Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

TO BΡETANIKO ACT



Θα το μάθατε ασφαλώς. Καταργούνται οι λέξεις πατέρας και μητέρα. Η είδηση του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ πέρασε ασχολίαστη και απαρατήρητη και λέει ότι:

"Δύο ομοφυλόφιλες γυναίκες έγιναν το πρώτο ζευγάρι ατόμων του ιδίου φύλλου στην Μ. Βρετανία, που δήλωσαν ως γονείς, στο πιστοποιητικό γέννησης ενός μωρού που συλλήφθηκε με εξωσωματική γονιμοποίηση, και τα δύο ονόματά τους ". Και καταλήγει : "Αλλά η Natalie Woods, που γέννησε την Lily-May στις 31 Μαρτίου, και η σύντροφός της Betty Knowles και οι δύο δηλώθηκαν ως γονείς, λόγω του νόμου του 2008 σχετικά με την Ανθρώπινη Γονιμοποίηση και Εμβρυολογία (Human Fertilization and Embryology Act) που τέθηκε σε ισχύ στις αρχές Απριλίου. Σύμφωνα με το νέο νόμο, οι λέξεις «μητέρα» και «πατέρας» διεγράφησαν από τα πιστοποιητικά γεννήσεως."


Σχόλιο

Στη χώρα όπου αφθονούν οι μαϊμούδες δεν θα αργήσει να γίνει κι αυτό. Η ψήφος θα αναδείξει (πάλι) τον κατάλληλο. Οι ανώμαλοι και οι διεστραμμένοι άνθρωποι μπορούν να σκεφθούν διαφορετικά; Δεν μπορούν. Ανάποδα και αντίστροφα σκέπτονται. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το "και πατέρα μη καλέσητε υμών επί της γης" το βρετανικό Human Fertilization and Embryology Act μπορεί, ίσως, να επικαλεσθεί και αυτή την ηθική προσταγή του Κυρίου για να μας απαντήσει : Ιδού, το γράφει και το βιβλίο σας, το συνιστά και ο Θεός που πιστεύετε.

Άλλες όμως συστάσεις, που περιέχονται στο βιβλίο μας, αυτοί του βρετανικού Act παρέα με τις εγχώριες μαϊμούδες ούτε καν θα τις αναφέρουν και οπωσδήποτε δεν θα τις δέχονται.

Το δίχως άλλο οι γονείς(!!!) αυτού του τέκνου θα αισθάνονται ότι επιτέλεσαν το θείο έργο της επιστήμης: Ούτε πατέρας ούτε μητέρα. Πατέρας η συμπαντική σκόνη και Μητέρα η γη, θα είναι οι διδαχές που θα μεταδώσουν στο απόκτημα του πειραματικού εργαστηρίου. Μπορεί όμως να κάνουν την παραχώρηση να δεχθούν κάποιο "μυστήριο" ονοματίζοντας τη σκόνη και προσδιορίζοντας ακόμη καλύτερα την εντοπιότητα του νέου κατοίκου της γης.

Αλλά δεν θα τους βγεί σε καλό. Μπορεί να είναι αυτό που φαντάζονται. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που μολονότι γεννήθηκαν "στα τυφλά", στη συνέχεια βαπτίσθηκαν, χρίσθηκαν και αγιάστηκαν και "απετάξαντο" τον Σατανά. Ξαναγεννήθηκαν, και Πατέρα τους έχουν τον τριαδικό Θεό και Μητέρα τους την Θεοτόκο. Είναι οι άγιοι της Εκκλησίας μας. Σέβονται και γνωρίζουν τους γονείς, σέβονται και τιμούν τις λέξεις πατέρας και μητέρα, τιμούν, σέβονται και αναγνωρίζουν την πηγή και την αιτία της έλευσής τους στο κόσμο. Και αυτά δεν είναι ούτε αόριστα ούτε αφηρημένα. Θα τους συναντήσουμε στην Κιβωτό της σωτηρίας που εμείς οι Ορθόδοξοι έχουμε : Στην Εκκλησία. Χάρισμα για τους άλλους η συμπαντική σκόνη, η γη και οι άχρηστες λέξεις του ανώμαλου βρετανικού Act. Σε μας αρκούν οι πρεσβείες των αγίων που έχουμε, οι μνήμες των γονιών μας.

Θα υπάρξουν ασφαλώς και εκείνοι που θα καγχάσουν με αυτά που έγραψα. Άλλοι μπορεί να με θεωρήσουν βλάσφημο, ότι αποκλείω την σωτηρία και την εν Χριστώ βιοτή από μιά νέα (θα ακολουθήσουν στρατιές) ύπαρξη. Απολογούμενος θα τους υπενθυμίσω τη σοφή ρήση του Μενάνδρου "φύσιν πονηράν μεταβαλείν ου ράδιον" όπως και το "οσοι δε ελαβον αυτον εδωκεν αυτοις εξουσιαν τεκνα θεου γενεσθαι τοις πιστευουσιν εις το ονομα αυτου. οι (οι οποίοι) ουκ εξ αιματων ουδε εκ θεληματος σαρκος ουδε εκ θεληματος ανδρος αλλ εκ θεου εγεννηθησαν". Η επιστημονική σύλληψη είναι σύλληψη σαρκός και μάλιστα διεφθαρμένης.

Επιμύθιο

Για ιστορικούς λόγους, όταν ακόμη δεν είχε ανακαλυφθεί η μέθοδος της εργαστηριακής σύλληψης του εμβρύου είχαν ανακαλυφθεί τα σοβιετικά κολχόζ : Τα παιδιά του "συστήματος" τα οποία μελλοντικά θα είχαν πατέρα "το σύστημα" και μητέρα τους την προλεταριακή γη. Και ένα βήμα πιο πίσω αν κάνουμε, θα ανακαλύψουμε τη θεωρητική τους βάση : Τη Μαρξιστική εκδοχή του σιωνισμού. Επί του παρόντος αυτή περιχαρακώνεται εντός των ορίων του Ισραήλ, όπου και τα γνωστά κιμπούτς. Σε λίγα χρόνια θα έχουμε την πλήρη κεφαλαιοκρατική εκδοχή του "συστήματος". Η βρετανική πράξη νόμου (Act) έθεσε τα θεμέλια.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ!
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΟΛΟΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΟΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο προηγούμενος μπούλης μου άρεσε πιο πολύ...

Ανώνυμος είπε...

Πώς το λένε το παιδάκι το βαριά χτυπημένο απο τη φιλοσοφική σκέψη, στη φωτογραφία;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν απαντάτε;
Το παιδί λέω, πώς το λένε;

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Μικρή ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ;
ΓΙΑ ΣΕΡΝΙΚΟΥΛΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ!

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Η μικρή Ελλάδα είναι γένους θηλυκού. Όπως είναι και η μικρή βλακεία, την οποία εκφράζουν είτε οι αρσενικοί είτε οι θηλυκοί.

Ανώνυμος είπε...

Με είπες βλάκα ή το φαντάστηκα;

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

1) Ανώνυμος είπε... Με είπες βλάκα ή το φαντάστηκα;

2) Ανώνυμος είπε...ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΝΑΙ;ΓΙΑ ΣΕΡΝΙΚΟΥΛΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ!

3) ΚΧ : Η μικρή Ελλάδα είναι γένους θηλυκού. Όπως είναι και η μικρή βλακεία, την οποία εκφράζουν είτε οι αρσενικοί είτε οι θηλυκοί.

--------------------------

Τα φαινόμενα απατούν. Κάποτε

Ανώνυμος είπε...

Το ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ οτι με είπες βλάκααα!
Δε με είπες τελικά!

Και η Ελλάδα δεν ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
Και δεν ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.
Και δεν ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.
Και δεν ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ, 600 ΔΡΑΧΜΕΣ!
Α τι ωραία που θα γίνουμε όλοι κομψοί απ'την πείναααα!
Ακόμα και κείνοι που τρώγαν με πάθος σοκολατάκια!
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΠΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!
ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ, ΒΡΕ!
ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ!
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
(ΌΠΟΙΟς ΜΠΟΡΕΙ Ας ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΑ...ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΟΥΛΑ...ΜΠΕΕΕ!)

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΠΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

Σκέπτομαι να το καταργήσω. Ούτε ραδιόφωνο, ούτε τηλεόραση, ούτε εφημερίδες, ούτε περιοδικά και άλλα αποβλακωτικά.

Θα βρούν άλλους τρόπους να μας τα πάρουν. Αλλά ούτε και τότε δεν θα ησυχάσουν. Θα αρχίσουν μεταξύ τους να βγάζουν τα μάτια τους.

Ανώνυμος είπε...

Και γω το ίδιο.
ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ
ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ
Α Ν Α
Π Α Σ Α
Ω Ρ Α έρχεται ο κυρ ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ!
Τα είδες τα καημένα τα παιδιά τι τα βρήκε!
Όταν ξεκίναγαν το πρωί για τη δουλειά τους, ήταν βέβαια ότι θα επιστρέψουν.
Α Μ
Δ Ε!