Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Βουλευτές και Κυβερνήτες


Το ελληνικό Κοινοβούλιο απαρτίζεται από τους λακέδες των μασονικών στοών, των θεοσοφικών διαβουλίων και των αποκρυφιστικών οργανισμών.

Εκτελούν το έργο που τους έχει ανατεθεί ελπίζοντας ότι θα τους έχουν βοηθούς στα κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζουμε.

Αλλά τα κρίσιμα θέματα προέρχονται και προκαλούνται από τις μασονικές στοές, τα θεοσοφικά διαβούλια και τους αποκρυφιστικούς οργανισμούς. Αυτοί τα φτιάχνουν για να τρέχουμε εμείς όπισθεν εθνοσωτήρων του τύπου της Χούντας, του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κων/νου Καραμανλή και πλήθος άλλων χαρισματικών. Ων έσχατος και ο εγνωσμένης απάτης κ. Σημίτης. Που πλαστογράφησε με την βοήθεια της διαβόητης Goldman Sachs τα οικονομικά παραστατικά της Ελλάδος, για να διεκπεραιώνει σήμερα το έργο του, τη χρεοκοπία μας και την υποδούλωσή μας, ο υιός Παπανδρέου.

Λεφτά τους έταξαν, αλλά λεφτά δεν τους έδωσαν. "Την κοπάνισαν", κατά το κοινώς λεγόμενο. Ό,τι ακριβώς έκαναν με τη Χούντα και τον Ιωαννίδη. Βοήθεια και συμπαράσταση του υποσχέθηκαν - για να απαλλαγούν από τον Κάστρο της Μεσογείου - ήταν ο Μακάριος - αλλά δεν του την παρείχαν. Στον Τούρκο μας έριξαν και σακάτεψαν την Κύπρο. Αυτοί είναι οι Κυβερνήτες μας, αυτοί και οι βουλευτές μας. Και οι ληστές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: