Powered By Blogger

Αλλοίωση, "εν ανομίαις συνελήφθην"

"Ευμορφία", για όλους

Επαναγωγή, "εις το καθ΄ομοίωσιν επανάγαγε ..."

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Η ρωσική Κυβέρνηση απαγόρευσε τις υιοθεσίες ρωσοπαίδων από Αμερικανούς

Δεν ξέρω αν ο μικρός της φωτογραφίας έλυσε το μικρό, και παιδικό, πρόβλημα που του έθεσα

Η είδηση στις 2 Ιανουαρίου 2013 έλεγε ότι η ρωσική κυβέρνηση ψήφισε νόμο, που υπέγραψε ο πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος απαγορεύει του λοιπού να γίνονται υιοθεσίες ρωσοπαίδων από Αμερικανούς. Η είδηση σχολιάστηκε από πολιτικά ιστολόγια και δεν νομίζω να υπέπεσε της προσοχής των φερομενων και ως θρησκευτικών ή εκκλησιαστικών ομοίων. Τα αντιαιρετικά μας εγκόλπια αλλού έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους και όχι σε ειδήσεις όπως αυτή. Γιατί άραγε;

Το πιθανότερο, και ανομολόγητο, είναι διότι θα μπορούσαν να γίνουν και άλλοι συσχετισμοί, πράγμα που δεν επιθυμεί η νεοορθόδοξη, και μη συνειδητοποιημένη, ιεραρχία μας, την οποία κυριολεκτικά αποβλάκωσαν οι διανοούμενοι των θεολογικών μας πραγμάτων. Έχει δε φθάσει σε τέτοιο θλιβερό σημείο η διαστροφή που έχουν υποστεί, ώστε δεν αντιλαμβάνονται ότι έχουν γίνει πλέον όχημα της νέας τάξης πραγμάτων (παγκοσμιοποίηση). Δηλαδή των σιωνιστών και του σιωνισμού. Παρά ταύτα, δεν λείπουν φωνές που ακούγονται, φωνές ελεγκτικές και επικριτικές, αλλά παραμένουν στάσιμες και αδρανείς. Περιμένουν το σύνθημα να δοθεί από κάποιον στρατηγό, που όμως δεν έρχεται και ούτε πρόκειται να έλθη.

Ποιοί λοιπόν θα μπορούσαν να είναι αυτοί οι συσχετισμοί, αντίστοιχα προς την απόφαση της ρωσικής κυβέρνησης, να μην υιοθετούνται παιδιά Ρώσων από Αμερικανούς; Αν δυσκολεύεστε να τους κάνετε εσείς θα σας δώσω μικρή βοήθεια με αυτά :

Φαντασθείτε να εξέδιδε η ιεραρχία της Ελλάδος Συνοδική Εγκύκλιο, που θα απαγόρευε υποτροφίες - αν θέλετε, γράψατε "υιοθεσίες" - παπικών και προτεσταντικών πανεπιστημίων σε αποφοίτους των ελληνικών Θεολογικών Πανεπιστημιακών Σχολών! Ύστερα, ελάτε να το συζητήσουμε. Σκεφθείτε το καλά και κοπιάστε.

Υστερόγραφο
Τα εκκλησιαστικά, αντιαιρετικά και αντιθρησκευτικά, εγκόλπια, ιστολόγια κλπ., όπως δεν ασχολούνται με αυτά που γράφω - ε, όχι να διαφημίζουμε και τους σχισματοαιρετικούς - δεν πρόκειται να ασχοληθούν με ό,τι τους ζητώ. Ο Κύριος να τα (τους) ευλογεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: