Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Όποιος δεν συμμορφώνεται


Ημέρα της Εορτής του Αγίου Πνεύματος σήμερα και διαβάσαμε :

«Για να μένουμε, λοιπόν, καρφωμένοι στην ορθή πίστη, είναι ανάγκη να μας ενώνει όλους η αγάπη, να μην διασπάμε την Εκκλησία».
κχ
Το προσπαθούμε, άλλοι όμως μας διέσπασαν (: Τον πάπα να καταρράσθε, αυτός είναι η αιτία). Ήταν όλοι εκείνοι, οι οποίοι μας είπαν ότι μπορούμε να είμαστε και με τον πάπα (Γρηγόριο και τους ύστερον ακολουθήσαντες), και με τους Πατριάρχες : Ιερεμία ( Κων/πόλεως 1583), Σωφρόνιο (Ιεροσολύμων 1583) και Σιλβέστρο (Αλεξανδρείας 1583). Ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει και ...

Βαδίζουμε ακάθεκτοι προς την "κοινωνία ενότητας(!) εν νομίμω ποικιλία". Η ταπεινοφροσύνη, το ταπεινό φρόνημα, μας οδηγεί δια της ταπεινολογίας στην ενότητα(!) και στη νόμιμη ποικιλία. Και με τον πάπα και με τον οικουμενικό Βαρθολομαίο! Όποιος δεν συμμορφώνεται, τότε έρχονται τα δύσκολα, τα πολιτικά Μνημόνια ανεξαρτήτως των υπαρχόντων εκκλησιαστικών τοιούτων.

 Υστερόγραφο

Σχετικά με το "όποιος δεν συμμορφώνεται" αξίζει να προσέξουμε και αυτό : "Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τη Βουλγαρία"

Ο Τύπος του Σαββάτου έδωσε ευρεία δημοσιότητα στην ανακοίνωση, δια της οποίας "οι ΗΠΑ απείλησαν με κυρώσεις τους Βούλγαρους που βοηθάνε το σχέδιο «Νότια Ροή» (South Stream)", όπως σχολιάζει σε χαρακτηριστικό τίτλο η εφημερίδα της Σόφιας «24 Ώρες».
Στην ανακοίνωση, υπογεγραμμένη από την Αμερικανίδα πρέσβη Μάρσι Ρίζ, απευθύνεται προειδοποίηση για πιθανή επιβολή κυρώσεων σε νομικά και φυσικά πρόσωπα της Βουλγαρίας, τα οποία συνεργάζονται με την εταιρία της Ρωσίας Stroytransgaz, που έχει αναλάβει την κατασκευή του βουλγαρικού τμήματος του αγωγού φυσικού αερίου South Stream ... «Αισθανόμαστε βαθύτατη ανησυχία από την πρόσφατη απόφαση της Βουλγαρίας να αναθέσει την κατασκευή του (βουλγαρικού τμήματος του – σ.σ.) αγωγού "Νότια Ροή" στη Stroytransgaz. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να εργάζεται κανείς με τη Ρωσία με τον συνηθισμένο τρόπο», αναφέρεται στον «τελεσίγραφο». ( Βλ. http://kostasxan.blogspot.gr/2014/06/blog-post_9437.html )

(*)   http://aktines.blogspot.gr/2014/06/blog-post_8.html

2 σχόλια:

Silver είπε...

Και η απάντηση των "Ορθοδόξων" Βουλγάρων :
Prime Minister Plamen Oresharski announced that he had "ordered all work to be stopped".
http://www.bbc.com/news/business-27755032

Όλα τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά....

Εν Χριστώ,
Κωνσταντίνος Αργυρακόπουλος

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Αυτός είναι ο λεγόμενος Free World, αυτή και η Δημοκρατία τους. Όποιος δεν κάθεται φρόνιμα το μηχάνημα κοπής ... χαρτοπετσέτας - δολαρίου ή ευρώ - παθαίνει εμπλοκή. Η ανάπτυξη πάει περίπατο και οι πνευματικοί ηγέτες προσεύχονται για την ενότητα "εν νομίμω ποικιλία". Η κρίση είναι πνευματική, διατυμπανίζουν.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση και Χρόνια Πολλά, άγια και πνευματικά.

κυπριανός χ
Αθήνα - Greece