Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Η εικονική μας πραγματικότητα ή virtual reality



Στη φωτογραφία αυτή βλέπετε τον κατοχικό δοσίλογο πρωθυπουργό ΓΑΠ με το επιτελείο του : Λοβέρδο, Πετσάλνικο, Παπουτσή, να φωτογραφίζονται, στο παρελθόν, με Μοναχούς (ίσως) της νέας (!) Μονής Εσφιγμένου. Και στη φωτογραφία που ακολουθεί ...



... βλέπετε τον "θεολόγο" Μουστάκη να φωτογραφίζεται δίπλα στον ηγούμενο Μεθόδιο.

Θαυμάσια, θα σκεφθεί ο θεατής. Μάλιστα δε, τώρα που ο κατοχικός ΓΑΠ πρόκειται να επισκεφθεί (πάλι) τη (νέα!) Μονή Εσφιγμένου, ίσως περάσει από το μυαλό του η σκέψη : Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό, ο ΓΑΠ να δώσει τη λύση στα βάσανα των κατατρεγμένων παλαιών Εσφιγμενιτών αποφασίζοντας να εφαρμοσθεί
(επιτέλους ) η νομιμότητα!

Αν περιμένουμε από τον ΓΑΠ να ορθοτομήσει την αλήθεια "φίδι που μας έφαγε". Ποιά νομιμότητα να επικαλεσθούμε; Αυτή του "λεφτά υπάρχουν", των μυστικά προσυμφωνηθέντων - μεταξύ ΓΑΠ και Στρως Καν - να μπει στο κόλπο της χρεωκοπίας το ΔΝΤ - όταν δήλωνε απερίφραστα ότι "δεν θα πάμε στο ΔΝΤ" - και ένα σωρό άλλα από τον λαλίστατο "πρωθυπουργό Νο 2" Βενιζέλο;

Δεν είμαστε στα καλά μας.

Είδα τη φωτογραφία με ΓΑΠ, Λοβέρδο, Πετσάλνικο και άλλους "εθνοσωτήρες" μαζί με τους (νέους) Μοναχούς της (νέας) Εσφιγμένου. Έχω κι εγώ μια με τον "θεολόγο" Μουστάκη δίπλα στον ηγούμενο Μεθόδιο. Επικοινωνιακά τρυκ λέγονται αυτά για να μαζέψουν ψήφους, οι μεν, αγοραστές των βιβλίων του, ο δε.

Είναι η εικονική μας πραγματικότητα σε όλο της το ψεύτικο μεγαλείο! Η Virtual Reality όπως την ονομάζουν οι επικοινωνιολόγοι, για να παραπλανούν αυτούς που βλέπουν τις φωτογραφίες χωρίς να είναι σε θέση να διαβάσουν τα λόγια που βρίσκονται μέσα ή πίσω από την μπροστινή και σημειώσατε έγχρωμη επιφάνεια.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ φωτογραφια με τον αιρετικο Μουστακη είσαι και εσύ ή κάνω λάθος;

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Όχι, διότι είμαι ο λήπτης της φωτογραφίας.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Και κάτι που ξέχασα

Επειδή πολλοί με θεωρούν "φάντασμα" μήπως, ανώνυμε, θέλεις να κάνω ανάρτηση με μια φωτογραφία μου και μόνο; Δεν ξέρω, ρωτώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Κε Χριστοδουλίδη, βοηθάτε στο έργο σπίλωσης της τιμής της Εκκλησίας, δυστυχώς.

Οι μόνοι που δεν δικαιούνται να μιλούν κατά της εκκλησιαστικής κανονικότητας ή υπέρ της «ειρήνης» είναι οι ίδιοι οι καταληψίες της Εσφιγμένου και οι παλιοημερολογίτες, οι οποίοι διασπείρουν ψεύδη στο youtube, τις εκπομπές τύπου Χαρδαβέλλα και αυτοεμφανίζονται σαν δήθεν ήρως και διωκόμενοι. Ούτε 107 είναι, αλλά το πολύ 50, ούτε γεροντάκια, ούτε τους λείπουν τα φάρμακα και τα τρόφιμα. Άλλωστε, από το 2002 που τους ζητήθηκε να αποχωρήσουν έως σήμερα πέρασαν 9 χρόνια «πολιορκίας δίχως φάρμακα και τρόφιμα»...

Κάντε μια αναζήτησε με τη φράση «Προσοχή στον Άθω» για σχετικό άρθρο στην εφημερίδα «Μακεδονία» ή δείτε την επίσημη σελίδα της μονής www.esphigmenou.gr

Στη φωτογραφία ο Παπανδρέου φωτογραφίζεται στις Καρυές με την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους και όχι με την αδελφότητα της Μονής Εσφιγμένου.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ τον ανώνυμο σχολιαστή για την έγγραφη επίσκεψη. Θα είχα να παρατηρήσω :

Τουλάχιστον αυτοί, οι Παπαλαμπρακοπουλαίοι, οι φανατικοί, οι σχισματικοί, οι ψεύτες και πολλά άλλα όμορφα, έχουν ένα ΟΝΟΜΑ. Ακόμη και αυτός που υπογράφει ένα άρθρο, όπου ζητεί από τον ΓΑΠ να δώσει τέλος στα νόμιμα της φαναριώτικης ανομίας με την Ι.Μ. Εσφιγμένου, όνομα έχει κι αυτός. (*)

Σείς, ο κοπτώμενος για την "ορθοδοξία" και προφανώς για την αλήθεια (:ανώνυμος, 30/9, 5:11), γιατί οχυρώνεστε πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου; Σε τι σας εξυπηρετεί;

Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβουμε ποιά "ορθοδοξία" σας ενδιαφέρει και κατά συνέπεια, κατατεμαχίζετε τους αδελφούς σας "αληθείας ένεκεν".

Όσο για την εφημερίδα "Μακεδονία" και πολλές άλλες, ας ρίξετε αγαπητέ σχολιαστή μια ματιά στον κάλαθο των αχρήστων τους, αν σας παίρνει ο καιρός και αν υπάρχουν φυσικά τα άχρηστα. Εκεί μέσα θα βρείτε πολλές επιστολές με την υπογραφή μου, τις οποίες "εφαγε" η γνωστή "πληθώρα της ύλης".

(*) Βλ. http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/blog-post_831.html

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Α :
Στη φωτογραφία ο Παπανδρέου φωτογραφίζεται στις Καρυές με την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους και όχι με την αδελφότητα της Μονής Εσφιγμένου.

ΚΧ :
" ... ο κατοχικός ΓΑΠ πρόκειται να επισκεφθεί (πάλι) τη (νέα!) Μονή Εσφιγμένου ... Είδα τη φωτογραφία με ΓΑΠ, Λοβέρδο, Πετσάλνικο και άλλους "εθνοσωτήρες" μαζί με τους (νέους) Μοναχούς της (νέας) Εσφιγμένου ..."

Οι πολλές παρενθέσεις (...) υποδηλώνουν αυτό ακριβώς, ότι δεν γνώριζα ποιοι είναι οι Μοναχοί στη φωτογρσφία. Τους οποίους σεις προφανώς γνωρίζετε, αλλά ανωνύμως.