Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Σε ένα ανύπαρκτο κράτος η αθλιότητα επιβραβεύεται για λόγους Δημοκρατίας και ελευθερίας


Από ένα κράτος "μαϊμού", που προσπαθεί εδώ και χρόνια να αποτελέσει πιστό αντίγραφο της δημοκρατικής ασυδοσίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, τί άλλο μπορεί να περιμένει κανείς, πέρα από την "ανακοίνωση κρεοφαγίας" την ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής από κάποιους δηλωμένους άθεους. Έπρεπε κι αυτό να γίνει είδηση ! Αν δεν το μαθαίναμε, οι άθεοι κρεατοφάγοι θα κατηγορούσαν τον Τύπο για λογοκρισία, για ρατσισμό, φονταμενταλισμό κ.ά. γνωστά συνθήματα των ημερών. Κάτι, που θα άφηνε να εννοηθεί ότι ζούμε την περίοδο της Χούντας με άλλα πρόσωπα. Και όντως αυτό συμβαίνει, η Χούντα όμως αυτή έχει πρόσημο τη Δημοκρατία και την ελευθερία, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση των Σιωνιστών. Διαβάστε (*)  :

"Μια ομάδα αυτοπροσδιοριζόμενη ως «άθεη» ετοιμάζει κρεοφαγικές φιέστες σε διάφορα σημεία της επικράτειας τη Μεγάλη Παρασκευή. Στην περίπτωσή τους ισχύει το προφανές, όχι αυτό που οι ίδιοι ισχυρίζονται: Είναι φανατικοί αντιχριστιανοί, που θέλουν να προκαλέσουν και να σκανδαλίσουν τους πιστούς και να τραβήξουν ανέξοδα τα φώτα της δημοσιότητας.

"Δεν είναι «αγωνιστές της ελεύθερης έκφρασης», διότι ο αγώνας αυτός προϋποθέτει σεβασμό, και όχι πρόθεση βεβήλωσης της άγιας ημέρας και περιφρόνησης της πίστεως της συντριπτικής πλειονότητας του λαού μας. Επίσης, προκαλεί θλίψη και αηδία η θρασυδειλία αυτών των ατόμων. Την εποχή που οι τζιχαντιστές έχουν αιματοκυλίσει τόσες πολλές χώρες διαπράττοντας πρωτοφανείς αγριότητες, οι φονταμενταλιστές αντιχριστιανοί κάνουν τσάμπα... μαγκιές. Γνωρίζουν πολύ καλά, άλλωστε, ότι, αν αποτολμούσαν πράξεις που θα προσέβαλαν το Ισλάμ, θα μετρούσαν λεπτά μέχρι τη μοιραία συνάντηση με το εξαγριωμένο πλήθος των μουσουλμάνων.

"Ωστόσο, στην Ελλάδα, που έχει διαρρήξει τις σχέσεις της με την τήρηση του μέτρου αυτού του είδους, οι αθλιότητες επιβραβεύονται. Αυτό δεν συμβαίνει τυχαία: Ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ανισορροπίας και χορηγός κακότητος είναι το ίδιο το κράτος. Διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλον. Επιτρέπει, ανέχεται και ενθαρρύνει την καταλήστευση της περιουσίας του λαού από τους μεγαλοκαρχαρίες, ενώ τιμωρεί σκληρά όλους τους ανίσχυρους που (κυρίως λόγω ανάγκης) δεν ανταποκρίθηκαν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Δημόσιο.

"Ενα από τα πάμπολλα παραδείγματα κρατικής αναλγησίας και αφορά το «δώρο Πάσχα» που έλαβαν οι στρατιώτες: «Οι στρατιώτες πήραν δώρο Πάσχα ύψους... 4,20 ευρώ, και τώρα τους ζητούν να το επιστρέψουν (!), γιατί σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, εμπίπτουν στις διατάξεις περί δημοσίων υπαλλήλων και, ως εκ τούτου, δεν το δικαιούνται».

"Εχουμε κράτος που διασύρεται και γελοιοποιείται, γιατί καταδέχεται να ζητά πίσω το αντίτιμο από ένα πακέτο τσιγάρα ή έναν καφέ, που κατά λάθος (!) έδωσε στα στρατευμένα νιάτα της.

"Πόση ντροπή να χωρέσει σ' έναν τόπο; "
(*)  http://kostasxan.blogspot.gr/2016/04/blog-post_362.html

Τα σχόλια
- Tony Vook
Ολοι οι ευλαβεις πιστοι θα γεμισουν παλι τα ουζερι να καμακωσουν τα νηστήσιμα καλαμαροχταποδα τοσο λυπημενοι που θα σοκαριστουν απο τους αθεους που τρωνε κρεας , ενω η χριστιανοταλιμπανικη παπαδοαστυνομια θα πρεπει να ελεγχει τι τρωμε , διαφορετικα , παραδεισος γιοκ. Για να εχουν δικαιωμα να το κανουν, θα πρεπει να ξαναφανε κρεας και στο ραμαζανι για να τσαντιστουν και οι ισλαμοταλιμπαν , οποτε θα ειμαστε πατσι.

- Kyprianos Christodoulides
Δεν ξέρεις τί σημαίνει ευλάβεια, δεν ξέρεις τι σημαίνει πίστη, δεν ξέρεις τι σημαίνει νηστεία, οπότε γράφε ό,τι σε ευχαριστεί.

- Tony Vook
 Ξερω ομως σημερα το βραδυ τι θα κανει στα ουζερι η συντριπτικη πλειοψηφια των δηλουντων στην ταυτοτητα Χ.Ο , αν λοιπον εσυ διαφερεις , εισαι μειοψηφια , οποτε δεν πρεπει να ξαναγραψεις περι περιφρονησης της πιστεως της συντριπτικης πλειοψηφιας του λαου μας. Εσυ δεν ξερεις τι σημαινει ελευθερια σκεψης , ετσι γραφε οτι σε ευχαριστει , καλα να περασεις και καλη επανασταση .

- Kyprianos Christodoulides
Δεν ελέγχω, δεν έγινα, ούτε θα γίνω αυτοδιόριστος κριτής (ή παπαδοαστυνόμος) της πλειοψηφίας των δηλούντων κατά την ταυτότητα - τώρα όχι - χριστιανοί ορθόδοξοι. Αυτά που σου έγραψα, αφορούσαν και αφορούν στα μεταξύ μας σχόλια. Αν εσύ εκπροσωπείς την πλειοψηφία και γράφεις για λογαριασμό της αφορά εσένα και όχι εμένα, ο οποίος δεν γνωρίζει, αν τυχόν εκφράζει κάποια μειοψηφία. Όσον δε αφορά στο περί "ελευθερίας σκέψης", εξ όσων γνωρίζω, δεν υπάρχει άνθρωπος που να επιχείρησε ποτέ να δεσμεύσει την ελευθερία της σκέψης. Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να σκέφτεται ό,τι θέλει και ουδείς μπορεί να αναστείλει την σκεπτική μας λειτουργία ή δραστηριότητα. Εντελώς άλλο πράγμα είναι η διατύπωση της ελεύθερης σκέψης, η οποία, αλίμονο, είναι δέσμια των εκφραστικών μέσων. Οπότε, "πάει περίπατο" η ελευθερία.. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο και την ευχή επί της Αναστάσεως ! Εννοώ, τη δική μου, καθότι ανάξιος. Σου ανταποδίδω την ευχή, ελπίζοντας το έλεος του αγίου Θεού να σε οδηγήσει σε ανάσταση ζωής και όχι σε ανάσταση κρίσεως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: