Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Σχόλιο σε "Γράμμα προς τους άρχοντες του κόσμου"

Το γράμμα προς τους  άρχοντες του κόσμου το έγραψε ο  Gualtiero Mite Guerriero και γράφει τα εξής :
"Φτωχοί και απελπισμένοι φίλοι μου, Δεν ξέρω ποιοί είστε, ούτε πού ζείτε. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι κάθε ένας από εσάς, που είστε σήμερα κυρίαρχοι του κόσμου, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στην κλίμακα του φαντάσματος της δυστυχίας και της εσωτερικής κενότητας , που σήμερα υπάρχει στον υπέροχο πλανήτη μας και για τις οποίες έχετε άμεση ευθύνη. Λέγεται ότι ο αριθμός των ανθρώπων που αποφασίζουν καθοριστικά για τη μοίρα ολόκληρου του κόσμου είναι μόλις μερικές εκατοντάδες. Στην πράξη, υπάρχουν και εκείνοι που λένε ότι ο αριθμός των ανθρώπων που πραγματικά έχουν την υπερεξουσία για να πάρουν αποφάσεις για το σύνολο της ανθρωπότητας δεν είναι μεγαλύτερος από τριάντα.

Έτσι στην περίπτωση σας, δεν είναι βέβαιο ότι θα έχουμε ποτέ πληροφορίες για να μάθουμε ποιοί είστε και τι είστε , εσείς που αφήνετε το ίχνος σας παντού, και όμως την ίδια στιγμή είναι αδύνατο να σας εντοπίσουμε .

Η άθλια αντίληψη για την ύπαρξη που σας ξεχωρίζει μπορεί να γίνει αντιληπτή παρατηρώντας το πλήθος των υπηρετών σας , αυτούς που συνθέτουν τις κυβερνήσεις, που διαχειρίζονται τα κράτη με ένα πολιτικό σύστημα που δεν είναι σε θέση να κατανοήσει και να λάβει υπόψη του την αξία του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά Απλά σκεφτείτε ,ακόμη και για μια στιγμή, τι θα συνέβαινε αν ο κόσμος ξυπνούσε χωρίς εσάς .

Σκεφτείτε έναν πλανήτη που κατοικείται από χαρά. Ίσως ακόμα και εσείς, άρχοντες του κόσμου, όταν έλθετε αντιμέτωποι με μια γιγαντιαία και συνεχή καθημερινή γιορτή που θα προκύψει , βγείτε ντυμένοι σαν πραγματικά όντα από τα χρυσά λημέρια σας και βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να αναμειχθείτε με όλους τους άλλους για να βρείτε μέσα σας την τεράστια αξία του ανθρώπινου 'Οντος, σε σχέση με την οποία ο ρόλος σας ως απόλυτοι κυρίαρχοι του κόσμου θα φαίνεται μόνο ως μία ελεεινή και βασανιστική παρωδία. Ίσως, τελικά να προκύψει το θαύμα και να πάρετε τους άθλιους ρόλους της παντοδυναμίας σας και να τους θάψετε στο σκοτάδι της ιστορίας ».
Gualtiero


Το σχόλιο ήταν :

Γιατί δεν λέει καθαρά και σταράτα, ότι η αναπαραγωγή της άθλιας εξουσίας γίνεται μέσω της τρισάθλιας ψευτοδημοκρατίας με την ψήφο-έγκριση αυτής;

Και ποιος μπορεί να είναι ο αφυπνιστικός δυνατός θόρυβος, άλλος από την παγκόσμια αποχή στην φαυλεπίφαυλη και εγκληματική σιωνιστική δημοκρατία με τους επιδοτούμενους αντιεξουσιαστές και αντιφασίστες, τους δήθεν αναρχικούς, που μας συνιστούν με τις μουτζούρες των τοίχων να απέχουμε από τις εκλογές;

Οι επαναστάσεις δεν γίνονται με τα μυαλά κολλημένα στους τοίχους.

Υστερόγραφο
Λεπτομέρειες για το ποιος είναι ο  Gualtiero Mite Guerriero στο logioshermes.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: