Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Το επερχόμενο Δημοψήφισμα


Οι υποκριτές των Βρυξελλών

Οι κατοικοεδρεύοντες απατεώνες των Βρυξελλών χαρακτήρισαν απάτη το δημοψήφισμα που προανήγγειλε ο κατοχικός πρωθυπουργός (*). Μάλιστα, υψηλόβαθμος κοινοτικός παράγοντας διαβεβαίωνε ότι ουδέποτε ο πρωθυπουργός ή κάποιος συνεργάτης του, έθεσε, υπονόησε, ή πρότεινε, να περάσει η δανειακή σύμβαση από δημοψήφισμα:

«Δεν είναι δυνατόν μια χώρα, είπε το ανώτατο στέλεχος των Βρυξελλών, που δεν πέρασε την συμμετοχή της στην ένωση και στο κοινό νόμισμα από δημοψήφισμα, να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο για μια δανειακή σύμβαση».

Λησμόνησε να μας πει ότι η δανειακή σύμβαση είναι ο ολοκληρωτικός πλειστηριασμός μας.

Ώστε, λοιπόν, έτσι; Έπρεπε να κάνουμε δημοψήφισμα για να μπούμε στην ευρωπαϊκή ένωση και στο κοινό νόμισμα; Το είχαν προβλέψει αυτό οι σχεδιαστές της Ένωσης και του ευρώ; Είχαν την εντιμότητα (σπανίζει στο είδος τους) και την ειλικρίνεια (είναι ανύπαρκτη) να ζητήσουν από τους ευρωπαϊκούς λαούς - οι εκλεγμένοι ηγέτες είναι απλά εκτελεστικά όργανα των παρασκηνιακών παραγόντων - να απαντήσουν με ένα ναι ή ένα οχι, αν θέλουν τη συμμετοχή τους στην ένωση και την ένταξη στο κοινό νόμισμα;

Πώς και δεν ακούστηκε ποτέ από τις Βρυξέλλες ή από κάποιον άλλο "ανώτατο", ότι απαραίτητη συνθήκη ένταξης στην ευρωπαϊκή ένωση και το κοινό νόμισμα είναι η διενέργεια δημοψηφίσματος και το θυμήθηκαν τώρα; Τότε δεν ήξεραν ότι υπάρχουν τα δημοψηφίσματα και τα θυμήθηκαν τώρα που τους ενοχλούν;

Αν αυτό που τους βγήκε και τους βρήκε (το δημοψήφισμα) είναι απάτη, γιατί δεν ήταν απάτη και η ένταξή μας στην ένωση και το νόμισμά της; Το πώς μαγειρεύτηκαν τα επαρκή (σε εισαγωγικά) οικονομικά μας στοιχεία είναι σε όλους γνωστό. Η αμερικανική Goldmann Sachs πληρώθηκε αδρά, όχι βέβαια εν αγνοία της πολιτικοοικονομικής δραστηριότητας - καλύτερα ραδιουργίας - των Βρυξελλών.

Έπαιξαν και έχασαν οι ευρωπαίοι εταίροι μας. Οι αγγλοαμερικανοί είχαν την Ελλάδα "κρυφό άσσο" στο μανίκι. Τους έκαψαν, αλλά κάηκε και η Ελλάδα. Όπως κάηκε η στερλίνα πριν λίγα χρόνια και σχεδόν, έτοιμο ήταν (ή είναι) να καεί και το δολλάριο.

Και έρχονται τώρα να μας κατηγορήσουν για νέα "απάτη" οι υποκριτές των Βρυξελλών. Φαίνεται ότι δεν ήξεραν ότι όποιος σπέρνει θύελλες, θερίζει ανέμους. Και αν ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη. Όπου στην προκειμένη περίπτωση, νοικοκύρης δεν είναι ο πρωθυπουργός των συμβολαίων του θανάτου μας. Είναι αυτός ο δύσμοιρος λαός και οι αφανείς άγιοι που γεννοβολά ο τόπος. Βεβαίως, τώρα άλλα βάσανα μας περιμένουν. Θα φροντίσουν γι΄ αυτά οι αγγλοαμερικανοί φίλοι μας και τα εισαγωγικά παραλείπονται.

(*) Βλέπε http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=102300&catID=11

Δεν υπάρχουν σχόλια: