφέρεται στον … απρόσωπο θεό
Και όταν αναφέρονται πνευματικές εορτές όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, δεν γίνεται ποτέ καμία αναφορά στο νόημα τους αλλά όλες οι προσπάθειες αποσκοπούν στην εκκοσμίκευσης τους!
Περιφρονούμε την Αγία Ορθοδοξία και τρέχουμε πίσω από τις ανατολικές θρησκείες, τον αποκρυφισμό και τις μασονικές επινοήσεις της Θεοσοφίας όπως το Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών. Πορευόμαστε στη ζωή σαν υπνωτισμένοι! Ο Θεός να βάλει το χέρι Του!...Εγώ εκοιμήθην και ύπνωσα' εξηγέρθην, ότι Κύριος αντιλήψεταί μου...(Ψαλμ 3)

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε,

Είναι ακριβώς όπως τα περιγράφεις. Χανόμαστε και μάλιστα με την ψήφο μας. Οι κυβερνήτες ενδίδουν στις απαιτήσεις του πεζοδρομίου. Αν δεν το κάνουν, θα χάσουν εκείνα τα λίγα "κουκιά" που τους φέρνουν πρώτους σε αριθμό ψηφισάντων! Έτσι, το πεζοδρόμιο με τις παραχωρήσεις που του γίνονται, αποδεικνύεται ο ρυθμιστής των πραγμάτων και "οδηγός" αυτών που μας κυβερνούν. Διόρθωσέ με, αν κάνω λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να έκανες λάθος...Οι κυβερνήτες θέλοντας να κερδίσουν την εύνοια των μεγάλων δυνάμεων γίνονται πιο "προοδευτικοί" στην επιβολή της Νέας Τάξης από ότι οι μεγάλες δυνάμεις. Αλλά και οι Επίσκοποι αποδεικνύονται ασυναγώνιστοι διπλωμάτες και πολιτικοί που φροντίζουν για την εύνοια των ισχυρών του κόσμου δίχως ίχνος φόβου Θεού...

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Αλλά και οι Επίσκοποι αποδεικνύονται ασυναγώνιστοι".

Επίσκοποι; Ποιοί επίσκοποι; Α, ναι, αυτοί για τους οποίους κάτι έχει γράψει ο αγ. Ιωάννης ο Χρυσόστομος: "Ουδέν δέδοικα ως επίσκοπον", καλά το έγραψα;

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Διορθώνω:

«Ουδέν δέδοικα ως επισκόπους πλήν ενίων»

Ανώνυμος είπε...

Χρυσοστομάκι μου καλά τα γράφεις εσύ αλλά...απευθύνεσαι σε ανθρώπους που η Κίρκη του καταναλωτισμού τους αποχαύνωσε και μετατραπήκανε σε γουρούνια...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.
ΤΕΛΟΣ!

Στέλιος είπε...

κ. Χριστοδουλίδη,
Παρακολούθησα με ενδιαφέρον πριν λίγες ώρες το διάλογο που είχατε πριν λίγες ώρες σε άλλο blog με έναν σχολιαστή ονόματι romios. Σας απύθυνε ερωτήσεις που κι εγώ σας έθεσα πριν από λίγες ημέρες σε άλλο πόστ αλλά και σε εμένα αρνηθήκατε να απαντήσετε. Mήπως έστω και τώρα θέλετε να μας με ποιον επίσκοπο και με ποιά σύνοδο έχετε κοινό ποτήριο? Ελπίζω να μην σας φέρνω σε δύσκολη θέση. Στέλιος.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Με την Σύνοδο των αγίων Πατέρων και Επίσκοπο τον γεννηθέντα, σταυρωθέντα, αναστάντα και αναληφθέντα Κύριο ημών Ιησού Χριστό. Αυτό είναι το Κοινό Ποτήριο όλων και φυσικά, το δικό μου.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ διπλωματική και ελαφρώς διπλωματική η απάντησή σου, Χρυσοστομάκι μου...

Ανώνυμος είπε...

Να αφήσεις τις ειρωνείες τελευταίε ανώνυμε και να έχεις περισσότερη ευγένεια.

Φιλούμενος