Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Στην "τελική ευθεία"


H Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,Βαρόνη Κάθριν Άστον, στη διάλεξη που έδωσε στο Μέγαρο Μουσικής μίλησε για την ανάγκη μια Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Συγκεκριμένα είπε : «Περιγράφω την ΕΕ, σαν την καρδιά της (Ευρώπης), ως μια τεράστια μηχανή επίλυσης συγκρούσεων που δίνει τη δυνατότητα στα κράτη-μέλη να αντιμετωπίσουν διασυνοριακά προβλήματα στη βάση των συμφωνηθέντων κανόνων. Όπως έχουν τα πράγματα, είναι επίσης μια πολύ καλή περιγραφή για το πώς θα έπρεπε να είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση».

Φυσικά, το μόνο που δεν μας είπε, είναι ότι όλα θα γίνουν δια της ψήφου. Αυτοί που ετοιμάζουν την ONE WOLD GOVERMENT (μια παγκόσμια κυβέρνηση), τα πιόνια τους δηλαδή, θα μας λένε από τη μια ότι είναι αντίθετοι με αυτή την ισοπέδωση, ότι είναι πατριώτες, ότι κινδυνεύει η εθνική μας κυριαρχία, ότι "λεφτά υπάρχουν" και από την άλλη, θα κάνουν ό,τι τους έχει δασκαλέψει η ελίτ των globalist (παγκοσμιοποιητές).

Έτσι, θα τρέχουμε αλαφιασμένοι να ψηφίσουμε "εθνικά", "πατριωτικά", "σοσιαλιστικά" ή "φιλελεύθερα" και την άλλη μέρα θα βλέπουμε να ξηλώνεται το Σύνταγμα, να γκρεμίζονται τα σύνορα και τα θρησκευτικά σύμβολα να μπαίνουν στα σεντούκια. Θα βλέπουμε όμως και το Μουντιάλ, την Ισπανία να παλεύει με την Ολλανδία για την κατάκτηση του στέμματος της (παγκόσμιας) μπάλας. Η Ισπανία νίκησε, αλλά σε λίγα χρόνια Ισπανία θα υπάρχει μόνο στα ιστορικά βιβλία. Φοβάμαι όμως ότι οι Ισπανοί, και οι Ολλανδοί βεβαίως, δεν θα αποδειχθούν τόσο βλάκες όπως εμείς.

Τέλος πάντων, αυτό είναι άλλο θέμα και αφορά άλλους. Εμείς θα κάνουμε το χρέος μας, για να φτάσουμε στο τέλος μας. Θα έχουμε ψηφίσει τους έντιμους αλα Ρουσόπουλο, Καρατζαφέρη, Σημίτη, Παπανδρέου και πάλι Παπανδρέου, Καραμανλή και πάλι Καραμανλή κλπ. Μήπως ήταν κανείς από αυτούς αντίθετος της ONE WORLD GOVERMENT; Δεν το νομίζω.

"Ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου". Μου φαίνεται όμως ότι ο χρόνος παρήλθε. Τον αριθμό τον ψηφίσαμε προ πολλού και τώρα μας απομένει η "κάρτα του πολίτη". Θα τους ψηφίσουμε, αυτούς που θα μας υποσχεθούν (σαν τον Χριστόδουλο) ότι δεν θα μας εφοδιάσουν, αλλά την κάρτα θα την πάρουμε. Βρισκόμαστε στην "τελική ευθεία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: