Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Οne World Goverment και πολίτες του πλανήτη γη

Από ιστοσελίδα φέησμπουκ

Fdimitrios Athanassiou
«Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν . Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους .»

Πλάτωνας 427-347 π.Χ
- Kyprianos Christodoulides : Τί γράφει εδώ π. Δημήτριε ;

«ΚΡΙΤΗΣ σοφὸς παιδεύσει τὸν λαὸν αὐτοῦ, καὶ ἡγεμονία συνετοῦ τεταγμένη ἔσται. 2 κατὰ τὸν κριτὴν τοῦ λαοῦ αὐτοῦ οὕτως καὶ οἱ λειτουργοὶ αὐτοῦ, καὶ κατὰ τὸν ἡγούμενον τῆς πόλεως πάντες οἱ κατοικοῦντες αὐτήν.»

Σοφία Σειράχ Ι΄

1) Kyprianos Christodoulides : Όταν ένας θεσμός γίνεται σύστημα, τότε παύει να υπάρχει.Το Φαρισαϊκό ιερατείο είχε γίνει ένα με το σύστημα καί, φοβάμαι, τό ίδιο συμβαίνει σήμερα . Το Φανάρι ακολουθεί την συστημική τακτική που ακολουθούσε επί Τουρκοκρατίας. Είχαν διαπράξει το λάθος οι τύραννοι να μας αφήσουν ήσυχους με τη θρησκεία μας. Αργότερα το κατάλαβαν και προσπάθησαν να το διορθώσουν (εξισλαμισμός), άλλοι όμως τους πρόλαβαν.

«τὸ σάββατον διὰ τὸν ἄνθρωπον ἐγένετο, οὐχ ὁ ἄνθρωπος διὰ τὸ σάββατον·». Το Σάββατο ήταν θεσμός εκ Θεού και ο θεσμός διά τον άνθρωπο εγένετο. Όταν όμως ο άνθρωπος γίνεται ένα με το σύστημα τών ανθρώπων, ο θεός πηγαίνει στην άκρη. Γίνεται τότε ο ίδιος θεσμός - ήταν ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός - αλλά το σύστημα (πολιτικό και θρησκευτικό) τόν θέτει στο περιθώριο και στο τέλος τόν καταδικάζει σε σταυρικό θάνατο (μετά ανόμων ελογίσθη) .

2) Kyprianos Christodoulides : Ο άγιος Θεός θεσμοθετεί για τον άνθρωπο, για να γίνει θεσμός και θεσμοθέτης ο άνθρωπος. Όχι σύστημα ανθρώπων στερουμένων - και πολεμίων μάλιστα της - θεογνωσίας . «κατὰ τὸν ἡγούμενον τῆς πόλεως πάντες οἱ κατοικοῦντες αὐτήν»

3) Kyprianos Christodoulides : Μετά από αυτά καταλαβαίνει κανείς γιατί ο λαός έχει γίνει ένα με τους ηγουμένους των πόλεων - τώρα έχουμε κράτη - ελέω παγκοσμιοποίησης . Οne World Goverment και πολίτες του πλανήτη γη. Τα κράτη-έθνη τελείωσαν, τελειώνει και ο άνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: