Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Οι αχυράνθρωποι αποκαλύπτονται


Οι εκλεγμένοι αχυράνθρωποι και τα ανδρίκελα που τους ψηφίζουν, ας μπουν στον κόπο να παρακολουθήσουν αυτά που είπε ο Νέϊτζελ Φάρατζ στον Άλεξ Τζόουνς του αμερικανικού δικτύου GCN. Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που άρχισαν να ξυπνούν. Αυτά δεν θα τα διαβάσετε, ούτε και θα τα ακούσετε ποτέ, από τον εξαγορασμένο Τύπο. Σας τα προσφέρουν μόνο τα "μπάζα" του διαδικτύου, τα σκουπίδια του διαδικτύου, που γράφουν στις ιστοσελίδες του. Ποιος δίνει σημασία; Αυτά όμως θα τους θάψουν.

"Η περηφάνεια έρχεται πριν από την πτώση", είπε προφητικα ο Νέϊτζελ Φάρατζ, κι εμείς, τα σκουπίδια του διαδικτύου, περιμένουμε την μεγαλοπρεπή τους κατάρρευση. Το πιθανότερο είναι να τη δούμε - και - τηλεοπτικά, όπως την προκατασκευασμένη πτώση των Διδύμων Πύργων. Αυτή όμως δεν θα είναι φτιαχτή. Θα είναι η πηγαία και δίκαιη αντίδραση απέναντι στα εγκληματικά τους σχέδια, που μεθοδευμένα εφαρμόζουν πνίγοντας τους λαούς στο αίμα. Δεν τους φτάνει που μας δολοφονούν. Μας κλέβουν και μας ληστεύουν από πάνω με τη δημοκρατική ψήφο που μας υφαρπάζουν. Αλλά μέχρι πότε; Τους έχουμε καταλάβει. Οι αδίστακτοι δολοφόνοι χρησιμοποιούν τη σοσιαλιστική διάλεκτο "της ανθρωπιάς" για να καμουφλάρουν την απληστία τους έχοντας στο πλευρό τους κάποιους "πράσινους" ψευτοχριστιανούς πατριάρχες ή άλλους πνευματικούς, δήθεν, ηγέτες.


Κανέναν από αυτούς δεν θέλουμε. Θέλουμε μόνο να ακούμε - εκεί που αυτά πρέπει, και όταν πρέπει, να ακούγωνται - λόγους όπως αυτός του Νάϊτζελ Φάρατζ : "Δεν το΄ χουν κρυφό πιά. Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα πια. Κάποιοι εκεί πέρα (σημ. Ευρωκοινοβούλιο) πιέζουν γι΄ αυτό. Μιλούν ανοικτά για την κίνηση προς την παγκόσμια κυβέρνηση". Το ίδιο κάνουν, λέω εγώ και οι άθλιοι πνευματικοί ηγέτες, που πάνε να φτιάξουν την παγκόσμια θρησκεία με τα διατεταγμένα υπεύθυνα ανδρείκελα της διαποίμανσης του λαού. Μακριά από αυτούς! Καιρός ο λαός να αρχίζει να εκκλησιάζεται σε άλλους χώρους, από άλλους ποιμένες, εκεί όπου δεν κυριαρχεί η αλαζονεία, ή έπαρση και η αναπόφευκτη ολέθρια πτώση.

Περισσότερα στο : http://taxalia.blogspot.com/2010/02/nigel-farage-vs-herman-van-rompuy-video.html , όθεν οι φωτογραφίες και η δική μου ενημέρωση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο με το θέμα μας.

Έστειλά το παρακάτω σχόλιο στον Οδυσσέα στο http://apotixisi.blogspot.com/2010/02/blog-post_9779.html#comment-form, για το ΑΗΘΕΣ και συκοφαντικό σχόλιο του Τελεβάντου 28 Φεβρουαρίου 2010 7:10 μ.μ.
Δεν ξέρω αν θα το δημοσιευσει, γι'αυτο το στέλνω και σ' εσάς για καλό και για κακό.



Οδυσσέα είσαι και εσύ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ όσο σιωπάς στις αισχρές συκοφαντίες του Τελεβάντου.

Αυτό και μόνο αυτό, και διότι ξεχείλισε η αγανάκτηση μου να βλέπω αυτή την αχαρακτήριστη απάθεια και να μην παρεμβαίνεις να υπερασπίσεις το δίκαιο!

Δ.Δ.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Αγαπητέ Δ.Δ,

Μην κατηγορείς τον κ. Οδυσσέα, θα σου έλεγα να μην κατηγορείς κανένα. Δεν χρειάζεται. Οι δήθεν αγνοί και φιλόχριστοι αντιοικουμενιστές, αργά-γρήγορα αυτοαποκαλύπτονται. Όταν βλέπουν πόσο "φάλτσα" είναι η τεκμηρίωση των λεγομένων τους, δεν τους μένει τίποτα άλλο από το να συκοφαντούν. Αυτό είναι για μένα η καλύτερη απόδειξη του δόλιου έργου παραπλάνησης των πιστών, που έχουν αναλάβει ή ενδεχομένως να τους έχει ανατεθεί.

Δεν έχω κανένα λόγο να απαντήσω για τις σε βάρος μου συκοφαντίες.