Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Θλιβεροί απόγονοι σοφών προγόνων

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρ 2016

Οι σημερινοί απόγονοι των προγόνων μας μιμούνται τους Ιουδαίους της εποχής του Κυρίου. Ειδικότερα του πολιτικοθρησκευτικού ιερατείου, που απαίτησε και πέτυχε τον ατιμωτικό θάνατο αυτού επί του Σταυρού. Σε παρένθεση, το σημερινό παρεμφερές ιερατείο κάνει λόγο παγκοσμίως για αξιοπρεπή θάνατο. Προς τούτο, επιβραβεύει ηθικά τους αλτρουιστές και ανθρωπιστές δωρητές οργάνων, καθώς επίσης - εδώ χωρίς εγκώμια αρετής - και εκείνους που δεν θέλουν να υποφέρουν από ανίατη και βασανιστική νόσο. Επειδή συμβάλλουν τα μέγιστα στην αξιοπρέπεια του θανάτου.

Οι θλιβεροί απόγονοι των σοφών προγόνων με απύθμενο θράσος κατηγορούν την καθ΄ ημάς Χριστιανοσύνη ότι νόθευσε την αρχαία θρησκεία και από Έλληνες γίναμε "Εβραιοχριστιανοί". Με άλλα λόγια, παρότι αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικοί, επιθυμούν να γυρίσουμε πίσω : στα Ελευσίνια Μυστήρια, στην εορτή των Παναθηναίων ή δεν ξέρω τι άλλο. Στην ίδια τροχιά κινούνται όμως και οι Εβραίοι. Και αυτοί θέλουν να γυρίσουν πίσω, στα δικά τους παραδεδεγμένα, όπως το ίδιο ζητούν και οι ισλαμιστές του ISIS.

Ομολογουμένως, πολύ περίεργο πλάσμα ο άνθρωπος. Πόσο, μάλλον, όταν σκεφθεί κανείς ότι οι εκ των Χριστιανών προοδευτικοί (διάβαζε Σιωνιστές) επιδιώκουν την ευρεία διάδοση μιας νέας θρησκείας, που θα ανακαινίσει τις παλαιές. Επιστήμη και επιστήμονες δραστηριοποιούνται προς αυτή την κατεύθυνση, υποβοηθούσης και της Οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: