Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Οι νέοι τύραννοι δια της ψήφου

Οι παλαιοί σκλάβοι δεν ψήφιζαν τους δυνάστες, οι νέοι τους ψηφίζουν. Ένα σχόλιο επί σχολίου

Ανώνυμος σχολιαστής έγραψε :
ΑΣΕ ΤΑ ΤΡΕΛα πατερ και σπαστε κανενα αυγο να κανουμε ομελετα...οτι εχετε του ελληνικου λαου ειναι , επιστρεψτε τα πισω , να πατε και στον παραδεισο
( Βλέπε http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8024.html )

κυπριανός χ

Άκουσε ημιμαθή και μάθε, όταν απελευθερώθηκε η Ελλάδα από τους Τούρκους, όλη η απελευθερωμένη γη ήταν εκκλησιαστική. Δηλαδή, ήταν της Εκκλησίας. Ο Τούρκος το μόνο που επέτρεπε ήταν η απαλλαγή - από το γνωστό σε όλους "χαράτσι"- εφόσον η κληρονομιά δίδονταν στην Εκκλησία και όχι στους νόμιμους κληρονόμους. Οι σκλαβωμένοι Έλληνες όταν δέχονταν κληρονομιά - ήταν συνήθως η γη - από τους γονείς τους, έπρεπε να πληρώσουν δυσβάστακτους φόρους και χρήματα δεν είχαν. Οπότε έπαιρναν τη γη οι Τούρκοι. Όταν όμως η κληρονομιά πήγαινε στην Εκκλησία φόροι δεν έμπαιναν.

Έτσι, λοιπόν, όταν ελευθερώθηκε η Ελλάδα, όλη - και όση - απελευθερωμένη γη υπήρχε ανήκε στην Εκκλησία. Φυσικά, μέρος αυτής και στους εγκάθετους φοροεισπράκτορες, τους γνωστούς "μπέηδες" και "κοτζαμπάσηδες", οι οποίοι οικειοποιήθηκαν όσα είχαν οι Τούρκοι. Είναι αυτοί που σήμερα μας κυβερνούν και μας βάζουν φόρους επί φόρων για τα ρημάδια που μας άφησαν οι γονείς μας. Οι Τούρκοι είχαν αφήσει μια χαραμάδα, οι σημερινοί νεοέλληνες βάρβαροι, που μας κυβερνούν κατόπιν της ψήφου που τους δίνουμε, μας τα αρπάζουν όλα - έχε υπομονή και θα δεις - αφού αυτές είναι οι εντολές της νέας παγκόσμιας τυραννίας : "Πατρίδα μας η γη", φωνάζουν από κοντά και οι πληρωμένοι αντιφασίστες, αντιρατσιστές και όλο το υπόλοιπο κακό συναπάντημα της δεξιάς ή αριστερής κοπής.

Το ξέρω, αυτές οι ... ομελέτες δεν σας αρέσουν. Οι δάσκαλοι της μαγειρικής δεν σας τις δίδαξαν και με κλούβια αυγά μάθατε να κάνετε την ομελέτα. Τα συνηθίσατε και αυτά τρώτε, δεν ξέρω όμως αν θα βρίσκετε σε λίγο φάρμακα για να σταματήσετε το "ξερατό" και τη διάρροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: