Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Συζήτηση μακράς διάρκειας ... καφενειακού επιπέδου


Ένα μέρος αυτής της ανάρτησης έχει ήδη δημοσιευθεί με τίτλο «Αγνωστικιστές σε απελπισία». Στο μέρος αυτό που παρουσιάζω τώρα, ήρθε να προστεθεί αυτός που έκανε τη δημοσίευση στο φέησμπουκ και η οποία κοινοποιήθηκε από φίλο και ομοϊδεάτη του. Όμως, ο υπεύθυνος (Βασίλης Καλομενίδης) της πρωτοδημοσίευσης και όχι της κοινοποίησης, έκρινε καλό να την αποσύρει, ώστε να μην είναι ορατή πλέον από εμένα.
Τώρα, αφού προηγήθηκαν τα δικά μου και κάτι άλλα, με εγκαλεί για διάφορους λόγους και αποφάσισε να επαναφέρει ό,τι απέκρυψε. Σε αυτή λοιπόν τη δημοσίευση, που είναι, θα έλεγα, πρόλογος αυτών που ακολούθησαν, θα διαβάσετε τί ακριβώς ειπώθηκε - αφού επαναφέρθηκε η πρωτοδημοσίευση - μεταξύ του συντάκτη της δημοσίευσης, ο οποίος με απέκλεισε, και του γράφοντος. Σημειώνω, ο σύνδεσμος :

https://www.facebook.com/tony.vook/posts/663216867212170
παραπέμπει στο θέμα «Αγνωστικιστές σε απελπισία» και δημοσιεύθηκε ευθύς μόλις αντιλήφθηκα τον αποκλεισμό μου . Δεν λειτουργεί τώρα, διότι έκρινα περιττό να ασχολούμαι πλέον με τον κ. Tony Vook. Τον διέγραψα και τον απέκλεισα, ας με αφήσει ήσυχο, να ησυχάσει κι αυτός. Αρκετά.



Για να δείτε τη δημοσίευση στο φέησμπουκ, πιέστε με τον δείκτη το εικονίδιο με αριθμό 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: