Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Η "είδηση"


Το ιστολόγιο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ανέγραψε την είδηση, ότι συνεληφθη ένας ραββίνος, συγγραφέας βιβλίου που προτρέπει σε δολοφονία των μη-Εβραίων (ακόμη και μικρών παιδιών). Παραπέμπω τον ενδιαφερόμενο αναγνώστη στην έγκυρη ενημέρωση του ιστολογίου ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ, όπου θα βρεί πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το περιστατικό αυτό. Σημειώνω, δε, ότι οι πληροφορίες αυτές είναι από την εφημερίδα "Haaretz" του Ισραήλ.

Η άλλη ενδιαφέρουσα είδηση είναι ότι αυτή τη στιγμή η Μέση Ανατολή βράζει. Το Ισραήλ βρίσκεται στην τελευταία, ίσως, φάση του "προαναγγελθέντος θανάτου" του Ιράν, μετά από το γνωστό επεισόδιο αντιπερισπασμού στα σύνορα με το Λίβανο. Τη φορά όμως αυτή ο ρόλος του "απελευθερωτή" από τις "δυνάμεις του κακού" δεν θα είναι η γνωστή μας υπερδύναμη με τη Βρετανή Φιλιππινέζα της και τις υπόλοιπες συμμαχικές δυνάμεις του free world : Του ελεύθερου (!) και οπωσδήποτε δημοκρατικού (!!) κόσμου. Ο ρόλος θα ανατεθεί στο Ισραήλ και το επιθετικό πλάνο, θα έχει γίνει από τη "Φιλιππινέζα" και τα αφεντικά της (ΗΠΑ κλπ. κομπάρσοι). Αυτό άλλωστε πάντα γινόταν και το Ισραήλ κατήγαγε περιφανείς νίκες (με άλλων τις πλάτες).

Τα γράφω αυτά, γιατί μου φαίνεται εντελώς γελοία η σύλληψη του ραββίνου συγγραφέα. Εδώ ετοιμάζεται νέο μακελιό και αυτοί πήγαν και συνέλαβαν τον πνευματικό τους καθοδηγητή, επειδή προτρέπει στον εξολοθρεμό ακόμη και των μικρών παιδιών, όταν αυτοί και αυτά δεν έχουν στις φλέβες τους το ευλογημένο αίμα των τέκνων του Αβραάμ.

Ποιος όμως εξαπατά ποιον; Τι δουλειά έχει ο Αβραάμ με την ετοιμαζόμενη ανθρωποσφαγή, όταν όλα υποκινούνται από την επιθυμία των Δυτικών (σημ. ερευνητέο πόσο Δυτικοί είναι) για απόλυτη κυριαρχία στον ενεργειακό - κατ΄ επέκταση, και κατά κύριο λόγο, οικονομικό - εδαφικό πλούτο του Ιράν; Αυτό έκαναν με το Ιράκ, αυτό έκαναν με το Κόσσοβο, αυτό κάνουν και με το Αφγανιστάν. Το μαλακό υπογάστριο της, επί του παρόντος, συμμάχου Ρωσίας - όπως και αυτό της Κίνας - αρχίζει να διασφαλίζεται παρέχοντας ουσιαστικά στρατηγικά πλεονεκτήματα στους νοτίως ευρισκόμενους. Ο βρόχος κλείνει πάντα από κάτω προς τα πάνω και οι δυο αυτές υπερδυνάμεις, Ρωσία και Κίνα, δεν θα αργήσουν να έχουν την ίδια θλιβερή κατάληξη.

Και η "είδηση" από τη σύλληψη του ραββίνου συγγραφέα τελειώνει ως εξής : "Το 2006, το Ραββινικό Συμβούλιο των εβραϊκών οικισμών στη Δυτική Όχθη κάλεσε το στρατό "να αγνοήσει την χριστιανική ηθική και να εξοντώσουν τον εχθρό στο βορρά (Λίβανος) και το νότο (Λωρίδα της Γάζας)".

Δεν θα έλεγα ότι η πολιτική ηγεσία της Ρωσίας και της Κίνας διαπνέεται ή διακατέχεται από "χριστιανική ηθική". Εφόσον καμιά φωνή δεν ακούγεται γι΄ αυτό που ετοιμάζεται να γίνει με το Ιράν, τούτο σημαίνει ότι συμφωνούν με τις υποδείξεις ενός άλλου ραββίνου, του Manis Friedman, ο οποίος υποστηρίζοντας τον συλληφθέντα συνάδελφό του, είπε: "Ο μόνος τρόπος για να διεξάγουμε ένα ηθικό πόλεμο, είναι ο Ιουδαϊκός τρόπος: Καταστρέψτε τις ιερές τους πόλεις. Σκοτώστε άνδρες, γυναίκες και παιδιά (και τα ζώα τους)".

Ο "ιουδαϊκός τρόπος" είναι αυτόχρημα ο πολιτικός τρόπος, γράφω εγώ. Είναι ο τρόπος να σφετερίζεσαι την ηθική για να καταστρέφεις, λέει, "τις ιερές τους πόλεις". Άνευ σημασίας είναι, αν οι πόλεις αυτές είναι ή δεν είναι ιερές. Για τους Σιωνιστές δεν είναι οπωσδήποτε ούτε η Ρωσία, ούτε η Κίνα. Άλλωστε, "ιερό" και "ιερότητα" είναι σήμερα λέξεις αμφιλεγόμενες. Όποιος έχει την οικονομική ισχύ δίνει την κατάλληλη ερμηνεία. Οι υπόλοιποι συμφωνούν και σιωπούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: