Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

"Τα δε σημεία των καιρών ου δύνασθε γνώναι;"

Από το ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ http://orthodox-watch.blogspot.com/2011/03/666.html διαβάζουμε :

Με τη χάρη και την ευλογία του Χριστού μας και με τις Αρχιερατικές Ευλογίες του σεπτού Ποιμενάρχου μας Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ έλαβε χώρα την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 Συνάξη των Ιερέων (...). Την εκδήλωση προλόγισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, ο οποίος αφού ευχήθηκε τα δέοντα (...) έθεσε προς συζήτησι της Συνάξεως το θέμα της κάρτας του πολίτου και μετά πολλή συζήτησι το Ιερό Σώμα των Πατέρων της Συνάξεως απεφάσισε ότι:

"... εάν η κάρτα του πολίτου είναι συνδεδεμένη με τον αριθμό 666 και περιέχει μυστικά προσωπικά δεδομένα των πολιτών απορρίπτεται, ουδείς εκ των Ιερέων και των Ενοριτών της Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας θα παραλάβη αυτήν."

ΣΧΟΛΙΟ

Θα ήταν χρήσιμο να πληροφορφηθεί ο σεβασμιότατος και οι περί αυτών ιερείς, οι οποίοι ανήκουν στις Αρχιερατικές Περιφέρειες της Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, ότι η σύνδεση κάρτας με το 666, ΕΙΝΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ. Έγινε επί τη βάσει της 666 δυσώνυμης αριθμολογίας.

Αν αυτό σημαίνει κάτι, έχει καλώς. Αν όχι, ας θυμόμαστε :

"Οψίας γενομένης λέγετε· ευδία· πυρράζει γάρ ο ουρανός· και πρωί· σήμερον χειμών· πυρράζει γάρ στυγνάζων ο ουρανός· υποκριταί, το μέν πρόσωπον τού ουρανού γινώσκετε διακρίνειν, τα δε σημεία των καιρών ου δύνασθε γνώναι;"

Δεν υπάρχουν σχόλια: