Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Σχετικά με τη Λιβύη και τον Καντάφι


Για να μη γράφω κι εγώ τα ίδια, παραθέτω ένα απόσπασμα από το Ρεσάλτο
Γράφει ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ

Λεπτομέρειες http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5484
Άρθρο με τίτλο : "Η νέα πολεμική θηριωδία της Νέας Τάξης"

"... Το να μπερδεύουμε τη δικτατορία της Νέας Τάξης και την ιμπεριαλιστική αυτοκρατορία με τα «εθνικά» δικτατορικά καθεστώτα όχι μόνο δεν κάνουμε κανένα αγώνα εναντίον της Νέας Τάξης, αλλά, ιδιοτελώς, εξωραΐζουμε τους διεθνείς γκάνγκστερ και τους εξισώνουμε (στην καλύτερη περίπτωση) με τα έθνη και τις χώρες που θέλουν να εξαφανίσουν ή με τα «ελαττώματα» των ηγετών τους.

Εξισώνουμε το θύμα με το θύτη και αθωώνουμε κυριολεκτικά το ιμπεριαλιστικό κράτος-δικτάτορα, μετατοπίζοντας το ζήτημα στον εθνικό δικτάτορα!!!

Ο Καντάφι είναι σαρξ εκ της σαρκός της διεθνούς ιμπεριαλιστικής κακουργίας, η τζίφρα τους σε εθνικό επίπεδο, όπως το δικό μας ανδρείκελο είναι η τζίφρα τους στην Ελλάδα.

Το να επικροτεί κανείς την πολεμική θηριωδία κατά της Λιβύης, με οποιοδήποτε πρόσχημα ή με το να μένει ουδέτερος, το γεγονός αυτό, πολιτικά σημαίνει ότι δικαιώνει και νομιμοποιεί την αποτρόπαια στρατηγική της Νέας Τάξης κατά των λαών. Δικαιώνει και νομιμοποιεί όλους τους μύθους και τα προπαγανδιστικά οχήματα του πλανητικού εγκλήματος.

Επικαλύπτει και αποκρύπτει ότι σήμερα, με ανθρωπιστικά προσχήματα, οι δήμιοι του πλανήτη έχουν κηρύξει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο κατά της ανθρωπότητας με στρατηγικό όπλο την «τρομοκρατία» και την πολεμική ισοπέδωση των εθνών και των λαών.

Το τι είναι ο Καντάφι είναι το δευτερεύον. Αλλά ό,τι και να είναι αυτό είναι υπόθεση του λαού της Λιβύης.

ΠΟΤΕ δεν μπορεί να δεχτούμε ως τιμωρούς και προστάτες των λαών τους διεθνείς γκάνγκστερ.


Αυτό το ουσιαστικό πραγματάκι διαφεύγει από από κάποιους που αυτοχαρακτηρίζονται «προοδευτικοί» και «αριστεροί»."

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδατε την απάντηση της Συντακτικής Επιτροπής της Αποτείχισης προς τον Τελεβάντο;

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Την είδα και απορώ. Να αποτειχισθούν οι Ορθόδοξοι από μια κατ΄ όνομα (καλύτερα κατά φωνή και κατά γράμμα, αλλά πρακτικά αδρανή) ορθοδοξία!

Δεν πάμε καλά μου φαίνεται. Με κάποιους σαν τον Π. Τελεβάντο έχουμε τα χέρια του Ησαύ και τη φωνή του Ιακώβ, ως μη όφειλε.

Ανώνυμος είπε...

Σοφή η απαντησή σας.

Δημήτρης είπε...

Τί είναι αυτός ο Τελεβάντος βρε παιδί μου; Μην βρει κανένα αγωνιστή και να μην τον συκοφαντήσει, που λέει ο λόγος. Λες και τον έβαλαν να κάνει αυτή την δουλειά.
Τί να πώ και εγώ... Τα έχω χάσει.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Δημήτρη,

Ευχαριστώ για το σχόλιο. Εκεί, εις τας Πολιτείας όπου κατοικοεδρεύει, συμβαίνουν τα περίεργα του κόσμου και τα παράξενα.
Η Ορθοδοξία γι΄ αυτούς σημαίνει μόνο ό,τι έχει σχέση με τα θρησκευτικά, τα οποία βεβαίως εφορεύονται υπό την υψηλή εποπτεία της διπλωματίας και της υστερόβουλης εξουσίας ενός αδίστακτου ιερατείου. Το οποίο δρα παρασκηνιακά.

Όποιος τολμήσει να αθετήσει τους άγραφους κώδικες που ισχύουν, γνωρίζει πολύ καλά τι τον περιμένει. Από την άλλη, ακόμη κι αν εφαρμόζει πιστά τις (άγραφες) εντολές, τίποτα δεν τον διασφαλίζει ότι όλα θα εξελιχθούν προς το συμφέρον του ή το γενικότερο συμφέρον άλλων - και άλλων.

Έτσι, πηγαίνουμε απ΄ το κακό στο χειρότερο.