Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ο free world πανηγυρίζει, αυτομόλησε ο πρεσβευτής της Συρίας στο Ιράκ

 Η είδηση (*)

Ο πρεσβευτής της Συρίας στο Ιράκ αυτομόλησε την Τετάρτη σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την εξέγερση που ξεκίνησε εναντίον του και διαρκεί ήδη 16 μήνες.

«
Δηλώνω ότι από αυτή τη στιγμή εντάσσομαι στις τάξεις της επανάστασης του συριακού λαού» αναφέρει ο Ναουάφ αλ Φαρέζ σε βιντεοσκοπημένη δήλωση του που αναρτήθηκε στο Facebook.

Ο Σύρος πρεσβευτής που είχε ιδιαίτερα στενές σχέσεις με το καθεστώς του προέδρου Άσαντ, είναι ο πρώτος ανώτατος διπλωμάτης που εγκαταλείπει το στρατόπεδο του Μπασάρ αλ-Άσαντ.


Τόσο η Δαμασκός όσο και η Βαγδάτη δεν έκαναν κανένα επίσημο σχόλιο για την εξέλιξη, ενώ και ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν η αποστασία, είναι ένδειξη ότι το καθεστώς Άσαντ καταρρέει. 


Οι Κύπριοι αγωνιστές της ΕΟΚΑ ήταν τρομοκράτες, δεν ήταν επαναστάτες της ελευθερίας.
Οι Κούρδοι και ο Οτσαλάν ήταν (είναι) τρομοκράτες, δεν  ήταν (είναι) επαναστάτες της ελευθερίας.
Οι Σύριοι αντικαθεστωτικοί και ο πρέσβυς - στο Ιράκ! σημειωτέον - Νουάφ αλ Φαρέζ είναι επαναστάτες, δεν είναι τρομοκράτες.

Όταν, και όπου, πίπτει το χρήμα, τότε βλαστάνει το δέντρο της ελευθερίας και καρποφορεί ο ανθός της δημοκρατίας. Όπως, για παράδειγμα, στο Κόσοβο η βάση bond steel, τη μόνη ορατή από δορυφόρο, που έχει σκοπό να μας προστατέψει από επίθεση εξωγήινων. Ενδεχομένως και από τα πυρηνικά της Β. Κορέας ή αυτά που ετοιμάζει το Ιράν.
Κινδυνεύουμε και ο free world έχει αναλάβει την υποχρέωση να διασφαλίσει την ελευθερία και τη δημοκρατία μας (του). Ας έχει καλά ο θεός το μηχάνημα που κόβει χρήμα (όχι για μας εδώ στην Ελλάδα).

Με τέτοιους προστάτες της ελευθερίας τι χρεία έχουμε τους προαγωγούς της απολυταρχίας;

(*) http://www.tovima.gr/world/article/?aid=466549&h1=true#commentForm

Δεν υπάρχουν σχόλια: