Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Θεριστής μας χρειάζεται


Βλέπε "φύση και παραφύση" http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/06/blog-post_5601.html?

τ + έρως = τέρως, τέρας
δ + έρως = δέρως, δέρας (χρυσόμαλλο δέρας)
θ + έρως = θέρως, θέρος

Μάλλον, θεριστής μας χρειάζεται. Από τέρατα και προβιές άλλο τίποτα. Πήξαμε

Υστερόγραφο

'Ενας έγραψε : Αν ερθει η ωρα εσυ και οι ομοιοι σου να επιτεθειτε στην πραξη στην ελευθερια εκφρασης και στο δικαιωμα υπαρξης της διαφορετικοτητας, σας περιμενει αναπαντεχο ηλεκτροσοκ !

Και άλλος απάντησε : Ώστε έτσι λοιπόν ;  Αν ερθει η ωρα εσυ και οι ομοιοι σου να επιτεθειτε στην πραξη στην ελευθερια εκφρασης και στο δικαιωμα υπαρξης της διαφορετικοτητας, σας (μας) περιμενει αναπαντεχο ηλεκτροσοκ ;

Θα παραδεχόμουν "την ελευθερία έκφρασης και το δικαιωμα ύπαρξης της διαφορετικότητας", αν οι ξεβράκωτοι παρελαύνοντες θήλεις και άρρενες, αποφάσιζαν να εκφραστούν αφοδεύοντας και ουρώντας δημόσια, ή ακόμη, για να γίνει καλύτερα κατανοητή η πράξη, που τιτλοφορείται "δικαίωμα" στην έκφραση της ελευθερίας, αυτή τη φυσική τους ανάγκη να την έκαναν στον προαύλιο χώρο του "ναού" της Δημοκρατίας, το περίφημο Κοινοβούλιο, όπου και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Είναι κι αυτό, εννοώ η πράξη, μια από τις πολλές διαφορετικότητες.

Αυτό θα ήταν πραγματική "έκφραση στο δικαίωμα της διαφορετικότητας και της ελευθερίας". Αλλά δεν θα το κάνει κανείς από τους υπερήφανους και ξεβράκωτους παρελαύνοντες gay prides. O λόγος ; Για να μην προσβάλλουν το "ναό" που τους προστατεύει. Δεν θέλουν να τον ατιμάσουν, να τον βεβηλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: