Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Σημειολογία Φωτογραφίας

 Σημειολογία Φωτογραφίας 
(Ολοκαύτωμα καί Πάπας)


Άν δώσουν την εντολή οι Ρότσιλντ και Ροκφέλερ για παγκόσμιο οικονομικό κραχ, τότε η Αγία Έδρα θα μείνει άφραγκη. Συνεπώς, αν μπορεί ο πάπας Φραγκίσκος, ας μην προσκυνήσει τον Ροκφέλερ και ας μη του ασπασθεί το χέρι.


Κάτι είχε πει ο ηθοποιός Μελ Γκίπσον για τους Εβραίους•  ποιος ευθύνεται για τους πολέμους και τέτοια• δεν θυμάμαι. Μετά έσβησε, τόν εξαφάνισε τό Χόλιγουντ. Το ίδιο έπαθε και ο Κλιντ Ίστγουντ. (8 Οκτωβρίου 2015)


Συνέχεια (10 Οκτωβρίου 2023)


Επειδή κάποιοι μέ σκέφτονται - ίσως, διότι πρίν λίγες ημέρες ο γράφων είχε τήν ονομαστική του εορτή - μού έστειλαν μία Ανάμνηση (επάνω φωτό) καί άν ήθελα, νά προσθέσω μία δεύτερη, στή θέση τού Σταυρού.

Βρήκα μία καί απάντησα στήν υπενθύμιση, που μού έκαναν.

Τούς ευχαριστώ.

Κυπριανός Χ.


Σχόλια 

Τά σχόλια εκ μεταφοράς (10/10/2023)

- AU. Ο πάπας Φραγκίσκος, δεν προσκυνάει στη συγκεκριμένη φωτο, τον Ροκφέλερ, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είναι ο Ροκφέλερ!!

- KX. Είναι τού ίδιου κλίματος,  μάλλον κάτι σάν τό "αντ' αυτού", όπως λέμε.

- AU. Είναι θύμα - πρώην κατάδικος -  στρατοπέδου συγκέντρωσης!! ...

- KX. Δέν γνωρίζω ποιός καί ποιοί ήταν πίσω από τό ολοκαύτωμα. Είναι πάντως σαφές, καί ιστορικά αποδεδειγμένο, τό μίσος που έτρεφαν μεταξύ τους οι Ισραηλίτες. Τούτο δέν έχει σβήσει. Δέν παραπέμπω σέ συγκεκριμένες αναφορές τής Π. Διαθήκης. Οι γνήσιοι Ιουδαίοι έχουν αδιάλειπτο μίσος πρός τούς επήλυδες ή αφομοιωμένους Εβραίους.


Εκ μεταφοράς σχόλια (8/10/2015)

Κάποιος Tony διάβαζε τά γραπτά μου καί σχολίαζε μέ προθέσεις αποδομητικές τών άρθρων. Τόν ανέχθηκα γιά κάποιο διάστημα, μετά τόν έδιωξα 

- Tony (...) 

- ΚΧ. Tony, δεν μας τα λες καλά. Άμα γίνει κραχ και μείνουμε όλοι άφραγκοι, ποιος θα δίνει λεφτά να αγοράζει ακίνητα, οικόπεδα και τα τοιαύτα. Θα τα αγοράζει "κοψοχρονιά", αυτός που θα κόβει "μονέδα". Και ποιος θα είναι αυτός Tony ; Η Εκκλησία ή ο Ρότσιλντ-Ροκφέλερ ; Μάλλον οι δεύτεροι, που θα δανείζουν την Εκκλησία. Και όπως λέει το τραγούδι "θα μας φύγει / θα ξανάρθει / κι όλα πάλι απ΄ την αρχή". Είναι το "μην κοιτάς αλλού γι΄ αγάπη", Tony, έτσι δεν είναι ; Να λοιπόν γιατί ο Πάπας μαζί με τον Οικουμενικό Βαρθολομαίο είναι οι "μπροστάρηδες" της αγάπης, χωρίς όρους και όρια, ένας θεός για όλους κλπ. Αγάπη στον Μαμμωνά, Tony ! Tο΄πιασες το υπονοούμενο ή όχι ; Ο Χριστός απέτυχε στο Σταυρό, είπε ο οικουμενικός Φραγκίσκος, και προσκύνησε το χέρι του Ροκφέλερ, επειδή αυτός (και ο Πάπας) πάντα πετυχαίνει. Κρεμάει άλλους, καθαρίζει άλλους, Tony. Έτσι δεν είναι ;

- Tony (...)

- ΚΧ. Tony, δεν μας τα λες και πάλι καλά. Οι Εβραίοι έχουν βάλει στο μάτι την εκκλησιαστική περιουσία και θέλουν να την κάνουν  (την Εκκλησία) ράκος αποκαθημένης. Δεν υπάρχει κανένας Νόμος, που να απαγορεύει να δίνεις χρήματα για το κερί ή για το δίσκο της Εκκλησίας, χωρίς να παίρνεις απόδειξη από εκείνον που τα λαμβάνει. Θέλεις τα δίνεις, θέλεις δεν τα δίνεις. Αυτό είναι το πρόβλημά τους.

Το μυαλό τους δουλεύει σαν το μυαλό του ψιλικατζή, διότι στην εκκλησιά που πηγαίνει ο πιστός, αφήνει πενταροδεκάρες και όχι τραπεζικές επιταγές. Οι φόροι δεν ξεφεύγουν από αυτές, ούτε από τα κληροδοτήματα. Από τις πενταροδεκάρες όμως, οι φόροι ξεφεύγουν. Αν στεγνώσει η Εκκλησία από τα περιουσιακά της ακίνητα - αυτός ήταν ο στόχος της Βαυαροκρατίας, αυτός είναι και σήμερα - και τα κάνει κινητά, δηλαδή ρευστό, τότε η Εκκλησία περνά στα χέρια των "Διδύμων Πύργων" (Ρότσιλντ-Ροκφέλερ), και κανένας Μπιν Λάντεν δεν μπορεί να τους γκρεμίσει. Οι σιδηροκατασκευές πέφτουν, αυτοί όμως όχι.


Επί Τουρκοκρατίας όποιος άφηνε την ακίνητη περιουσία του στην Εκκλησία, φόροι δεν πληρώνονταν και αυτός ήταν ο λόγος του ξεσηκωμού το 1821. Είχαμε τη δική μας πατρώα γη, που δεν ανήκε στον Τούρκο. Στην Εκκλησία ανήκε, αλλά στράβωσε η δουλειά με τους πολιτικούς και τις φατρίες που έφτιαξαν. Έβαλαν μέσα και τους εκκλησιαστικούς ιεράρχες, στράβωσε το κλίμα, τόφαγε κι ο γάιδαρος.


- Κάποιος άλλος (...)

- ΚΧ. Αφροδίτη, επειδή δεν είσαι σχετική με τα Θρησκευτικά, σε πληροφορώ ότι κάθε αίρεση της Χριστινοσύνης μας υποστρέφει στο αρχαϊκό (και φιλοσοφικό) πρότυπο του Ιουδαϊσμού, εφόσον, βέβαια, διατηρείται σε βελτιωμένη μορφή το αρχέτυπο. Ο διχασμός του τρίτου Προσώπου της αγίας Τριάδος με το φιλιόκβε αυτό ακριβώς έκανε - δεν προχωρώ στην ανάπτυξη του θέματος - και η διένεξη μεταξύ Παπικών και Εβραίων, που εκδηλώθηκε κατά τον Β΄ΠΠ• ήταν δεδομένη η ανοχή του παπισμού στο Ναζιστικό καθεστώς• βεβαιώνει μια ακόμη διαμάχη μεταξύ προοδευτικών Εβραίων (σημ. είναι οι ανακατεμένοι με τους άλλοτε ονομαζόμενους εθνικούς) και συντηρητικών (σημ. οι αυστηρά προσκολημμένοι στο αρχέτυπο του Μωσαϊκού Νόμου). Την έκδηλη εχθρότητα μεταξύ τους, που είχαν και ακόμη έχουν, μπορείς να τη βρεις στα Βιβλία των Μακκαβαίων της Π. Διαθήκης και αλλού.

Μετά από αυτά, η κίνηση του Πάπα δεν θα πρέπει να σε παραξενεύει. Ο ιουδαΐζων εθνικός πάπας Φραγκίσκος δήλωσε την υποταγή του, πες την συμφιλίωση, με τους απευθείας έλκοντας την καταγωγή από τον Αβραάμ, τον Ισαάκ και τον Ιακώβ. Άλλωστε, δεν  θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Αν αυτοί οι δυο (Ροκφέλερ και Ρότσιλντ) αποφασίσουν ένα νέο παγκόσμιο οικονομικό κραχ, η Βατικάνεια Τράπεζα του Αγίου Πνεύματος θα πτωχεύσει. Και τότε ... .


- Κάποιος άλλος : "Κρατήστε το δόγμα σας με δόξα και τιμή και όπως θέλετε, αλλά μη διοχετεύετε τα πράγματα όπως σας βολεύει". 

- ΚΧ : Εμείς κρατάμε το δόγμα μας με δόξα και τιμή, όπως ορίζει η Εκκλησία και η Ιερή μας Παράδοση, και όχι όπως θέλουμε. Πες μας, όμως, κι εσύ  από αυτά που διάβασες παραπάνω και το επί της φωτογραφίας συνοδευτικό, τι πράγμα μεταφέρω "όπως με βολεύει" ;  Θα μπορούσες να το πεις αν είχες θεολογικές ή θρησκευτικές γνώσεις. Εσύ τέτοιες γνώσεις δεν έχεις, πώς λοιπόν μπορείς να ξέρεις τί με βολεύει ; Που βεβαίως δεν βολεύει εσένα. Και ποια είναι η δική σου "βολή", μας λες ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: