Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

"Παρά κριτών αδίκων ..."


Παρά κριτών αδίκων εκδικάζεται και πάλι το τηλεθέαμα και οι αδίστακτοι χορηγοί του. Δεν περιμένουμε να αρθεί στο ύψος της η δικαιοσύνη. Η νεοταξική εξουσία εκτός από τα μάτια της έχει κλείσει και τα αφτιά. Ή καλύτερα, την έχει στην εντατική. Περιμένουν τον δωρητή που θα την αναστήσει. Ποιές, άραγε, θα είναι μετά οι αποφάσεις που θα εκδίδει, μας είναι ήδη γνωστό. Παρά ταύτα, ιδού μια Επείγουσα Ανακοίνωση :

Στις 3 Ιουνίου 2010, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9 το πρωί, συζητείται ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών - Πρώην Σχολή Ευελπίδων, Αθήνα, κτίριο 4, αίθουσα 1 - η αγωγή κατά του MEGA Channel για την προβολή τον Δεκέμβρη του 2008 της βλάσφημης ταινίας Κώδικας Da Vinci. Η αγωγή είχε αρχικά ορισθεί προς συζήτηση στις 17/12/2009 αλλά αναβλήθηκε τότε λόγω φόρτου του δικαστηρίου. Νέα δικάσιμος ορίσθηκε η 3/6/2010. Πρόκειται για την τακτική αγωγή για την συγκεκριμένη υπόθεση – ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων. Ας είμαστε όλοι παρόντες να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στις βαρύτατες βλασφημίες κατά του Ιησού Χριστού. Υπάρχει περίπτωση μη συζήτησης της υπόθεσης λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων. Παρόλα αυτά όποιος επιθυμεί μπορεί να έρθει - η υπόθεση σε κάθε περίπτωση θα εκφωνηθεί.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΥΠΡΙΑΝΕ.
ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ...

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Πάλιν και πολλάκις, θα πάμε. Εμείς αντιφωνητές του Κυρίου, εκείνοι εκφωνητές των δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Σ' ΑΥΤΑ!

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γέροντες ασκητές υποστηρίζουν ότι δεν ακούστηκε προς τον ουρανό παρόμοια βλασφημία.
Μετά από τα σόδομα και τα γόμορα μετά από την άλωση της πόλης προέκυψε το ερώτημα πόσοι άνθρωποι αρκούσαν για να μην στρέψει ο Θεός το προσωπό του
ίσως να μην πρόκειται για συγκεκριμένο αριθμό αλλά ας είμαστε τουλάχιστον πέντε.
Συγχαρητήρια σ'ένα άνθρωπο ομολογητή, επιστήμονα,
χριστιανό.
Συγχαρητήρια κύριε Χριστοδουλίδη.
Μαρία-Θεσσαλονίκη

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε που παρακολουθείτε το θέμα και μας ενημερώνετε. Θα είμαστε εκεί.
Ιωάννα - Αθήνα, Πατήσια

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χριστοδουλίδη καλημέρα,
Παρακολουθώ την ιστοσελίδα σας. Ημουν στο ποινικό δικαστήριο της υπόθεσης και θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάτι. Παρακολούθησα την υπόθεση και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν υπήρχε δικηγόρος για το μηνυτή - αυτόν που κίνησε το θέμα. Δεν ακούστηκε ούτε σχολιασμός γι'αυτά που είπε ο εισαγγελέας ούτε και ρωτήθηκε από το μηνυτή ο μάρτυρας του καναλιού. Δεν καταλάβαινα τι γίνεται. Ρώτησα λοιπόν στο τέλος και μου είπαν ότι μετά την κατάθεση της μήνυσης την υπόθεση ανέλαβε το κράτος - ο μηνυτής - στην ουσία δύο μηνύτριες - βγήκε από την υπόθεση οπότε και δεν είχε δικαίωμα να μιλήσει. Αυτ' αυτού οι μηνύτριες κλήθηκαν να παραστούν ως μάρτυρες στην υπόθεση χωρίς να έχουν κανένα περαιτέρω δικαίωμα λόγου! Και ποιος θα έκανε έφεση στην υπόθεση τότε? Οι δικαστές που την έκριναν? Τι λογική είναι αυτή? Και τι είδους συζήτηση υπόθεσης ήταν αυτή? Χωρίς μηνυτή - μία πλευρά, ο κατηγορούμενος μίλησε και ακούστηκε?
Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα τα πράγματα.
Γιώργος, Πειραιάς

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χριστοδουλίδη,
Μία διόρθωση θα ήθελα να κάνω στο ανωτέρω σχόλιό σας. Ο Ο.Η.Ε. με απόφασή του έχει απαγορεύσει την προσβολή κάθε θρησκείας. Αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας - όπου οι νόμοι δεν εφαρμόζονται - είναι καταστάσεις οργανωμένες από τους Ελληνες μασόνους. Είναι δε τόσο προσκολημμένοι στην οργάνωση των σχεδίων τους που δεν βλέπουν ότι ο πολέμαρχος του Θεού είναι δίπλα τους. Είναι θέμα χρόνου η τιμωρία τους. Ξεχνούν ότι τα σχέδιά τους - όσο επιτρέπεται - έχουν παροδική διάρκεια ενώ η τιμωρία τους θα είναι αιώνια.
Θόδωρος, Θεσσαλονίκη

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία για αύριο!
Χαιρετισμούς,
Παναγιώτης, Νέα Σμύρνη

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ όλους τους σχολιαστές. Αύριο όλοι εκεί, στη δίκη του Αντίχριστου. Οι ΟΗΕδες (δικαστές) δεν επικαλούνται ποτέ αποφάσεις του Οργανισμού αυτού, που απαγορεύουν την προσβολή κάθε Θρησκείας. Επικαλούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα της ελευθερίας και όποιος θέλει φτιάχνει και μια "εκκλησία". Ακόμη και "εκκλησία" του σατανά έχουν φτιάξει! Αλλά οι ΟΗΕδες (δικαστές) αυτό δεν το θεωρούν προσβολή θρησκείας. Την έχουν κάνει "ράκος αποκαθημένης" τη θρησκεία και την Εκκλησία και τη δικαιοσύνη. Μόνο αν τολμήσει κανείς να μιλήσει για τον αισχρό δικό τους μεγάλο αρχιτέκτονα θα τα βρει "μπαστούνι". Αργά και μεθοδικά θα τον εξοντώσουν. Όπως κάνουν σήμερα με την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Όλοι λοιπόν εκεί αύριο. Κτίριο 4, Αίθουσα 2. Χωρίς φωνές, χωρίς πανώ. Με την παρουσία μας, με το πλήθος μας.

Σας χαιρετώ όλους

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Πέμπτη και 3/6 Κτίριο 4, Αίθουσα 1 και το Πινάκιο; Τι έγραφε το Πινάκιο;

Εκδικαζόταν διάφορες υποθέσεις για τον ΑΝΤΕΝΝΑ, για την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, για τον ΖΟΥΓΚΛΑ κλπ. Είδα και το όνομα του κ. ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ. Το MEGA πουθενά. Τι να έκανα; Τα μάζεψα κι έφυγα.

Το σχόλιο αναρτάται σήμερα 3/6, ώρα 9.45

Ανώνυμος είπε...

Η υπόθεση εκφωνήθηκε κανονικά αλλά αναβλήθηκε λόγω της αποχής. Ημουν εκεί και είδα την διαδικασία. Δεν ξέρω σε ποια αίθουσα πήγατε. Η υπόθεση δικαζόταν στο κτίριο 4, αίθουσα 1, στις 9.00 το πρωί. Το πινάκιο που είδατε ήταν το σημερινό? Μήπως είχαν ξεχάσει να το αλλάξουν από χθες? Το περίεργο είναι ότι δεν σας είδαμε εκεί και μάλιστα στενοχωρηθήκαμε αλλά σκεφτήκαμε ότι δικαιολογείστε λόγω της απεργίας.
Χαιρετισμούς,
Παναγιώτης, Νέα Σμύρνη

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χριστοδουλίδη,
Η υπόθεση εκφωνήθηκε κανονικά και δόθηκε αναγκαστικά - λόγω της απεργίας του ΔΣΑ - αναβολή για τις 7/4/2011. Περισσότερες λεπτομέρειες - αριθμός πινακίου, κτίριο, αίθουσα, θα σας σταλούν μόλις υπάρξουν. Δεν γνωρίζω τι συνέβη με το πινάκιο - καθίσατε μέσα στην αίθουσα 1 και ακούσατε τις υποθέσεις? Μπορεί να μην αλλάχθηκε το χθεσινό πινάκιο ή κατά λάθος να έβαλαν το έντυπο που αφορούσε άλλη αίθουσα του ίδιου κτιρίου.
Θα σας ειδοποιήσουμε όταν υπάρχουν νεώτερα.
Ευχαριστούμε που παρακολουθείτε το θέμα και ενημέρωνετε τον κόσμο.
Διαβάζουμε τα άρθρα σας και θεωρούμε αντικειμενικές και χρήσιμες τις υποδείξεις σας.
Εάν χρειάζεστε διελεύκανση κάποιου θέματος επί της υπόθεσης παρακαλούμε γνωστοποιήστε το στο blog σας. Το διαβάζουμε καθημερινά.
Ενας πιστός

Ανώνυμος είπε...

Μήπως το μπέρδεμα οφείλεται στο ότι δεν αναγράφηκε ο διακριτικός τίτλος της εταιρείας - δηλαδή Mega Channel - αλλά η επωνυμία της, δηλαδή, 'ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ κλπ.' - Γιατί εγώ που ήμουν στην εκφώνηση της υπόθεσης άκουσα αυτό τον τίτλο για το συγκεκριμένο κανάλι.
Ενας πιστός

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χριστοδουλίδη,
Οι δικαστές εκφώνησαν τις υποθέσεις και έδωσαν αναβολές. Η διαδικασία κράτησε περίπου 10 λεπτά.
Κτίριο 4, αίθουσα 1.
Ημασταν εκεί - Ιωάννα, Πατήσια
Τι έγινε με το Πινάκιο? Να σας πω την αλήθεια δεν κοίταξα εκτός της αίθουσας. Μπήκα στην αίθουσα 1 και κάθησα μέχρι που τελείωσε η διαδικασία. Ηταν η υπόθεση νούμερο έξι.
Ιωάννα

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ήρθα στην Αθήνα για την υπόθεση αλλά άργησα να φτάσω - έφτασα περίπου 9.20 το πρωί και η αίθουσα ήταν άδεια. Μπορεί να πει κανείς τι ακριβώς συνέβη?
Νίκος, Πάτρα

Ανώνυμος είπε...

Απ' ότι κατάλαβα μέχρι τον Απρίλιο του 2011 - όπως λέει προηγούμενο μήνυμα - δεν θα γίνει καμία άλλη διαδικασία. Οποιος μάθει νεώτερα μέχρι τότε ας ειδοποιήσει.
Χρήστος, Ζωγράφου

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που ήταν σήμερα στη συζήτηση της υπόθεσης ήταν σχετικά λίγοι αλλά τι να κρίνει κανείς αν σκεφτεί τι συνέβαινε σήμερα - απεργία μέσων μεταφοράς, απεργία στα δικαστήρια. Δεν ήξερε ο κόσμος αν θα γίνει καν και δεν υπήρχαν και μέσα μεταφοράς.
Την επόμενη φορά μακάρι να είναι οι συνθήκες καλύτερες.
Γιώργος, Ηλιούπολη

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Μήπως το μπέρδεμα οφείλεται στο ότι δεν αναγράφηκε ο διακριτικός τίτλος της εταιρείας - δηλαδή Mega Channel - αλλά η επωνυμία της, δηλαδή, 'ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ κλπ.' "

KX : Ακριβώς αυτό πιθανολογώ. Το διάβασα αυτό που εκφωνήθηκε, αλλά περίμενα να δω να αναγράφεται και η λέξη MEGA. Δεν την είδα. Είδα μόνο αυτά που έγραψα ότι βρίσκονταν στο Πινάκιο της Αίθουσας 1, Κτίριο 4.

Θα παρακαλούσα, επειδή η υπόθεση θα εκδικασθεί εκ νέου, να δώσετε και τον τίτλο της κλήτευσης για να ξέρουμε ότι πρόκειται για την υπόθεση αυτή. Όταν γινόταν η εκφώνηση ήμουν στην πόρτα και το άκουσα. Ήταν και γραμμένο άλλωστε. Περίμενα να ακούσω το όνομα του συγκεκριμένου δίαυλου, αλλά δεν το άκουσα και έφυγα. Η ώρα ήταν 9.15.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Παρελήφθη πληροφοριακό/διαδικαστικό μήνυμα και ευχαριστώ τον αποστολέα.

Ανώνυμος είπε...

Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ένας λαός για να στενοχωρήσει τον Ευεργέτη του? Ο Θεός μας έχει χαρίσει να ζούμε το ωραιότερο και πιο πλούσιο μέρος της γης και κάθε μέρα μας χαρίζει τις ευεργεσίες του με τα θαύματα που γίνονται στο όνομά του - μέχρι και νεκροί ανασταίνονται μέχρι και σήμερα. Πώς του το ανταποδώσαμε? Το 2002 μπήκε στη χώρα αυτό το βιβλίο, το 2006 παίχτηκε στο σινεμά και μετά στην τηλεόραση. Ο γάμος ομοφυλοφίλων πέρασε, το ίδιο και το σύμφωνο συμβίωσης. Καταπατήσαμε όλους τους κανόνες του και σε όλη τη χώρα αφήσαμε να ακούγονται για Εκείνον οι χειρότερες ύβρεις.
Στη Νινευή - που δεν είχε φτάσει στα σημεία αυτά - πήγε ένας άνθρωπος - ο προφήτης Ιωνάς, τους κάλεσε σε μετάνοια, τον άκουσαν και όλοι - κυβερνήτες και λαός ενδύθηκαν σάκους και νήστευαν για να εξιλεωθούν απέναντι στο Θεό. Εδώ που μας προειδοποιούν τόσοι γέροντες και που συμβαίνουν όλα αυτά τα δεινά ως προειδοποίηση τίποτα δεν καταλαβαίνουμε? Μόνο για το χρήμα θα κατεβαίνουμε στο δρόμο? Αν λοιπόν μας άφηνε ο Θεός στο έλεος του Χρήματος - που είναι το ίδιο το κακό - θα είχε άδικο?
Τόση πια στενοχώρια και απελπισία γι' αυτό το χρήμα? Ας μην έχουμε. Δεν μας χρειάζεται. Μόνο ο Θεός μας χρειάζεται. Είμαστε ελεύθεροι από κάθε τι άλλο. Μόνο Εκείνον χρειαζόμαστε. Πρέπει να δώσουμε αυτό το μήνυμα σε όλους τους υπηρέτες του Αντιχρίστου που μας έχουν κυκλώσει.
Να αποσυρθούν τα βλάστημα έργα τους και βιβλία τους από τη χώρα αυτή και να πάρουν μαζί τους και τα λεφτά τους και να εξαφανιστούν από τη χώρα αυτή. Οι Ελληνες από ελεύθεροι που ήταν σκλαβώθηκαν - οικειοθελώς - από το χρήμα. Γι'αυτό είναι τώρα δυστυχισμένοι.
Ενας πιστός