Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Η Ευρώπη των προσφύγων


Το σχόλιο επί των λεχθέντων της κας. Μέρκελ.
"Welcome to Big Brother Society - under The Law of Moses" κατά την αγγλικήν και παγκόσμια πλέον  γλώσσα (παρένθεση, η γερμανική υστερεί) και κατά τη ελληνικήν : Καλώς ήλθατε στην Κοινωνία του Μεγάλου Αδελφού - υπό την επίβλεψη του Μωσαϊκού Νόμου.

Πάμε παρακάτω.
Τι μας είπε η κα. Angela Merkel για το προσφυγικό "τσουνάμι" των ισλαμιστών και άλλων προσφύγων ; Ότι, κατά κάποιο τρόπο, η ευρωπαϊκή ένωση είναι ένας προορισμός για εκείνους τους πρόσφυγες, που δεν απολαμβάνουν την ειρήνη και την ελευθερία στον τόπο τους.

Και τί δεν μας είπε ; Ότι αυτοί που δεν απολαμβάνουν τα ευρωπαϊκά αγαθά της ειρήνης και της ελευθερίας στον τόπο τους, είναι διότι κάποιοι σκέφθηκαν, χρηματοδότησαν και εξόπλισαν φιλειρηνικές και φιλελεύθερες αντιπολιτεύσεις. Οπότε και άρχισε η αλληλοσφαγή. Παράδειγμα, η Λιβύη, η Συρία, η Ουκρανία, η πρώην Γιουγκοσλαβία και πολλές άλλες χώρες. Στην Ελλάδα, με το προηγούμενο που είχαμε, θέλω να πω, την αντιπολίτευση του βουνού, δεν φαίνεται να ωριμάζει (ακόμη) η ιδέα της ένοπλης αντιπολίτευσης. Ίσως, όταν δεν θα έχουμε φαγητό να φάμε. Τότε, μπορεί. Και όπως φαίνεται, εκεί μας πάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: