Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Τώρα θυμήθηκαν την άμεση δημοκρατία και το δημοψήφισμα

Από το ιστολόγιο http://www.ithacanet.gr/ όπου και διαβάζουμε :

«H ανάγκη σοβαρής περιφερειακής και παγκόσμιας διακυβέρνησης γίνεται αίτημα της εποχής» (Γ.Α.Παπανδρέου, 28/7/2011)

Έδωσε εντολές και ιδού το θαύμα:
Δημόσια Διαβούλευση του Σχέδιο Νόμου «Διεύρυνση της άμεσης και συμμετοχικής δημοκρατίας με τη διενέργεια δημοψηφίσματος»

Να την χαίρονται τη δημοκρατία τους. Ας κάνουν μια βόλτα στο "ιερό θυσιαστήριο", όπου αυτή μαρτύρησε, και ας ανοίξουν τα μάτια τους για να δουν : ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ...

Πρώτον,



Ότι το "θυσιαστήριον" έβγαλε ενοικιαστήριο ή μάλλον καλύτερα πωλητήριο.

Δεύτερον,



Ότι ο περικαλλής "ναός" βρίθει χρωμάτων και συνθημάτων, που προαναγγέλλουν το βαθύ αίτημα, ακόμη, της αλλαγής.




Τρίτον,
Οι προσύλητοι αφήνουν επί των τοίχων τα αιτήματα προς τους θεούς, χωρίς φυσικά να παραλείπουν και αυτό της "άμεσης δημοκρατίας". Διότι άμεση δημοκρατία δεν έχουμε τώρα, όπως δεν είχαμε και τότε επί Χούντας. Οι τοίχοι έμεναν καθαροί από αιτήματα και μόνο όποιος ταξίδευε δια των λεγομένων εθνικών αρτηριών, μπορούσε να συναντήσει παρόμοια συνθήματα επί των ύπερθεν των αρτηριών υπερυψωμένων γεφυρών. Τότε το αίτημα ζητωκραύγαζε υπέρ της εθνοσωτηρίου 21ης Απριλίου, τώρα, είναι για άμεση δημοκρατία. Αυτή την οποία δεν έχει το "βούρλο", που κολλάει ανενόχλητο αφίσες και μουντζούρες στους τοίχους, και την οποία μας υπόσχονται τα δια της ψήφου εκλεγμένα "βούρλα".




Η πλανητική Χούντα καλπάζει ανενόχλητη κραδαίνοντας το μαστίγιο για όποιον την αρνείται ή  διαπομπεύει την ψευδέστατη άμεση δημοκρατία της καθεστωτικής σιωνιστικής εξουσίας. Κίβδηλο και πλάνο θα είναι το δημοψήφισμα που μας ετοιμάζει. Όσο υπήρχαν τα λεφτά που μας υποσχέθηκαν οι πολιτικοί απατεώνες - τα βρήκαν στις τσέπες μας - άλλο τόσο θα υπάρξει και η ... άμεση δημοκρατία, από την αναμενόμενη παγκόσμια διακυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: