Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Οι "πολίτες της χώρας του ασύλου" και ο Ν. Μπογιόπουλος


Όλα όσα γράφει ο Ν. Μπογιόπουλος (σημ. θα τα διαβάσετε παρακάτω) είναι πέρα για πέρα σωστά. Αλλά αυτά έπρεπε να τα γράφει, να τα λέει και να τα φωνάζει, ένας κομματικά ανένταχτος, έστω και μαρξιστής - ακόμη καλύτερα.

Δυστυχώς, προέρχονται από έναν στρατευμένο σε πολιτικό κόμμα, που δέχεται (το κόμμα) να αποτελεί μέρος του Συστήματος μιας παγκόσμιας, δήθεν δημοκρατικής, κοινοβουλευτικής απάτης και νομίζει (το κόμμα), ότι κάποτε θα ανέλθει στην εξουσία με την ψήφο του λαού.

Αν το κόμμα και ο Ν. Μπογιόπουλος δεν ήταν - εκόντες άκοντες - γρανάζι του Συστήματος, τότε θα υπήρχαν ελπίδες ώστε κάτι νέο να προκύψει μέσα από τις φαυλεπίφαυλες δημοκρατικές διδικασίες της ψήφου και των εκλογών.

Όταν οι εξαγορασμένοι και τοποθετημένοι αχυράνθρωποι του κοινοβουλίου άνοιγαν τις κάλπες και εύρισκαν μέσα μόνο καμιά τριακοσαριά χιλιάδες ψήφους - τόσες μπορούν να αγοράσουν - τότε να βλέπαμε τι θα έκαναν και τι θα μας έλεγαν. Το σύνηθες αηδιαστικό "μοτο" : Μας ψήφισε ο λαός, θα αντιστοιχούσε στη μειοψηφία των πουλημένων ψηφοφόρων. Κανείς δεν θα μπορούσε να το κρύψει και η απάτη τους, οι τριακόσιες χιλιάδες να παρασύρουν στις κάλπες τα πέντε εκατομμύρια του εκλογικού σώματος, θα γινόταν πασιφανής.

Αυτοί που είναι μέσα στο Σύστημα και φωνάζουν ή γράφουν, όπως ο Ν. Μπογιόπουλος, η Λ. Κανέλλη και άλλοι, είναι εκεί για να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα. Το Σύστημα γι΄ αυτό τους θέλει, γι΄ αυτό τους πληρώνει, κι έτσι δεν ανατρέπεται.

Έχουμε δημοκρατία, δοξάστε την και ψηφίστε.

Υστερόγραφο

Το Σύστημα επειδή διαισθάνεται τον κίνδυνο που διατρέχει, έδωσε εντολή εδώ και χρόνια, στα εγχώρια εντεταλμένα όργανά του, να μας γεμίσουν με λαθρομετανάστες. Οι οποίοι εντός ολίγου θα είναι εκείνοι που θα καθορίζουν το μέλλον των εκλογών και της, διακυβερνόμενης πλέον, χώρας. Η αγορά αυτών δεν θα στοιχίσει. Θα τους αγοράσουν κάνοντάς τους "πολίτες της χώρας του ασύλου", θα τους δώσουν δικαίωμα ψήφου, και η Ελλάδα θα γίνει η Αμερική των Βαλκανίων, όπως επιθυμούν τα όργανα του ΕΛΙΑΜΕΠ, δηλαδή της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ευνόητο ότι οι εργαζόμενοι στον καθαρισμό των παρ-πριζ στα φανάρια ή αυτό, τώρα, του συλλέκτη των ανακυκλώσιμων σκουπιδιών, κοινώς ρακοσυλλέκτες των κάδων, δεν θα εκλείψουν. Οι γηγενείς, εγχώριοι πλέον  Ινδιάνοι της Αμερικής των Βαλκανίων, θα είναι αυτοί.


Τα ανωτέρω με αφορμή αυτών που ακολουθούν. Γράφει ο Ν. Μπογιόπουλος και το άρθρο του επιγράφεται :

"Για ποια εισοδήματα ζητάτε φόρους, βρε άθλιοι;"
Δημισιέυθηκε στο ιστολόγιο ksipnistere

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/blog-post_516.html

Όταν λένε ότι μειώνουν το αφορολόγητο όριο στις 5.000 ετήσιο εισόδημα, ξέρετε τι στην πραγματικότητα λένε;

Ότι από έναν εργαζόμενο με μηνιάτικο 350 ευρώ (μεικτά), θα του ζητούν να πληρώνει ...φόρο εισοδήματος!

Ότι από αυτόν τον άνθρωπο, που στην τσέπη του θα έχει λιγότερα από 10 ευρώ την ημέρα και που μ' αυτά πρέπει να φάει, να πιει, να στεγαστεί, να ντυθεί, να μετακινηθεί, να πληρώσει νερό, τηλέφωνο, ρεύμα, πετρέλαιο και βενζίνες, να πληρώσει τις φωτοτυπίες για τα ανύπαρκτα βιβλία στο σχολείο των παιδιών, να συντηρήσει το σαρκίο του και αν έχει οικογένεια να παλέψει για να την κρατήσει στη ζωή,λένε στον άνθρωπο που με αυτά τα 10 ευρώ «πρέπει» να....
πληρώσει τα χαράτσια τους στη ΔΕΗ, στην έκτακτη εισφορά, στην αναδρομική φοροκλοπή, στον ΦΠΑ 23% κ.ο.κ.,ότι στο τέλος του χρόνου θα του ζητάνε να πληρώνει από πάνω και ...φόρο εισοδήματος!

Οι «σωτήρες», οι «αντιεξουσιαστές», αυτά τα σοσια-ληστρόνια άνευ προηγουμένου, έχουν το θράσος να λένε ότι από αυτόν τον άνθρωπο των 350 ευρώ το μήνα (μεικτά),από τον άνθρωπο που τον έχουν κυριολεκτικά στην πείνα, στην ανείπωτη εκμετάλλευση, που του έχουν ληστέψει και την τελευταία δεκάρα σε έμμεσους φόρους, που δεν του επιτρέπουν να καλύψει ούτε μέρος από τις στοιχειώδεις ανάγκες του, που του έχουν συνθλίψει το επίπεδο διαβίωσης,στο τέλος του χρόνου και κάθε χρόνο θα έρχονται, θα εμφανίζονται μπροστά του ως άλλοι «λυκόμορφοι φορολόγοι» - κατά την έκφραση του Ευγένιου Γιαννούλη του Αιτωλού - και θα του ζητάνε από πάνω να τους πληρώσει και ...φόρο!

Αλλά για ποια εισοδήματα να τους πληρώσει φόρο; Για τα κλεμμένα; Για τα κομμένα; Για τα ανύπαρκτα εισοδήματα της απλήρωτης εργασίας που ένεκα η «σωτηρία της πατρίδας» τα τρώει η κλίκα των «αφεντικών»;

Για ποια εισοδήματα ζητάνε φόρο; Για εκείνα του «απασχολήσιμου», για τα άλλα του «εργασιακώς έφεδρου» (!) ή για τα άλλα του «εκ περιτροπής» άνεργου;

Για ποια εισοδήματα ζητάνε φόρο; Για κείνα που τα βουτάνε προκαταβολικά για να τα δίνουνε στους τοκογλύφους ή για τα άλλα που τα λεηλατούνε κανονικά, για να μειώνουν τους φόρους στους βιομήχανους και να γεμίζουν με «πακέτα» τους τραπεζίτες;

Για ποια εισοδήματα ζητάνε φόρους; Οι άθλιοι!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://egolpio.wordpress.com/2011/09/30/asram_paiania/
ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ!

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Το σχόλιο που μόλις διαβάσατε, προέρχεται από ανώνυμο (ως συνήθως) και είναι εντελώς άσχετο με το θέμα αυτής της ανάρτησης.

Αν μου το ζήταγε να το κάνω ξεχωριστή ανάρτηση θα έκανα δεκτό το αίτημά του και εκεί θα έγραφα αυτά που τώρα με αναγκάζει, παρεμπιπτόντως, να γράψω. Θα ήταν εντελώς διαφορετικά, αν το κύριο θέμα της ανάρτησης ήταν αυτό, το οποίο επιπόλαια και επιδερμικά σχολιάζει το θρησκευτικό ιστολόγιο, όπου και παραπέμπει ο σύνδεσμος του - εκ του ανωνύμου - σχολίου.

Έχω λοιπόν να του πω "το ράσο δεν κάνει τον παπά, ούτε και ο σκούφος το καλογέρι". Αυτοί οι εμφανιζόμενοι άγνωστοι στη φωτογραφία του ιστολογίου ΑΚΤΙΝΕΣ, ούτε καν προσδιορίζονται "παλαιοημερολογίτες". Ο ακολουθών δεσμός το επιβεβαιώνει :
http://aktines.blogspot.com/2011/09/blog-post_6580.html

Εκτός αυτού και ο αμέσος επόμενος δεσμός επιβεβαιώνει την άγνωστη προέλευση αυτών των ρασοφόρων :
http://entoytwnika.blogspot.com/2011/09/blog-post_30.html

Θα ήταν φρόνιμο το ιστολόγιο της παραπομπής του ανώνυμου σχολιαστή να ήταν περισσότερο προσεκτικό, όπως τουλάχιστον το από κάθε άποψη έγκυρο ιστολόγιο των ΑΚΤΙΝΩΝ, και ακόμη σοφότερο θα ήταν, αν αναγνώριζε την αιτία όλων αυτών των εκκλησιαστικών δεινών με τους κάθε λογής, κοπής και χρηματοδότησης, ρασοφόρους.

Ο πάπας έφτιαξε τη δική του "εκκλησία" και ύστερα έφτιαξε και τους προτεστάντες. Δεν του έφθανε αυτό, ήρθε και σε μας. Αποκτήσαμε το δικό μας "ορθόδοξο" φιλιόκβε και γίναμε "μαλλιά κουβάρια". Δεν φταίνε οι παλαιοημερολογίτες. Ο πάπας φταίει και τα ορθόδοξα "παπάκια" : Πατριάρχες, ιεράρχες και ακαδημαϊκοί.

Ανώνυμος είπε...

Να είσαι πιο ευγενικός
δεν σου φταιει η ανωνυμια
να μετανοησης

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Ανώνυμος είπε...Να είσαι πιο ευγενικός ... να μετανοησης"

ΚΧ :
Πάραυτα θα σας ζητήσω συγγνώμη και προς μετάνοια θα οδηγηθώ, αρκεί να μου δείξετε τα σημεία της αγενούς γραφής μου, τα οποία βεβαίως απηχούν και αγενές φρόνημα. Αν είναι αυτό:

"Ο πάπας φταίει και τα ορθόδοξα "παπάκια", Πατριάρχες, ιεράρχες και ακαδημαϊκοί",

δηλώνω αδυναμία. Οι ορθοτομούντες "τον λόγον της αληθείας" τεμάχισαν την αλήθεια και κομμάτιασαν τον λαό του Θεού.