Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Μασόνοι με ποδίτσες και οικουμενιστές με ράσα ή χωρίς αυτά



Δημοσιεύθηκε : «Γιά ἕνα Μασόνο, κάποιος πού ἀμφισβητεῖ τό δόγμα (σ.σ εννοεί το θρησκευτικό) εἶναι Μασόνος χωρίς ποδιά». Μέ αὐτά τά λόγια, ὁ Ζάκ Μιττεράν (1908-1991), Μέγας Διδάσκαλος τῆς Μεγάλης Ἀνατολῆς τῆς Γαλλίας, σχολίασε εὐμενῶς μεταξύ ἄλλων ὅλη τήν ἀνανεωτική κίνηση ἐντός τῆς παπικῆς ἐκκλησίας, πού προέκυψε ἀπό τήν Β΄ Βατικάνειο Σύνοδο (1962-1965) καί καθοδηγήθηκε ἀπό τήν ἴδια τήν ἡγεσία τοῦ Βατικανοῦ», (*) και σχολιάζουμε :


κυπριανός χ.
Εντάξει, τη σύμπτωση, ή μάλλον ταυτότητα, μασονίας και οικουμενισμού την ξέραμε και την ξέρουμε. Ο άλλοτε μέγας διδάσκαλος κ. Μανέας, επισκεφθείς κάποτε την Κύπρο είχε δηλώσει (σημ. από τα συμφραζόμενα) ότι "ο τεκτονισμός ενδιαφέρεται για όποιον έχει μασονική νοοτροπία και συμπεριφορά, δεν επιδιώκει να προσηλυτίσει κανένα". Με άλλες λέξεις, τους μασόνους ενδιαφέρουν όσοι συμπεριφέρονται σαν μασόνοι, αλλά δεν φοράνε "ποδίτσα". Οι οικουμενιστές φορούν ράσα (τα ατιμάζουν) και όχι ποδίτσα. Άλλοι, ούτε ράσα ούτε ποδίτσα, είναι διεθνιστές - ορθότερα σιωνιστές.

Και πάμε παρακάτω, για να ρωτήσουμε την Ι.Μ. Παντοκράτορος : Γιατί μένει μόνο εκεί, στη σύμπτωση και πλήρη συμφωνία μασονίας-οικουμενισμού, και δεν κάνει ακόμη ένα βήμα; Να μας πει ότι πηγή και αιτία αυτής της σύμπτωσης είναι ο καταδικασθείς και αναθεματισθείς ωριγενισμός και ο διδάσκαλος Ωριγένης, ο οποίος αποκατέστησε τους πάντες και τα πάντα; Όταν ο "ένας θεός για όλους" σηματοδοτεί τον δρόμο, που όλες οι θρησκείες βαδίζουν προς αυτόν, τούτο δεν σημαίνει ότι, πλέον, όλα αποκαταστάθηκαν hic et nunc (εδώ και τώρα);

Εν ολίγοις, μήπως είναι "παραμυθάκια" όλα τα σχετικά περί της Δευτέρας και ενδόξου Παρουσίας του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, αφού με τις διδαχές του οικουμενικού μας και άλλων (: Ο πιστεύσας και αγαπών σωθήσεται) όλοι και όλα έχουν αποκατασταθεί;

Και κάτι τελευταίο σχετικά με τον διαστροφικό νεωτερισμό "ο πιστεύσας και αγαπών σωθήσεται". Τον οποίο δεν ομολογούν οι οικουμενιστές και μόνο οι νοητικά υστερούντες δεν καταλαβαίνουν.

Στον Ν΄ Ψαλμό διαβάζουμε : "Καρδίαν καθαράν κτίσον εν εμοί, ο Θεός", όπερ σημαίνει ότι εκτός από την "καθαράν καρδία", υπάρχει και η ρυπαρά καρδία. Που δεν είναι άλλη από την μολυσμένη εκ της αιρέσεως, και λίαν ρυπαρή, καρδιά των οικουμενιστών, μασόνων και ωριγενιστών.

Λοιπόν; Θα μας απαντήσει η Ι.Μ. Παντοκράτορος ή θα μας γυρίσει, όπως και άλλοι, την πλάτη;

(*) http://www.impantokratoros.gr/89CAE187.el.aspx
http://aktines.blogspot.gr/2014/02/jacques-mitterrand.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: