Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Όλα χάνονται με την ψήφο


Σε πολιτικό ιστολόγιο διαβάσαμε ότι οι εδώ διορισμένοι από την παγκόσμια εξουσία, της αταξίας και ασυναρτησίας, μεθοδεύουν τεχνάσματα, ώστε οι ψηφοφόροι να απέχουν των εκλογών. Εύλογο είναι, κατά τον αρθρογράφο, η αποχή να μετρήσει προς δικό τους όφελος. Όπως γίνεται πάντα, συμπληρώνουμε τώρα εμείς. Ιδού τι γράφει : "Γνωρίζουν ότι η κάλπη των ευρωεκλογών θα καταγράψει τη ληξιαρχική πράξη θανάτου τους. Αυτός είναι ο λόγος που από την πρώτη στιγμή αναζήτησαν στην αποχή μια σανίδα σχετικής σωτηρίας, τη ψευδαίσθηση της μη συντριβής. Η κατασκευή αποχής ήταν για τα κυβερνητικά ανδρείλελα η μόνη διέξοδος" (*).Υπάρχει όμως  ένα αλλά και τούτο είναι  ότι :   Όλα χάνονται με την ψήφο.

Αντί ο αρθρογράφος να συστήσει πλήρη αποχή - τι θα γινόταν άραγε αν η συμμετοχή στις εκλογές ήταν 5-10% ; - εξακολουθεί το γνωστό παραμύθι της μαζικής (λαϊκής) συμμετοχής στην απάτη της ψήφου, της κάλπης και των λοιπών τεχνασμάτων του σιωνισμού. Μαζική συμμετοχή στις εκλογές σημαίνει μαζική έγκριση των σιωνιστών, δηλαδή, της παγκοσμιοποίησης και του οικουμενισμού. Με απλά λόγια της ομογενοποίησης εθνών και κρατών, υπό τη σιδηρά σιωνιστική ράβδο ... του ολοκαυτώματος.

Κατά τα λοιπά, ο συντάκτης του άρθρου ποτέ δεν παραλείπει λάβρως να επιτίθεται κατά της νέας (καπιταλιστικής) αυτοκρατορίας των τραπεζιτών και γενικότερα "του διεθνούς Συστήματος". Ουδέποτε κατονόμασε τους αρχιτέκτονες, που κρύβονται πίσω από την απάτη των εκλογών.

Ας μας πει, τέλος πάντων, τι καλό είδε μετά από τόσα χρόνια που ψηφίζει. Θα του το πούμε εμείς : Ό,τι κερδίσαμε με ιδρώτα και αίμα, μας το παίρνουν πίσω. Χάσαμε ακόμη κι αυτό τον τόπο που μας γέννησε. Μη το ξεχνάμε, με ψήφο, με κάλπη, με εκλογές, των προοδευτικών και λοιπών - λαϊκών πάντα - δημοκρατικών δυνάμεων.

Στη συνέχεια, υπολαβών ανώνυμος σχολιαστής, επεσήμαινε ότι "όποιος απέχει από τις εκλογές, είναι άξιος της μοίρας του", για να λάβει την ακόλουθη απάντηση :

Επειδή η μοίρα μας είναι πολύ καλή (1η σημ. μοίρα δεν έχουμε, Θεό έχουμε) και γι΄ αυτό σφοδρά ενοχλούνται οι εξουσιαστές των ανθρώπων (2η σημ. αγέλη μας έκαναν), προσπαθούν να μας χαλάσουν. Δεν είναι καινούριο, από τότε που σταθήκαμε στα πόδια μας αυτό κάνουν. Με το πολιτικό αφιόνι της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της κάλπης και της ψήφου, κυριολεκτικά μας έχουν "ξεχαρβαλώσει". Και μόνο, αρκεί να δει κανείς ότι το ψηφολαγνικό "ντόπινγκ", αρχίζει ευθύς μετά την καταμέτρηση της εκάστοτε περατωθείσας εκλογικής αναμέτρησης.

Τη μοίρα μας προτιμάμε, αυτή απολαμβάνουμε. Εμπρός, λοιπον, η αγέλη στο μαντρί της κάλπης και στο αυτάκι καρφιτσωμένο το τσιπάκι (3η σημ. γράψατε λάθος, το ψηφοδέλτιο θέλω να πω).

(*)  http://kostasxan.blogspot.gr/2014/04/blog-post_523.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: