Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Όσα μας κρύβουν και τα οποία ποτέ δεν μάθαμε

Αυτά, κρυμμένα από το 1948!
Σας παραπέμπω στο ιστολόγιο ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ για να μάθετε πόσα μας έχουν κρύψει, συστηματικά μας κρύβουν, και μας πηγαίνουν θέλοντας μη θέλοντας στις αγέλες των λύκων (: Νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων).
Ποιος τα γνωρίζει αυτά που γράφει η "Ένωσις Νέων Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών της Ελλάδος" το 1948; Ουδείς. Αλλά το σημαντικότερο είναι άλλο. Δεν φτάνει που η εκκλησιαστική ιεραρχία είναι πλήρως υποταγμένη στα πολιτικά ανδρείκελα, δεν φθάνει που τα πολιτικά ανδρείκελα ποτέ δεν φέρονται ατίθασα και ανυπάκουα προς τους εντολείς, φτάσαμε στο έσχατο σημείο εξευτελισμού να βγάζουμε την πατρίδα μας σε πλειστηριασμό, να φορολογούμε αδίστακτα τους πολίτες, και από πάνω να έχουμε την ηγεσία της ιεραρχίας να μας νουθετεί :  
«Ἡ κρίση (σ.σ. η οικονομική) εἶναι δυνατὸν νὰ γίνει ἀποφασιστικὴ εὐκαιρία γιὰ νὰ ἀνακαλύψουμε θαμμένους θησαυροὺς ἀξιῶν τοῦ γένους μας, ποὺ μποροῦν νὰ μᾶς ὁδηγήσουν σὲ νέα ἀνοδικὴ πορεία. Γι᾽ αὐτὸ ὅμως ἀπαιτεῖται πρὸ πάντων σοβαρὴ αὐτοκριτική». Βλέπε :  "Κρίσιμη η ευκαιρία της κρίσεως", υπό αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου. Μας συνιστά την αυτοκριτική να την κάνουμε εμείς οι πιστοί, οι της ιεραρχίας την έχουν(;) κάνει.

Διαβάστε λοιπόν αυτά, όπου σας παραπέμπει ο παρατιθέμενος δεσμός :
http://krufo-sxoleio.blogspot.gr/2012/07/blog-post_04.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: