Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Συνέχεια στο "Περί Ιουδαιοχριστιανισμού" θέμα


Το αρχικό άρθρο με τα σχόλια εδώ :  http://kyprianoscy.blogspot.gr/2014/12/blog-post_20.html
Συνέχεια από ιστοσελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης (facebook)  κ. Μ. Καλόπουλου

Renovatious Animortus : Αγαπητέ Κυπριανέ, η Ιστορία δεν απολογείται.. Η Ιστορία καταγράφει γεγονότα.. Η δεισιδαιμονία που υπερασπιζεστε θα έπρεπε να απολογηθεί για τα εγκλήματά της έναντιον της ανθρωπότητας σε ΔΥΣΗ και ΑΝΑΤΟΛΗ... Αντ'αυτού δεν θέλετε να παραδεχτήτε τα εγκλήματα της και κρύβετε το κεφάλι σας στην άμμο για να μην κλονιστεί η πίστη σας... Και γίνεστε ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ του ΨΕΥΔΟΥΣ διότι μόνο η πίστη σας αφορά και ποτέ η αντικειμενική αλήθεια.. Άλλωστε το είπε κι ο Σαύλος.. Αν πρέπει για "την δόξα του Κυρίου" να πω ψέμματα θα το κάνω... Χρεώστε λοιπόν και το εμπνευσμένο ρητορικό απολογητικό ψεύδος των "Πατέρων" σας και το δικό σας στο "Άγιο Πνεύμα".. Συγχαρητήρια λοιπόν για την ανανδρεία σας, το ψεύδος, το θράσος σας και την απουσία έστω και ελάχιστου ελληνικού φιλότιμου στην θολωμένη φοβική συνείδησή σας.. Όταν λέμε Ιστορία Φίλτατε, εννοούμε τις ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ κι όχι τις ιστορικές εκτιμήσεις των συγχρόνων γενικότερα.. Προφανώς ουτε αυτή την διαφορά δύναστε να κατανοήσετε... Δεν καταλαβαίνετε πως δεν έχετε ούτε ένα ιστορικό αντεπιχείρημα να παραθέσετε εκτος απο θεολογικές βαρύγδουπες εντυπωσιακές ασυναρτησίες; Και ξερετε γιατί; Γιατί δεν υπάρχει.. Η Ιστορία βγάζει όλη την ακαθαρσία και την υποκρισία της εξουσίας στην επιφάνεια.. Ποιος ειναι ο Γενικολογος και ποιος αυτοεξευτελίζεται; Λοιπόν αγαπητέ μου, διαβάστε τον Θεοδοσιανό κώδικα, Ιουστινιανό κώδικα, τους καυχασμούς των "Πατέρων" για την διάλυση του Ελληνικου Πολιτισμού και τις ύβρεις τους σε οτιδήποτε το ελληνικό και εθνικό (όταν την Τέχνη και την Τεχνολογία την παρουσιάζουν ως "έργα μαγείας", την Ιδεολατρεία τους ως ειδωλολατρεία και σατανολατρεία, τα φιλοσοφικά κι ιατρικά βιβλία ως "βιβλία μαγείας" και τους Φιλοσόφους κι επιστήμονες ως Μάγους), τον Σωκράτη τον Σχολαστικό και όλες τις πηγές που αναφέρουν με υπερηφάνεια τα εγκληματά τους... Καθώς και τις Ρωμαικες και Ελληνικές πηγές που μιλάνε για τις συνομωσίες τους όπως και για τους θρησκευτικούς αγύρτες και ξανασυζητάμε... Είστε εντέλως ΙΣΤΟΡΙΚΑ αμόρφωτος... Πως λοιπόν θα κατανοήσετε; Αν και δεν νομιζω να βγάλετε και ποτέ το κεφάλι σας από την άμμο του θρησκευτικού δογματισμού σας.. για να δείτε την αλήθεια.. και να θεραπευτείτε..

Kyprianos Christodoulides : RA @ Άλλωστε το είπε κι ο Σαύλος, αν πρέπει για "την δόξα του Κυρίου" να πω ψέμματα θα το κάνω... Χρεώστε λοιπόν και το εμπνευσμένο ρητορικό απολογητικό ψεύδος των "Πατέρων" σας και το δικό σας στο "Άγιο Πνεύμα" ... @

KX : Αυτό μόνο από εσάς τον φιλίστορα, κύριε RA, για να καταλάβετε πόσο καλή ανάγνωση κάνετε της Ιστορίας και των γεγονότων που αναφέρατε. Παρένθεση, δεν ξέρω αν ο Κόπερφηλντ ή ο Κρις Άνγκελ, θα μπορέσουν στο μέλλον να γράψουν μια ιστορία πλαστή, σαν αυτή της Χριστιανοσύνης, κατά τους ισχυρισμούς των διδασκάλων σας και της δικής σας αντικειμενικότητας των ιστορικών γεγονότων.
Λοιπόν, δώστε μας την παραπομπή του αποσπάσματος "περί εμπνευσμένου απολογητικού ψεύδους", ώστε να μπορέσει να συγκρίνει, αυτός που θα μας διαβάσει, τις δικές σας και τις δικές μου αναγνωστικές ικανότητες.
Ο αναγνώστης θα πρέπει, τέλος πάντων, να καταλάβει ότι η ανάγνωση τύπου περιοδικών celebrity - σημ. έτσι διαβάζουν την Ιστορία οι σύγχρονοι μεταϊστορικοί και νεωτερικοί πανεπιστημιακοί, Ρεπούση και αρκετοί άλλοι - είναι εντελώς ακατάλληλη για την ανάγνωση του περιεχόμενου άλλου είδους βιβλίων.

Ευνόητο, δεν περιμένω, ούτε ζητώ, να αλλάξετε τις παγιωμένες αντιλήψεις, πεποιθήσεις και οτιδήποτε θέλει λέγεται αυτό, εκτός από τη λέξη πίστη. Σας ταράζει αυτή η λέξη και πάτε να την καταργήσετε. Αλλά, με την αφέλεια που σας χαρακτηρίζει, πάτε να καταργήσετε και το διάβολο, οπότε αυτός σας δίνει την κατακεφαλιά και παίρνετε τα βουνά αποθνήσκοντας ηρωικά και αυτεξούσια, τροφή στα τσακάλια και τα όρνεα.

Μιχάλης Βαρελάς : Χριστό-Δουλάκι, να πεις σ' αυτούς που σου δίνουν μεροκάματο ότι ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥΣ. Οι Έλληνες άρχισαν πια να μαθαίνουν ξανά την ιστορία τους, η γνώση κυκλοφορεί και πάλι ελέυθερη. Τώρα οι Εβραίοι σου δεν μπορούν να κάψουν την γνώση όπως τότε, εκτός κι αν έχουν τόσο πολύ δύναμη για να κατεβάσουν δορυφόρους και να καταστρέψουν το διαδίκτυο. Η πεντάλφα δεν είναι αυτό που με τόση επιδεξιότητα μας πλάσαρε η εκκλησία. Ας ξεχάσουμε την πεντάλφα σαν σύμβολο του Σατανά. Δεν υπάρχει καμία σχέση πεντάλφας-Σατανά, είναι όλα ένα στημένο κόλπο, ένα παραμύθι για να φέρνει πελατεία στην εκκλησία αφού όπως όλοι γνωρίζουμε, βασίζεται στον εκβιαστικό εκφοβισμό (κόλαση, σατανάδες, καζάνια, καταναγκαστικά έργα για πάντα κτλ), πράγματα τα οποία δεν υπήρχαν για τους προγόνους μας πουθενά στην Ελληνική φιλοσοφία και τρόπο σκέψης. Η πεντάλφα είναι ένα σύμβολο το οποίο δημιούργησε ο Πυθαγόρας. Κατά αυτόν στην πεντάλφα η κάθε κορυφή σχετίζεται με ένα στοιχείο που δίνει ζωή στον άνθρωπο, γη-ύλη, νερό-υγρά, αέρας-ανάσα, φωτιά-ενέργεια, ψυχή-νους. Η πεντάλφα είναι ένα ακόμα βεβηλωμένο σύμβολο από τον Εβραϊσμό, που έτσι εκδικήθηκε τον Ελληνισμό και όσα αυτός είχε ανακαλύψει σε αντίθεση με τους "εξ αποκαλύψεως ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Γι' αυτό λοιπόν, τώρα που άρχισε το φως (της γνώσης) να λάμπει ξανά, πάρτε το απόφαση ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!

Kyprianos Christodoulides : Γνώση έχετε, επίγνωση δεν έχετε. Τα πέντε στοιχεία είναι οι πέντε αισθήσεις. Τελειώσατε.  

Μιχάλης Βαρελάς : Και γνώση έχουμε, και επίγνωση. Οι συμβολισμοί της πεντάλφας, είναι ΚΑΙ αυτοί που αναφέρεις, αλλά και πολλές άλλες, πλην αυτών που υποστηρίζει το Εβραϊκό ιερατείο που υπηρετείς για να το βεβηλώσει. Όσοι έχουν ασχοληθεί, γνωρίζουν ότι είναι επίσης και ο ίδιος ο άνθρωπος, (τα άκρα του δηλαδή) όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που δείχνω με το σχέδιο του Ντα Βίντσι. Γι' αυτό τις εξυπνάδες σου άλλου, όχι σε μένα. Τελειώσατε, οι νέες γενιές έρχονται οπλισμένες με γνώση που δεν μπορείτε ούτε να καταστρέψετε, ούτε να παραποιήσετε πλέον. ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΤΕΛΟΣ. Γκέ Γκέ;

Kyprianos Christodoulides : Γκέ, Γκέ !!! Αυτά τα ελληνικά σε δίδαξαν οι τιμώμενοι προγονοί σου ; Κρίμα σε σένα και κρίμα σε κείνους. Άνθρωπος, όπως στο σχεδιάγραμμα, χωρίς αισθήσεις υπάρχει ; Τα άκρα, είναι σημεία άκρων και οι Εβραίοι σημείον αιτούσι, Έλληνες δε σοφία ζητούσιν.

Μιχάλης Βαρελάς : Πόσο εγκεφαλικά ευνουχισμένος είσαι ρε φουκαρά; Δεν κατάλαβες ότι το ''γκέ - γκέ'' είναι μία προσπάθεια να επικοινωνήσω με έναν βάρβαρο Ελλαδίτη, δηλαδή εσένα; Εσένα που μιλάς την γλώσσα των προγόνων μου, αλλά τους βρίζεις και τους αφορίζεις; Εσένα που χρησιμοποιείς το καλύτερο ''εργαλείο'' του κόσμου, την μοναδική Ελληνική γλώσσα, αλλά προσπαθείς να βγάλεις τους Έλληνες που την δημιούργησαν και την εξέλιξαν, ανθρώπους των σπηλαίων που δεν είχαν σχέση με το Θείο, ενώ αντίθετα υμνείς τους Εβραίους που αντέγραψαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ από αυτούς; Πως να μην σου πω ''γκέ - γκέ" όταν υμνείς εκείνους που επί δεκαετίες δεν έβρισκαν την έξοδο από την Έρημο; Εκείνο το συνονθύλευμα φυλών που απέκτησαν πατρίδα σφάζοντας επί αιώνες κόσμο και κοσμάκη, και εν τέλει ''μίλησαν'' (?!?!?) και με τον Γιαχβέ και έγιναν και ο περιούσιος λαός του; Είσαι γελοίος η δεν είσαι; Απάντησέ μου. Πες μου πώς να μην σε πω βάρβαρο, ανθέλληνα και "Ελλαδίτη'', όταν υμνείς τις πόρνες Θάμαρ, Σάρα, Άννα και τους αιμομίκτες που πήγαιναν με τις κόρες τους; Κι αυτό όταν(και το γνωρίζεις πολύ καλά) χιλιάδες χρόνια πριν, οι πρόγονοί μου δημιουργούσαν μεγαλοπρεπείς Ναούς και μιλούσαν για Ημίθεους υιούς Θεών; Όταν χιλιάδες χρόνια πριν απ' τους Εβραίους σου, οι Έλληνες φιλοσοφούσαν, ανακάλυπταν πλανητικά συστήματα και μιλούσαν για παράλληλα σύμπαντα; Τι να μας πεις για την Εβραΐλα σου ρε ταλαίπωρε; Πάρε παραμάσχαλα το Εβραικό κατασκεύασμα ονόματι ''Τζίζους'' και τράβα να πουλήσεις τα παραμυθάκια σου σε τίποτα Αμερικανάκια, εδώ βρήκες τοίχο αγαπητέ Γκέ-γκέ-Καλόγερε. Α! Και άσε τα περί σοφίας για τους Έλληνες που ξέρουν τι θα πει Σοφία και Φίλοσοφία. Όσο για την πεντάλφα, σου είπα παραπάνω ότι έχει πολλές έννοιες, εκτός από αυτή που παρουσιάζουν οι υφιστάμενοι σου Εβραιό-παπάδες για να τρομοκρατούν τον κόσμο και να βεβηλώνουν τα Ελληνικά σύμβολα, κι όσο εσύ θα προσθέτεις κι άλλες ιδιότητες, τόσο θα τους εκ θέτεις που μιλούν για σατανάδες. Συνέχισε λοιπόν

Kyprianos Christodoulides : " Όταν χιλιάδες χρόνια πριν απ' τους Εβραίους σου, οι Έλληνες φιλοσοφούσαν, ανακάλυπταν πλανητικά συστήματα και μιλούσαν για παράλληλα σύμπαντα", τότε ανακάλυπταν και τις (ας πούμε) μαύρες τρύπες του Σύμπαντος. Τους ερχόταν κάπως παράξενο αυτό, αλλά καθώς έπαιρνε στροφές το μυαλό τους, σκέπασαν τις τρύπες αυτές με ένα βωμό. Πάνω του έγραψαν "τω αγνώστω Θεώ" και ησύχασαν.

Ήρθαν όμως οι απόγονοι αυτών, αποβλακωμένοι από όσα τους έμαθαν εν τω μεταξύ οι νεωτερικοί και μετανεωτερικοί επιστήμονες, και είπαν : Αυτό είναι ένα ιστορικό γεγονός αναπόδεικτο ή αμφισβητούμενο. Μάλλον κάποια λαθροχειρία έκαναν "οι απολογητές του ψεύδους πατέρες της Εκκλησίας". Το διαγράφουν και πάνε και βρίσκουν άλλα αντικειμενικά ιστορικά γεγονότα. Αυτά, υποτίθεται, δεν σηκώνουν λαθροχειρίες. Ό,τι θέλουν το κρατάνε, ό,τι δεν τους πάει το πετάνε.

Σφάχτες και αντεροβγάλτες οι Χριστιανοί φωνάζουν. Απόδειξη έχουμε ακόμη και πρόσφατα, όταν πέταγαν στα ξερονήσια και εκτελούσαν αδιακρίτως τους απελευθερωτές μας αντάρτες του Δημοκρατικού Στρατού, τα γνήσια τέκνα του αρχαίου ημών Επίκουρου και αρκετών άλλων. Αυτό όμως δεν το φωνάζουν, τους έχει κλείσει ο λαιμός και πάνε στο φαρμακείο να αγοράσουν φάρμακο για τις γαργάρες. Τι είναι αυτό κύριε Βαρελά ; "Γκούντ χαμπέρ" ή "bad haber" ?

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Μιχάλης Βαρελάς : Η Σιών, είναι στο Ισραήλ η δεν είναι; Δεν έχεις καταλάβει ακόμα γιατί μιλάμε για Ιουδαίο-χριστιανισμό η Εβραϊσμό; Άσχετα αν ακόμη και αυτό το λανθασμένα λεγόμενο σήμερα "Άστρο του Δαυίδ" είναι κλεμμένο από τους Έλληνες. Σιγά να μην ήξεραν οι ερημίτες τότε που ζούσε ο Πυθαγόρας τι συμβολισμούς είχαν αυτά τα σύμβολα. Καλόγερε, παρ' το απόφαση... Τελειώσατε. Καλόγερε... Ανατραφήκαμε μέσα σε ένα ψεύδος, που σε συνδυασμό με την υποβολή και την υποχρεωτική μάθηση, και ελλείψει ελεύθερης τότε γνώσης και έκφρασης, καθοδηγούμασταν ως "ποίμνιο'' όπου μας πήγαινε ο κάθε σκοταδιστής. Τώρα όμως αλλάξανε τα πράγματα. Τώρα βγαίνει η αλήθεια στο φώς, κι όπως λέει κι ένας πολύ καλός μου φίλος: ''Όταν ανοίξεις μια πόρτα που βρίσκεται ενδιάμεσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και σε ένα φωτεινό, τότε το σκοτεινό φωτίζεται, κι όχι το αντίθετο''. Γκουντνάχτεν Καλόγερε, μέχρι εδώ ήταν η παραμύθα, την κοκκινοσκουφίτσα την έφαγε ο κακός ο λύκος και ζήσαν αυτοί καλά κι εσείς χειρότερα

Kyprianos Christodoulides : Σου ζήτησε ποτέ κανείς θρησκευτικό πιστοποιητικό φρονημάτων για όποια δουλειά ήθελες να κάνεις ; Σου είπε ποτέ κανείς να ρωτάς τι καπνό φουμάρει ο πελάτης σου, ή ο έμπορας που πας κάτι να ψωνίσεις ; Σε υποχρέωσε ποτέ κανείς να γίνεις Χριστιανός, ανεξάρτητα από το αν βαφτίστηκες ή όχι ; Όπως μικρός βαφτίστηκες, μεγάλος και ώριμος μπορείς να ξεβαφτιστείς. Λογαριασμό δεν θα σου ζητήσει κανένας. Εκτός αν γράφεις αυτά τα άσχετα, που άλλοι ώριμοι σε δίδαξαν. Παράδειγμα, αυτό του ιουδαιοχριστιανισμού ή εκείνο της Σιών. Ο ελληνοχριστιανισμός δεν σου άρεσε - δεν άρεσε και σε μένα - του άλλαξες όνομα. Και για να μην πετάξεις μαζί με τη σκάφη (ελληνισμός) και το μωρό (χριστιανισμός) πέταξες το μωρό και κράτησες τη σκάφη : Τον ελληνισμό, επειδή το μωρό είχε εβραΊκή καταγωγή. Τόσο μυαλό έχεις, τόσο μυαλό έχουν οι ώριμοι που σε δασκάλεψαν, αυτοί που βάφτισαν τη Χριστιανοσύνη "ιουδαιοχριστιανισμό". Σιών γεωγραφική, τοπογραφική, ιστορική είναι μόνο η κατ΄ όνομα Σιών. Νέα Σιών ονομάζεται η Εκκλησία μη υπάρχοντος άλλου συναφούς, περί το ζήτημα, και προσφορότερου, για το θέμα, ονόματος. Το ίδιο κάνουν οι ποιητές και οι λογοτέχνες πάσης φύσεως και καταγωγής, όταν αναφέρονται σε Οδυσσέα και Ιθάκη, σαν θέλουν να περιγράψουν την ποθητή πατρίδα ενός αληθινού αγωνιστή της ζωής. "Γκούντ χαμπέρ", κύριε Βαρελά, ή bad haber είνα αυτά ?

Επιμύθιο βλακείας
Κλεμένο είναι και το Σιών από εμάς ! Είναι το "Συ Ων", το έλεγαν οι πρόγονοι όταν αναφερόταν στο θεό των θεών Ζήνα. Πάμε για Νόμπελ !!!