Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Έτοιμοι για πόλεμο

Τώρα που χρεοκόπησε η δημοκρατία του free world, τώρα που ο κάθε αδαής γνωρίζει τι παιγχνίδι στήθηκε με την τρομοκρατία, τώρα που μάθαμε ότι μια μειοψηφία, μια χούφτα τραπεζίτες, κουμαντάρει τον κόσμο ρίχνοντάς μας τη "φόλα" της ψήφου, είναι καιρός να αναθερμανθούν τα ιδανικά αυτού του σάπιου παγκοσμίου συστήματος. Με έναν πόλεμο θα ξεχαστούν όλα και το μόνο ενδιαφέρον θα είναι η επιβίωση. Η νέα ελευθερία και η νέα δημοκρατία ετοιμάζεται να αναγεννηθεί μέσα από την εκατόμβη των πλεοναζόντων(!) ανθρώπων. Ο κίνδυνος είναι αυτός : Πολλοί άνθρωποι, πολλά τα λεφτά για τη συντήρησή τους, άρα, μείωση του πλούτου, που έχουν στα χέρια τους οι παγκόσμιοι κλέφτες, ληστές, δολοφόνοι. Λιγότεροι άνθρωποι, λιγότερα έξοδα, άρα περισσότερος πλούτος. Οι σκλάβοι πάντα για ένα πιάτο φαγητό δουλεύουν.

Οι βρυκόλακες ζουν με αίμα, και αυτοί που κρατούν τα νήματα του κόσμου, η εγκληματική σιωνιστική ελίτ, δεν χόρτασε με όσα έγιναν στο Ιράκ, στη Σερβία, στο Αφγανιστάν, στη Λιβύη, στην Αίγυπτο. Ζητά κι άλλο, το βρίσκει παντού. Τώρα είναι η σειρά της Συρίας, όπου φαίνεται κάτι δεν πάει καλά. Η Κίνα και η Ρωσία στέκονται εμπόδιο. Αν δεν το ξεπεράσουν θα έρθη η σειρά άλλων, για παράδειγμα η Ινδία, ή κι αυτή ακόμη η Κίνα και η Ρωσία. Χρήμα υπάρχει, επαναστάσεις ελεύθερων δημοκρατών είναι έτοιμες ανά πάσα στιγμή.

Το πείραμα  του επιταχυντή CERN τελείωσε, ο σχεδιασμός της νέας παγκόσμιας αυτοκρατορίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ο θεός να μας λυπηθεί.

2 σχόλια:

Silver είπε...

@Το πείραμα του επιταχυντή CERN τελείωσε, ο σχεδιασμός της νέας παγκόσμιας αυτοκρατορίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ο θεός να μας λυπηθεί.


Mη φοβού αδελφέ :

«Εγώ ειμί ὁ ἄρχων τῶν βασιλέων τῆς γῆς»
«και θριξ εκ της κεφαλής υμών ου μη απόληται ...»
«Πεσείται εκ του κλίτους σου χιλιάς και μυριάς εκ δεξιών σου, προς σε δε ούκ εγγιεί».
"Ει Κύριος μεθ'ημών, ουδείς καθ'ημών"

Αινείτε τον Κύριον!!!

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ευχαριστώ πολύ τον Silver, που φροντίζει πάντα να συμπληρώνει τα ελλείποντα.

"Τον Κύριο υμνούμεν
και δοξολογούμε
εις πάντας τους αιώνας"