Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Η "βάση" του θανάτου


"Αν ο κόσμος δεν αποφασίσει να αλλάξει την μοίρα του, σε λίγο θα μείνει χωρίς σπίτι και θα κοιμάται στα τσαντίρια χωρίς να προλάβει να καταλάβει πώς του συνέβησαν όλα αυτά" (*)

κυπριανός χ
Η "μοίρα" δεν αλλάζει με την ψήφο. Αλλάζει, ή θα αλλάξει, χωρίς αυτή. Είναι η μόνη και μοναδική δύναμη παγκόσμιας καταγγελίας του "στημένου παιγχνιδιού" της δήθεν ελεύθερης και τάχα δημοκρατικής ψήφου. Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι προκαθορίζουν τους υποψηφίους, οι οποίοι υποψήφιοι λένε, όσα λένε, προκειμένου η αγέλη των ψηφοφόρων να τρέξει στις κάλπες. Θέλει, η αγέλη, να ακούει τα αντί-μνημονιακά, να ακούει νύχτα μέρα για τους κλέφτες, να διαβάζει μετά μανίας για τα όργια της λεηλασίας, η οποία έγινε και θα εξακολουθήσει να γίνεται - οι τοκογλύφοι θα μπουκώσουν τα στόματα αυτών που τώρα φωνάζουν - και με όλα αυτά τα απωθημένα θα ορμήσει με το ψηφοδέλτιο δαγκωμένο.

"Εξω οι βάσεις του θανάτου"
"ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο"
Ποιος τα ξεχνά;

Βάση θανάτου κατάντησε η Ελλάδα και μέλη του συνδικάτου μας έκαναν . Άλλαξε όμως όνομα το συνδικάτο. Τώρα το λένε ΕΟΚ και ΔΝΤ. Βάση θανάτου θα γίνει σε λίγο και όλη η υφήλιος. Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι δεν έχουν άλλη επιλογή. Γίναμε πολλοί, ο παγκόσμιος πληθυσμός πρέπει να λιγοστέψει, η σιωνιστική - αν θέλετε πείτε τη οικουμενιστική - Οικονομία δεν αντέχει τόσους ανθρώπους.

(*) Βλέπε  http://indobserver.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8170.html

1 σχόλιο:

Silver είπε...

καὶ θρὶξ ἐκ τῆς κεφαλῆς ὑμῶν οὐ μὴ ἀπόληται !!!

Πεσείται εκ του κλίτους σου χιλιάς και μυριάς εκ δεξιών σου, προς σε δε ούκ εγγιεί !!!

Τίς Θεὸς μέγας, ὡς ὁ Θεὸς ἡμῶν, σὺ εἶ ὁ Θεός, ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος !!!

Nάσαι πάντα καλά αδελφέ Κυπριανέ. Η Κυρία Θεοτόκος σκέπη και καταφυγή μας!

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος Αργυρακόπουλος
Μόντρεαλ-Καναδά.