Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Η πτώσις των αντιοικουμενιστών




Είδαμε το παραπάνω βίντεο, ακούσαμε τον π. Νικόλαο Μανώλη και σχολιάζουμε το δικό του
 "Όχι", άλλως "εμπάργκο", στην Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας !

Αυτό το εμπάργκο, σόφισμα ή θεολογικός νεολογισμός, λέγεται "αποτείχιση από την αποστολική διακονία" ! Εμείς το λέμε αυτό, εκείνος δεν το είπε, "ο φόβος φυλάει τα έρμα".

Τι άλλο θα ακούσουμε, θεέ μου; Ότι θα αρχίσουν να κάνουν εμπάργκο - αποτειχίζονται - στη μία (δεν είναι αυτή η μία) διακονία της εκκλησίας ; Ότι θα κάνουν εμπάργκο στην αγία (δεν είναι αυτή η αγία) διακονία της εκκλησίας; Ότι θα κάνουν εμπάργκο στην καθολική (δεν είναι αυτή η καθολική) διακονία της εκκλησίας; Τι απ΄ όλα αυτά έχει σειρά;

Πάντως, στην εκκλησία δεν θα κάνουν εμπάργκο. Θα κόψουν τη συναλλαγή με την αποστολική, τη μία, την αγία, την καθολική διακονία, όχι όμως και με την εκκλησία αυτής της διακονίας. Όχι στην αποτείχιση. Θα παραμείνουν, μη βλέποντας ότι τα σοφίσματα και οι νεολογισμοί έριξαν τα τείχη ! Αν δεν το ξέρει ο π. Ν. Μανώλης θα του το πούμε εμείς. Εκεί όπου βρίσκεται δεν υπάρχουν τείχη, καλύτερα να βγεί στην έρημο - υπάρχουν πολλοί άλλοι συνηγμένοι - γιατί τον βλέπω σε λίγο να ψάχνει πέτρα για να βαρέσει το κεφάλι του.

Ερευνητέο αν αυτή η εκκλησία εξακολουθεί να είναι Εκκλησία, αφού πλέον τη διακονούν αποστολικοί αγιογράφοι ρηξικέλευθης θεολογικής θεματολογίας, αποστολικοί συγγραφείς θεολογικής φαντασίας, και ομιλητές άφθαστης θεολογικής ανοησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: