Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Η λευκή εξαπάτηση


Φίλος μου έστειλε να διαβάσω ένα άρθρο με τίτλο "Λευκό, μια λύση στα χέρια των πολιτών", το οποίο διαπραγματεύεται το λευκό ψηφοδέλτιο. Μεταξύ άλλων γράφει :

"Η λευκή ψήφος αποτελεί την μεγαλύτερη, δημοκρατικότερη και κυρίως ουσιαστικότερη μορφή διαμαρτυρίας στα δημοκρατικά καθεστώτα. Η λευκή ψήφος είναι πολιτική απόφαση που αποκηρύσσει το πολιτικό σκηνικό και στην εκλογική διαδικασία έχει την μορφή πολιτειακού δημοψηφίσματος".

Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν θα αναλύσω τους λόγους, συνοπτικά μόνο θα γράψω ότι ακόμη και η υπερίσχυση κατά 50% + 1 του λευκού ψηφοδελτίου θα ανακυκλώσει την εκ των υπαρχόντων κομμάτων κατάσταση. Όπου ενδεχομένως και νέοι πολιτικοί σχηματισμοί, εκ των υπαρχόντων ή και άλλων ομοειδών, θα προκύψουν. Η ουσιαστικότερη μορφή διαμαρτυρίας είναι μόνο μια, αν πραγματικά επιθυμούμε να απαλλαγούμε από αυτό το σάπιο καθεστώς, που μας έχει καθήσει στο σβέρκο εδώ και χρόνια, και αυτή είναι η μαζική και ολοσχερής αποχή από εκλογές και κάλπες. 

Αυτό είναι το μόνο βέβαιο και αντικειμενικά αδιάβλητο δημοψήφισμα καταγγελίας ενός καθεστώτος, που μας οδήγησε σταδιακά στην πτώχευση και στην ολοκληρωτική μας πώληση ως ανθρώπων, αλλά και της γης αυτών των ανθρώπων, η οποία δεν τους χαρίστηκε. Με το αίμα τους την κέρδισαν.

Το λευκό είναι παγίδα, θέλουν αθρόα συμμετοχή στις κάλπες, έστω και με λευκό. Η ανατροπή δεν γίνεται με συμμετοχή στα εκ του Συστήματος προσφερόμενα. Γίνεται με την απόρριψη των προσφερομένων. Διότι αυτό σημαίνει η ολοσχερής απαξίωση αυτού του τύπου της ψευτοδημοκρατίας, προκειμένου  να αναδειχθεί, εφόσον ο στόχος μας είναι αυτός, μια εντελώς διαφορετικής αντίληψης, σύστασης και εφαρμογής, δημοκρατία. Και όχι αυτή των σιωνιστών, την οποία ψηφίζουμε, αλλά μύρια όσα λέμε και γράφουμε κατά του σιωνισμού.         

Είναι εντελώς αδιανόητο να περιμένει κανείς, ο οποίος γνωρίζει πόθεν όλα αυτά εκπορεύονται, και ταυτόχρονα τα καταγγέλλει, να δηλώνει υποταγή και αποδοχή σε ό,τι του παρέχει  η οργανωμένη σπείρα των τυχοδιωκτών της ψήφου χωρίς εναλλακτικές λύσεις άλλες - εκτός εκείνων που απλά ανακυκλώνουν το Σύστημα και βραχυκυκλώνουν τον ψηφοφόρο. 

Έχει σκοπό αυτή η σπείρα να στήσει τη νέα αυτοκρατορία της διαγράφοντας αγώνες και αίματα των λαών για εθνική κυριαρχία. Τόσα και τόσα έγιναν για να απαλλαγούμε από αυτοκράτορες και αυλικούς, θέλουμε πάλι να τους ξαναζωντανέψουμε; Καταργήσαμε ακόμη και τους βασιλείς επειδή μας τους θύμιζαν, θέλουμε τώρα κι αυτούς - καλύτερα αυτόν, αφού μια θα είναι η παγκόσμια αυτοκρατορία - να τους επαναφέρουμε κουκουλώνοντας τον ένα και τους άλλους με δημοκρατικό μανδύα;

Καιρός είναι, νομίζω, να καταλάβουμε το παιγχνίδι που μας παίζουν. Την κάλπη τους και την οποιαδήποτε ψήφο πρέπει να τα αγνοήσουμε πλήρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: