Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Τα σπασμένα κρύσταλλα της νύχτας, μακράν αλλά και τόσον εγγύς.

Το Πολυτεχνείο γκρέμισε τη Χούντα και έχτισε τα δομημένα ομόλογα

Ένα σχόλιο σε ιστοσελίδα http://salograia.blogspot.gr/2014/06/to.html συμπληρωμένο

Ο χρήστης Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση ...
Kyprianos Christodoulides
Peace be on to you my brother! Και εγώ ΖΗΛΩΤΗΣ του νόμου είμαι.Παλαιοημερολογήτης.
Η ευχή του εν Αγίοις αναπαυσαμένου π. Χρυσοστόμου Σπετσών μαζί μας.

μακρυνός (αλλά πολύ κοντινός) ορίζοντας.


κχ
 God bless you, near-far horizon.

"Θεὸς ἐγγίζων ἐγώ εἰμι, λέγει Κύριος, καὶ οὐχὶ Θεὸς πόῤῥωθεν." (Ιρ. κγ΄ 23).

Η θρησκεία έγινε εκκλησία, χωρίς να παύσει να είναι θρησκεία. Ισχύει και το αντίστροφο. Ότι υπάρχουν πολλές και ποικίλες θρησκείες, δεν πρέπει να μας ξενίζει, όπως και το ότι υπάρχουν πολλές και ποικίλες εκκλησίες. Φθάσαμε να έχουμε ακόμη και την εκκλησία του Σατανά, αφού αυτό διατάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα σύμφωνα με τις εντολές των σιωνιστών-προτεσταντών, και δη και Αγγλικανών. Σε παρένθεση, παρατηρητές, στο θεωρείο της αγάπης, πάπας και οικουμενικός Βαρθολομαίος. Να τους κάνουμε εμείς να αλλάξουν, αυτό δεν γίνεται. Εκτός αν ζητήσουν να μάθουν τα δικά μας και ο Παράκλητος τους φωτίσει, ώστε να δυνηθούν να ξεχωρίσουν την αλήθεια από την πλάνη.

Με την υπάρχουσα σημερινή κατάσταση, ακαταστασία καλύτερα, το βλέπω λίγο δύσκολο. Όπως ο ζήλος του οίκου των Ιουδαίων τους κατέφαγε, το ίδιο γίνεται και σήμερα. Ο ζήλος του οίκου της δημοκρατίας - είναι οδηγία από το ιερατείο των σιωνιστών Αγγλικανών - μας κατατρώγει όλους και μη νομίσεις, σε παρακαλώ, ότι είμαι αντιδημοκράτης. Ούτε, επίσης, εραστής κάποιας θεοκρατίας ιουδαιοχριστιανικής κατά τα Δυτικά, ή τα (ανατολικο) Ισλαμικά πρότυπα. Η Χριστιανοσύνη (Ορθοδοξία) με το αίμα των μαρτύρων και των ομολογητών της στάθηκε και όχι με του μιμητές του Βιβλικού Σαμψών. Όπλο μας είναι μόνο ο λόγος μας και πράξη το "αμύνεσθαι υπέρ βωμών και εστιών", διαφορετικά, για την Πίστη και την Πατρίδα. Σε άμυνα βρισκόμαστε πάντα και ποτέ σε επίθεση.

Ο σιωνιστικός προτεσταντισμός, αθέατη κεφαλή του οποίου είναι ο αγγλικανισμός, πριμοδοτεί, θέλω να πω ενισχύει οικονομικά, όλα τα κοινωνικά απόβλητα - τα έχει φτιάξει - και με αυτά οργανώνει όπου θέλει τις κοινωνικές επαναστάσεις για περισσότερη δημοκρατία με πλεονάζουσα την ελευθερία. Σύμμαχο έχει λοιπόν αυτούς που καταδιώκει, τους τρομοκράτες φασίστες ισλαμικών ή άλλων προδιαγραφών. Αλλά όπως έγραψα, η κεφαλή αυτή είναι αθέατη. Νόμοι θεσπίζονται κατά της τρομοκρατίας, όπως και πάσης ακραίας θρησκευτικής κακοήθειας, το χρήμα όμως ρέει μυστικά - και άφθονο - προς τους οργανωτές των κοινωνικών εκρήξεων. Οι νέες θέσεις εργασίας προς καταπολέμηση της ανεργίας, με άλλα λόγια η ανάπτυξη, είναι πλέον οι θέσεις των αντιεξουσιαστών, των αναρχοαυτόνομων και άλλων παρακατιόντων λαθρόβιων.

Εννοώ τους λαθρομετανάστες, με τους οποίους έχει γεμίσει η πατρίδα μας αλλά και η Ευρώπη του φιλελευθερισμού. Όποιος τολμήσει να λάβει μέτρα κατά αυτής της εξαθλίωσης, τα σπασμένα κρύσταλλα της νύχτας θα τον πετσοκόψουν.

Υστερόγραφο
Σχετικό και αυτό  http://kyprianoscy.blogspot.gr/2014/06/blog-post_8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: