Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Θαυμάστε τους νεοπίστους

Σε φιλορθόδοξο, φιλοπατερικό κλπ., κλπ., ιστολόγιο μάθαμε πάλι τα ενδιαφέροντα πράγματα, που έχουν σχέση με την - "κατ΄επίγνωσιν ζήλου" - Ορθοδοξία και Πίστη. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να τα αναζητήσει ακολουθώντας τον παρακάτω δεσμό :

http://apotixisi.blogspot.com/2011/03/3.html#comment-form

Υπήρξαν μερικές δικές μου παρεμβάσεις (σχόλια) που βρίσκονται εκεί δημοσιευμένα. Ενα εξ αυτών καταχωρώ κι εδώ. Να τα ξαναγράφω πάλι, έστω και με copy paste, μου είναι βαρετό. Αρκετό κόπο δίνω στους αναγνώστες, δεν επιθυμώ να τους κουράζω άλλο.

Η, κατά ΙΚ, μικρόνοια έχουσα σχέση με το IQ και την αποφυγή ελέγχων πόθεν έσχες.

Ως προς τα λοιπά,που γράφει, ομαδική ψύχωση, μεταφυσική εξήγηση υποκατάστασης, παραπληροφόρηση, άρδευση και μάντρωμα πειθήνιων οπαδών, λανθασμένη γνώση για το τι είναι εκκλησία και πίστη, αυτά εξηγούνται και μόνον εκ του : "αποφυγή των ελέγχων"

Ιδού λοιπόν.


ΚΧ :
Ο έλεγχος θα είναι για τα υποζύγια, τους πολίτες με την κάρτα της απάτης. Αυτοί που θα εκλέγονται δια ψήφου θα είναι υπεράνω ελέγχων.

Θα ελέγχεται μήπως ο κύριος Όλι Ρέν, ο κύριος Στρος Καν και οι διάφοροι Πάγκαλοι, Σημίτο-μητσοτάκηδες, Γιωργο-Κωστάκηδες μετά του λοιπού εγχώριου και διεθνούς εσμού των ληστών; Τι λένε οι πεφωτισμένοι και ηγιασμένοι νόες;

"Η ιστορία τον ημέτερον νουν γυμνάζουσα προς εντρέχειαν" ταύτα και τοιαύτα ερωτήματα θέτει:

Οι λίγοι να ελέγχουν τους πολλούς, ή οι πολλοί, ο λαός, τους ολίγους που κάνουν πλιάτσικο σε βάρος του;

Πού είναι η προσθήκη (στην Αποκάλυψη); Διερωτάται μετά ο κύριος ΙΚ και μας δίνει την εξήγηση των πατέρων: Ο κοινός νους, μας λέει, είναι ο κατά Χριστόν νους, δηλαδή των αγίων, που περιμένουν τον Αντίχριστο (αυτό αποφεύγει να μας το πει) για να φανερωθεί ο Κύριος των κυριευόντων. Συνηγορούν δηλαδή στα αντίχριστα έργα, για να επισπεύσουν την έλευση της Δυτέρας Παρουσίας!

Και αυτά θεωρούν καλήν γυμνασίαν του νοός "εις εντρέχειαν" και μικρόνοες εμάς! Συγχαρητήρια και "επιμενούμεν τη αμαρτία ίνα η χάρις πλεονάση"!! Αυτό δεν είναι διαστροφή. Μάλλον διεστραμμένος (μη γένοιτο) ήταν εκείνος που έδωσε και την απάντηση : "Μη γένοιτο, οίτινες απεθάνομεν τη αμαρτία, πώς έτι ζήσομεν εν αυτή;".

Αλλά τι να πει κανείς στον κύριο ΙΚ; Αυτός κάνει εξηγήσεις (με πνεύμα πατερικής εντρέχειας) εμείς κάνουμε προσθήκες με το χαμηλό μας IQ. Σωστά, "τα μωρά του κόσμου εξελέξατο ο Θεός ίνα τους σοφούς καταισχύνη".

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ανώνυμος είπε...
Χαμηλό IQ δεν σημαίνει κάποιον που δεν καταλαβαίνει, αλλά σημαίνει και κάποιον που δεν μπορεί να γίνει καταληπτός από τους άλλους.
ΙΚ
=============.============
Κύριε ΙΚ,

Καλύτερα να μην απαντάτε με υπεκφυγές μεταθέτοντας σε άλλα σημεία - ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει IQ - τα έκδηλα και σοβαρά σας ατοπήματα.

Αποφεύγετε να απαντήσετε ευθέως αν ο σχεδιασμός όλων αυτών : κάρτες κλπ., έγινε βάσει της 666 αριθμολογικής σοφιολογίας.

Επίσης, αποφεύγετε να παραδεχθείτε την κακόδοξη συνηγορία σας στα έργα του Αντιχρίστου, τον οποίον περιμένετε, ΓΙΑ ΝΑ φανερωθεί έπειτα το "εσφαγμένον αρνίον".

Εμείς δεν περιμένουμε τον Αντίχριστο ΓΙΑ ΝΑ έρθη μετά ο Κύριος της δόξης. Ο Κύριος της δόξης είναι ήταν και θα είναι πάντα μαζί μας, είναι πάντα εδώ, είναι "πανταχού παρών".

Σεις όμως δεν έχετε καταλάβει ότι η διαστροφή (αίρεση) του φιλόκβε, την οποία υποθέτω θεωρείτε ασήμαντη, σας έχει διαφθείρει την προαίρεση, διό και καταφάσκετε στα έργα του Αντίχριστου. "ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ από αυτόν (σ.σ. δικά σας λόγια) ακολουθεί το φοβερό άκακο Αρνίον".

Μπράβο σας και δεχόμαστε τις ειρωνίες σας :
" ... εκεί είναι που τρέμουμε μιας και δεν έχουμε ετοιμάσει την απολόγία μας".

Εσείς δεν έχετε ανάγκη από τέτοια, σωθήκατε όντας "πιστεύσας και βαπτισθείς". Άλλο τίποτα δεν χρειαζόσαστε παρά μόνο την έλευση του Αντίχριστου τον οποίο περιμένετε ... προσευχόμενοι (για την έλευσή του) στο άκακο Αρνίον.

Και ύστερα μας μέμφεστε για το χαμηλό μας IQ!