Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Οι ειρηνοποιοί δολοφόνοι

Δυο αποκαλυπτικά άρθρα, που μας δείχνουν σε τι περιπέτειες οδεύει η ανθρωπότητα, δημοσιεύθηκαν σε ιστολόγια. Διαβάστε τα και μετά, αν δεν σας κάνει κόπο, ρίξτε μια ματιά και στο σχόλιο που ακολουθεί. Τα άρθρα :
1) http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/02/london-times-1916.html
2) http://kostasxan.blogspot.gr/2014/02/blog-post_1289.html

Και το σχόλιο, με αφορμή αυτό που γράφει το ιστολόγιο kostasxan.

" ... Όμως είναι σαφές ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία κατάσταση ανάλογη με την Αμπχαζία και τη Νότιο Οσετία, οι οποίες αποσχίστηκαν από την Γεωργία, όταν η τελευταία προσπάθησε να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ."

κυπριανός χ
Όμως είναι σαφές τι πάνε - ΝΑΤΟ και συμμορία - να φτιάξουν. Ό,τι πήγαν κι έφτιαξαν οι Άγγλοι με του Γάλλους όταν τεμάχισαν τα εδάφη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με τις νυν υπάρχουσες περιοχές Συρία, Ιράκ, Ιορδανία, Περσία, Σαουδική Αραβία και για ευνόητους λόγους - ρόλος "μπαλαντέρ" - έξω οι Κούρδοι. Για την Τουρκία "παίζει" κι αυτό το κρατούμενο. Να δούμε τι θα κάνει ο ιμάμης Φετουλάχ Γκιουλέν και πάντως, το δρόμο δείχνουμε εμείς με τον εκάστοτε προκαθήμενο του Φαναρίου.

Για το σχεδιασμό της μοιρασιάς μεταξύ Άγγλων και Γάλλων των εδαφών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας βλέπε http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/02/london-times-1916.html

"London Times : Πώς μια συμφωνία του 1916 εμποδίζει την ειρήνη στη Συρία". Τους έβαλαν τώρα να σφάζονται μεταξύ τους και αυτοί αναθέτουν στον εαυτό τους το ρόλο του ειρηνοποιού διαμεσολαβητή, με δημοκρατικές και οπωσδήποτε φιλελεύθερες αρχές. Οι αποικιοκρατία κυριάρχησε και έχριζε Βασιλείς, τώρα έχουμε την παγκοσμιοποίηση με τους δημοκρατικά, δηλαδή με ψήφο, εκλεγμένους αχυράνθρωπους στη θέση των βασιλέων. Οι βασιλικές Αυλές αντικαταστάθηκαν από τα Βουλευτήρια (βολευτήρια) των κηφήνων του - άνευ στέμματος - επί του παρόντος -Σιωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: