Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Η Ρωσία στέλνει αυστηρή προειδοποίηση για το καθεστώς των στενών του Βοσπόρου


Διαβάσαμε (*) :
  
Σύμφωνα με τη Συνθήκη του Μοντρέ, υπάρχουν κριτήρια απολύτως σαφή που περιορίζουν την παρουσία πολεμικών πλοίων των ξένων κρατών, που δεν βρίσκονται στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας από πλευράς χωρητικότητας και δεν βρέχονται από τα νερά της (**). Η Σύμβαση Montreux  περιορίζει την παρουσία πολεμικών πλοίων των ξένων κρατών από πλευράς χωρητικότητας. Το αμερικανικό Πεντάγωνο σημειώνει ότι η ανάπτυξη των αμερικανικών πολεμικών πλοίων έχει ως στόχο την προστασία των συμμάχων του NATO στην περιοχή.

kx
Προστασία ; Από ποιούς ;; Από το Ιράν ; Τους Σύρους ; Τους αντικαθεστωτικούς του Ιράκ ; Από τη Βόρεια Κορέα ή από την Κίνα ; Μάλλον, θα μας απαντήσουν, από κανέναν από αυτούς. Οι σύμμαχοι, και το ΝΑΤΟ, μας προστατεύουν από τα ούφο, από τους εξωγήινους. Κατά πληροφορίες από έγκυρες πηγές του αμερικανικού Πενταγώνου, που προτιμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους - ευνόητοι οι λόγοι - υπάρχει ηυξημένη εξωγήινη δραστηριότητα τον τελευταίο καιρό πάνω από τη Μαύρη ( τι σύμπτωση, θεέ μου ) Θάλασσα ( κι άλλη σύμπτωση ). Ας είναι καλά το ΝΑΤΟ, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι και ασφαλείς.

(*)  http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/04/blog-post_18.html
(**) Τώρα καταλάβαμε γιατί οι Δυτικοί δεν ήθελαν την ενσωμάτωση της Κριμαίας στη Ρωσία και ακόμη, θα καταλάβουμε γιατί ουδείς από τους εκλεγμένους δικούς μας αχυράνθρωπους, δεν πρόκειται να αναγνωρίσει την ενσωμάτωση αυτή. Η Κύπρος είναι ξεχωριστή περίπτωση, όπως και το Κόσοβο, άφησε δε, ότι είμαστε μπλεγμένοι με τα οικονομικά και τους τυράννους ΕΚΤ και ΔΝΤ. Όποιος δεν καθήσει φρόνιμα στα αυγά του, θα τον καθήσουν οι "χρωματιστές - κατά Β. Πούτιν - επαναστάσεις" και θα τα σπάσουν. Σπόνσορας, για τη δημοκρατία, την ψήφο, την ελευθερία, οι γνωστές μας ΜΚΟ και οι λάθρο.

 Υστερόγραφο
Αλήθεια, που τα βρίσκουν όλα αυτά τα ευρώ ή δολλάρια, οι καημένοι οι γονείς, και αναγκάζονται, οι φιλόστοργοι γονείς, να βάζουν τα παιδάκια τους σε σκυλοπνίχτες με θάλασσες φουρτουνιασμένες ; Τι απεγνωσμένη, θεέ μου, είναι αυτή η αγάπη τους ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: