Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Αναδρομή στο παρελθόν και διδάγματα


https://www.facebook.com/pater.serafim/posts/10206616763851509?pnref=story

Στο γνωστό facebook βρήκα το σύνδεσμο που παρέθεσα. Είδα τα σχετικά βίντεο και κατέληξα στο συμπέρασμα που ευθύς θα διαβάσετε :

Είναι σημαντικά όσα ακούγονται. Το λάθος του ομιλούντος ήταν ότι αυτά τα επέβαλε με πόλεμο. Έξυπνοι οι Σιωνιστές, πόλεμο δεν κάνουν, αλλά βάζουν άλλους να σκοτώνονται για λογαριασμό δικό τους. Ο δικός τους "αόρατος πόλεμος" είναι, αφενός, ο οικονομικός στραγγαλισμός και αφετέρου, η παγίδευση των λαών με τη δημοκρατία, την ελευθερία και την ψήφο.

Η δημοκρατία με τα συναρτώμενα που έγραψα, παρέχεται έναντι δανείων. Όποιος δεν δανείζεται είναι εχθρός και πρέπει να καταστραφεί. Επειδή είναι φασίστας, ναζί, φανατικός, ρατσιστής, ομοφοβικός κλπ.
Στα χέρια των Σιωνιστών η δημοκρατία, η ψήφος και η ελευθερία, ισοδυναμούν με ατομική βόμβα χιλιάδων μεγατόνων και πάντως, τα χέρια τους είναι καθαρά. Πόλεμο δεν κάνουν όπως ο χαζός Χίτλερ. Χρηματοδοτούν άλλους για να πολεμούν αυτοί, άλλωστε είναι γνωστό, επαναστάσεις χωρίς να υπάρχει σπόνσορας δεν γίνονται.

Παράδειγμα, η επανάσταση της 21ης Απριλίου 1967, που οδήγησε στην αντεπανάσταση του Πολυτεχνείου το 1973 με τα γνωστά επακόλουθα της αποκατάστασης όλων των συμμετεχόντων αντιστασιακών. Η κα. Δαμανάκη μας εκπροσωπεί τώρα στην ευρωπαϊκή Επιτροπή επί θεμάτων Ναυτιλίας και Αλιείας.

Αυτό το δίδαγμα, κατά τη γνώμη μου, πήραν οι Γερμανοί μετά το Β΄ Π.Π και δεν είναι οι μόνοι. Οι δάσκαλοι, ως συνήθως, στις περιπτώσεις αυτές μένουν πάντα κρυμμένοι στο παρασκήνιο. Φυσικά, τρόπος του λέγειν "μένουν πάντα κρυμμένοι στο παρασκήνιο". Είναι πλέον πασιφανείς για όσους μπορούν να διαβάζουν τα γράμματα πίσω από την εικονική πραγματικότητα του θεάματος και ακροάματος.

Στη συνέχεια υπήρξαν και σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: