Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ο δρόμος του μέλλοντος


Η κόπρος του Αυγείου θα καθαρίσει, όταν ανοίξουν οι κάλπες και βρεθούν μόνο αυτοί που σιτίζονται από το πρυτανείο του κατ΄ευφημισμό ονομαζόμενου "ελληνικό κοινοβούλιο" με τα γνωστά παρακλάδια του : ΜΗΚΥΟ, ΜΜΕ κλπ. συνεργαζόμενα σωματεία (θρησκευτικά ή μη). Πόσοι είναι αυτοί; Άντε, όλοι μαζί θα βγαίνουν, δεν θα βγαίνουν, τριακόσιες χιλιάδες. Και ας έρθουν μετά να μας μιλήσουν για δημοκρατία και για λαό. Ας φτιάξουν κυβέρνηση με 300 χιλιάδες ξεπουλημένους "τσανακογλύφτες". Μικρή χώρα είμαστε, γνωριζόμαστε μεταξύ μας, θα τους μάθουμε. Θα μάθουμε ποιοι είναι οι φασίστες με ψήφο και ποιοι οι δημοκράτες δίχως ψήφο.

Ο κόσμος που παραδίδουμε εμείς οι απερχόμενοι στα παιδιά μας, είναι αυτός ο κόσμος της απάτης και της ψευτιάς. Είναι ο κόσμος των δωσιλόγων, των λακέδων, των τοκογλύφων και του οργανωμένου, πολιτικού και μη, εγκλήματος. Είναι ο κόσμος, σε εισαγωγικά βέβαια, της ελεύθερης (!) και δημοκρατικής (!!) ψήφου.

Αν θέλουν αυτός ο κόσμος της αγριότητας (: "ζούμε σε ανταγωνιστική κοινωνία", λένε ξεδιάντροπα) να συνεχιστεί, ας εξακολουθήσουν να τα νουθετούν με τις συμβουλές των απαίσιων και διεφθαρμένων "δημοκρατικών διαδικασιών". Το γένος των παρασίτων (λαμόγια και λοιποί εγκληματίες) θα εξακολουθήσει να ανθεί.

Αν όμως θέλουν να δοθεί ένα τέλος στη σήψη αυτή, ένα είναι το χρέος τους και ένα το καθήκον τους : Να τα ορμηνέψουν για τα δικά τους, τα δικά μας, λάθη. Ότι αυτοί, εμείς φταίμε για το σημερινό κατάντημα. Με την ψήφο μας έγιναν όλα αυτά.

Αν θέλουν καλύτερο το "μεθαύριο" των παιδιών που θα κάνουν, ας τους πουν αυτό που εμείς σήμερα αηδιασμένοι τους λέμε : Μακρυά από κάλπες και ψήφους. Χορτάσαμε πια από την ξενόφερτη και διαστρεβλωμένη "δυτικού τύπου" δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: